maanantai 30. kesäkuuta 2014

Häävieraana

Viime lauantaina pääsin häihin vieraaksi. Sää oli mitä kaunein, vaikkakin hiukan viileä ja tuulinen. Myös juhlapaikka oli todella upea ja ruoka (ja booli) erittäin maukasta. Tunnelmakin oli sopivan rento. :)


Juhla alkoi vihkimisellä luonnon helmassa. :)


Kaunis ja komea hääpari:


Juhlapaikan eteisessä oli iso peili, jota piti tietysti hyödyntää ottamalla mahdollisimman paljon kuvia. ;) Minä ja Janne (boolilasit käsissä) :


Serkkuni Hannelen kanssa:


Minä ja isosiskoni Sirpa:


Kummityttöni Emilian kanssa:


Emppu oli ilmeisesti sitä mieltä, että bändi soitti liian kovaa... :D


...mutta uskaltautui kyllä tanssimaankin uuden kaverinsa kanssa. :D


Joojoo, mun naamaa nähtiin jo monta kertaa, mutta tässä vielä pihalla erittäin kirkkaassa auringonpaisteessa otetut asukuvat. ;) Mulla oli päällä muistaakseni 2011 ostamani Vilan mekko, josta tykkään edelleen ja sen kanssa perusmustat korkkarit ja yksinkertainen kaulakoru. Tatskatkin kun tuo lisää asustetta pukuun. :D Hiukset kiharsin ja kiinnitin toiselle puolelle. Kampauksestakin otettiin kuvia, mutta niiden valotus oli niiiin pielessä, että buuuuu. :(





Olipas kiva päästä pitkästä aikaa häihin, edellisestä kerrasta olikin jo vuosia aikaa. :)

keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kolme kampausta

Pari viikkoa sitten lauantaina tein neljä kampausta, joista kuvasin teille kolme. Ihan ekaa kampausta en kuvannut, koska se oli niin nopea peruskohotus lyhyeen hiukseen. Tässä ne kolme muuta kuvauksineen. :)

Ensimmäisen kampauksen tein asiakkaalle, jonka hiukset värjäsin ja leikkasin edellisenä päivänä. Toiveena asiakkaalla oli osittain aukinainen kampaus, jossa ei olisi välttämättä jakausta. Kaiken muun sovelsin oikeastaan itse. :)





Toinen kampaus oli melko haasteellinen, koska asiakkaalla oli koneella ajellut hiukset, jotka olivat nyt kasvaneet kauttaaltaan kuuden senttimetrin mittaisiksi. Hiuksissa ei siis ollut minkäänlaista muotoonleikattua mallia, joka olisi ollut helpottamassa kampaamista. Asiakas toivoi, että hiukset kammattaisiin taaksepäin. Muuten sain melko vapaat kädet. :)





Kolmannella asiakkaalla oli toivomuksena sivuniskanuttura, joka ei olisi pelkkää kiharaa, mutta joka ei kuitenkaan olisi liian siisti ja sliipattu. Hän toivoi paria lettiä kampaukseen ja halusi pitää sivujakauksen. Tällaista sain näillä ohjeilla aikaan:





Mikä on sinun suosikkisi näistä kolmesta ihan erilaisesta kampauksesta? :)

sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannus 2014

Tänä vuonna Juhannusta tuli vietettyä aika rauhallisesti. Torstaina olin töissä kuuteen asti illalla, jonka jälkeen join kotona pari lasia viiniä ja menin aikaisin nukkumaan. Janne oli leiponut meille tulisia kuppikakkuja. :)


Perjantaiaamuna heräsin intoa täynnä ja valmistauduttiin Jannen kanssa lähtemään Kauhajoelle Nummirockiin. Matkalla sinne satoi vettä aivan kaatamalla ja itse jo vähän mietin, mitä päivästä oikein mahtaisi tulla. Turhaan pelkäsin, koska loppujen lopuksi paikan päällä tuli vain muutama pieni sadekuuro ja aurinkokin pilkahteli välillä pilvien välistä. :) Onneksi ymmärsin pukeutua talvitakkiin ja -maihareihin, ei tullut sitten kylmä missään välissä!


Vietettiin aika paljon aikaa leirintäalueella ja tutustuttiin moniin uusiin ihmisiin. Paistettiin myös nuotiolla makkaraa ja huolehdittiin toki nesteytyksestä koko ajan. :D




Nummessa tuli vastaan mitä mielenkiintoisempia hiuksia, meikkejä ja asuja. :D



Itse odotin ehdottomasti päivän esiintyjistä eniten Stam1naa! :)



Lähdettiin Nummirockista perjantain ja lauantain välisenä yönä ja tultiin kotiin nukkumaan. Lauantaiaamu valkeni meikäläisen osalta jäätävässä darrassa ja koko päivä tuli makoiltua, katseltua telkkaria ja nukuttua. Iltapäivällä mentiin grillaamaan Jannen kotiin ja sen jälkeen ajeltiin ympäri Kankaanpään tyhjiä katuja. Menin aika aikaisin jopa nukkumaan. Sunnuntaina eli tänään nukuttiin pitkään. Siivosin kämppää, katselin boksilta muutaman jakson Greyn anatomiaa, syötiin eilisiä grilliruuan tähteitä ja puhuin maratonpuhelun siskoni kanssa. Kävin myös jopa lenkkeilemässä tuolla sateisessa Suomen kesässä ja nappasin seuraavat kuvat lenkkini varrella.




Sellainen Jussi täällä ja huomenna sitten taas töihin. :)

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Myytävänä!!

Muutama teistä osoitti mielenkiintoa, kun ehdotin vanhojen vaatteideni myymistä blogissa. Tässä postauksessa on siis ideana, että esittelen myytävät tuotteet ja te voitte laittaa kommentteihin, mikäli jokin tuote kiinnostaa ja jatketaan siitä eteenpäin keskustelua vaikkapa sähköpostin kautta. Osa tuotteista on jopa kymmenen vuoden takaa, joten ei kannata ihmetellä, kun ne eivät ole ihan nykyistä tyyliäni. :D Postitan tuotteet (paitsi jos asut lähellä Kankaanpäätä, niin voidaan sopia toki noudostakin) ja postikulut sisältyvät myyntihintoihin! Kaikki tuotteet ovat hyväkuntoisia (osa ryppyisiä, koska en jaksanut silittää) ja muuallakin myynnissä!

Violetti H&M:n toppi kokoa 38. Hinta 4 euroa sis. postit. 

Punainen paita, joka on kokolapun mukaan 40-42, mutta on mielestäni ennemmin kokoa 38(-40). Hinta 5 euroa sisältää postikulut.

JC:n aivan uusi käyttämätön lörttötoppi kokoa L. Hinta 6 euroa sisältää postarit.

Hopeanharmaa H&M:n täysin käyttämätön "silkki"paita kokoa 38. Uudenveroinen. Hinta 6 euroa sis. postit. 

H&M:n oranssinpunainen kesäpaita kokoa 36. Hinta 6 euroa sis. postit. 

Musta neulepaita kokoa XS, mutta menee jopa M-kokoiselle. Edessä taskut ja syväänuurrettu kaula-aukko.  Hinta 9 euroa sisältää postarit. 

Violetti neulepaita kokoa 38. Hinta 8 e. sis postit.

Musta tunika kokoa S. Hinta 6 euroa sisältää postarit.

Musta hiukan juhlavampi tunika kokoa M. Edessä hienoa ruusukuvioista "pitsiä" ja kolme nappia. Sivussa vetoketju, joka helpottaa pukemista. Taakse vyötärölle sidottavat nauhat. Hyvässä kunnossa, vain ryppyinen. Hinta 8 e sisältää postarit. 

Pinkki pitsipaita kokoa M. Hyväkuntoinen, käytetty vain muutaman kerran. Hinta 7 euroa sisältää postikulut.

Musta ohut t-paita, jossa läpikuultavia tähtikuvioita. Koko S. Hinta 5 euroa sisältää postarit. 

Musta olkaimeton (kuvassa näkyy rintsikanolkaimet) pitkä toppi kultaisilla raidoilla. Koko M. Hinta 5 euroa sisältää postarit

Musta liivi hopeisilla koristeilla kokoa S/M. Hinta 6 euroa sisältää postikulut.

Mintunvihreä bleiseri kokoa 40. Hinta 10 euroa sisältää postikulut.

Pitkä musta hyväkuntoinen krokokuvioinen kiiltävä vyö isolla soljella. Itse olen vyön kohdalta noin 94 cm ja vyö on mulle löysä, kun se on tiukimmassa reiässä. Hinta 12 euroa sisältää postikulut.

Ruutukuvioinen hyväkuntoinen musta vyö näppärällä lukitusmekanismilla ja reippaasti joustavalla takakappaleella. Vyön pituus venyttämättä n. 72 cm. Hinta 8 euroa sisältää postarit. 

Mustat shortsit kokoa 38. Iso kuva edestä ja pieni takaa. Hinta 8 e sis. postit.
Sitten ei muuta kuin kauppoja tekemään! Otan tarjouksiakin vastaan! :)