maanantai 28. heinäkuuta 2014

Kesää parhaimmillaan

Turha varmaan taas todeta, että viime postauksesta on aikaa ja pahoitella jälleen kerran asiaa... :D Nyt on vaan kesä parhaimmillaan ja tässä sitten hiukan kuvia, joita on tullut otettua lähiaikoina!

Käytiin viime viikon tiistaina mun vapaapäivänäni Porissa shoppailemassa, syömässä sekä terassilla juomassa yhdet. Amarillon vessan peilin kautta kuvattuna näytin tältä:


Söin nagahampparin. Hiki valui otsalla ja vähän väliä joutui niistämään, mutta sain selätettyä koko purilaisen ja suurimman osan muustakin annoksesta. Oli muuten paras hampurilainen, mitä olen koskaan syönyt!


Beer Hunter'sin terassilta:




Ostin Ginasta mun ekan peplum-topin, yllättäen mustana ja pitsisenä versiona. :D Maksoi 5 euroa.


Taisin hiukan innostua Glitterissä, kun huomasin siellä olevat -75% alennusmyynnit... :D Kaikki muut kuvien korut ovat sieltä lukuunottamatta seuraavista kolmannen kuvan vasemmanpuolimmaista niittikaulakorua, joka on HenkkaMaukalta ja kustansi 3 euroa. Glitterin korujen yhteishinnaksi tuli 17,15 euroa, kun normaalihinnoilla summa olisi ollut huimat 68,50 euroa! :O




Kuvaa pääkallokorun yksityiskohdasta:


Porin reissun jälkeen tein jotain historiallista: kävin heittämässä talviturkin!! Minä, joka en ole uskaltautunut varmaan muutamaan vuoteen kuin ehkä polvia myöten veteen! :D Mutta oli kyllä tosi lämmintä vettä ja virkisti kivasti. :)


Joku mun ja Jannen kokkailu mahdollisesti parin viikon takaa, löytyi arkistoista. Uudet perunat. <3


Oon ollut melkein joka päivä rannalla töiden jälkeen ja vapaapäivinä vähän enemmänkin. Tässä joku perusreisiselfie. :D


Testattiin lauantaina töiden jälkeen Kankaanpään uudistetun Rivieeran ravintolapuoli. Kyllä kelpasi syödä tällaisessa maisemassa:


Söin hampurilaisaterian (surprise surprise...) ja Janne pihviä. :)



Sulateltiin ruokaa vielä hetki terassin puolella, josta tämä kuva:


Vaikka kuvat eivät sitä kerrokaan, olen myös muun muassa käynyt ahkerasti töissä, nähnyt kavereita ja juhlinut. Helteistä päivää kaikille! :)

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Bling blingiä kynsissä

Mulle tehtiin eilen jälleen kerran kynsihuolto työpaikallani Hius & Kauneushoitola Pisarassa. Halusin tällä kertaa aika samanlaiset kynnet kuin mitä mulla oli melkein vuosi sitten. Silloin ne näyttivät tältä ja postauksen niistä pääset lukemaan tästä (klik!) :

14.8.2013
Nyt halusin taas samat värit (tummansinistä ja hopeaa) ja entistä enemmän hilemeininkiä. Tällaiset niistä sitten tuli:

15.7.2014
15.7.2014
Huomaa, että omat kynteni ovat kasvaneet huimasti vuoden aikana. Näissähän ei ole siis tippejä, vaan oma kynsi on päällystetty geelillä. Tykkään aivan älyttömän paljon! <3

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Kulunutta viikkoa kuvina

Viime viikon lauantaina tein työpäivän päätteeksi työkaverilleni kampauksen hänen iltamenojaan varten:



Itse olin samaisen lauantai-illan vanhojen koulukavereiden kanssa bailaamassa. Oli huippu ilta, mutta kuvia ei tullut otettua ennen kuin takaisintulomatkalla Vammalasta auton takapenkiltä käsin. Upea auringonnousu! :)



Sunnuntaina olin rannalla. Maanantaista torstaihin olin töissä ja aina töiden jälkeen siellä biitsillä sitten istumassa. :D Torstai-iltana Janne yllätti mut rantapiknikillä, johon kuului patonkia, marjoja ja viiniä! :)



Hommasin myös itse vadelma-minttusiiderin, joka on mun lempparisiideri! <3


Vatut maistuivat ja tuuli pörrötti tukkaa! :D



Perjantaina mulla oli vapaapäivä. Nukuin pitkään, siivosin kämpän ja sitten lähdettiin Jannen äidin luo grillailemaan. Sää oli jälleen kerran aivan mieletön ja grillin kuumetessa tuli nappailtua vähän kuvia maisemista ja muusta. :)









Eilen eli lauantaina olin taas töissä ja sen jälkeen pidettiin vähän bileitä mun kämpillä. Tänään olen syönyt ruuaksi uusia perunoita ja silliä, nukkunut päiväunet, käynyt ajelemassa ja katsellut muutamia jaksoja Sinkkuelämää. Tällaista pääosin kuului siis mun viikkooni tällä kertaa. :)

keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Isosiskon tukka läks osa 2!

Osa 1 on melkein kaksi vuotta sitten julkaistu ja siihen pääset tästä (klik!).

Ennen oli toispuoleisuutta sekä hurjan paksu ja ylikasvanut tukka:


Toiveena oli todella reippaasti lyhyempi malli hiukan pixie-tyylisesti. Sakset napsumaan ja tälläinen kasa karvaa oli lopulta lattialla:


Jälkeen-kuvista huomaa kirkastumisen sekä hiusvärissä, että siskon ilmeessä. Nyt on superlyhyttä, mutta naisellista! :) (Ja hiuksiahan ei siis värjätty, vaan kirkastuminen tuli tällä kertaa ihan vain leikkaamisen seurauksena. Ja miksi toisilla on luonnostaan näin ihanan väriset hiukset ja toisilla ne maantienharmaat?? Kysyy nimimerkki "Katkera")





PS. Hiukset leikattiin vanhempieni luona eikä kampaamossa, kuten kuvista näkyy. En kuitenkaan leikkaa Pisaran ulkopuolella kuin perheenjäsenteni hiuksia.

PPS. Syy tahattomaan blogitaukoon löytyy pitkistä uuvuttavista työpäivistä ja noista kauan odotetuista helteistä, jolloin mielummin tulee istuttua biitsillä kuin koneen äärellä. :)