keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Hauskaa Vappua!!

Toivotan kaikille lukijoilleni oikein railakasta ja ihanaa Wappua! Olkaahan ihmisiksi... ;)


Tällaisena itse tänään liikenteessä... :)

tiistai 29. huhtikuuta 2014

Onnea 2-vuotiaalle!

Black is the New Black -blogi viettää tänään kaksivuotissynttäreitään. Aika on mennyt hurjan nopeasti ja tänä aikana blogiin on mahtunut paljon muun muassa hiuksia, asuja, tatskoja, kynsiä, keikoilla käymistä, kissakuvia, arkea ja juhlaa. :)

dreamstime.com
Te varmasti jo tiedättekin, kuka tätä blogia pitää. Nyt minusta olisikin hauskaa kuulla, keitä te lukijani olette ja miten olette blogiini löytäneet. Sana on vapaa! :)

maanantai 28. huhtikuuta 2014

Zebra!

Tänään mulla oli kynsihuolto työpaikallani Hius & Kauneushoitola Pisarassa. Jo oli huollon aikakin, koska edellisestä kerrasta oli päässyt vierähtämään jo kuusi viikkoa. Kynnet olivat kyllä pysyneet melko hyvässä kunnossa, mitä nyt vain olivat "hiukan" kasvaneet... :D Tässä siis vanhat kynteni tänä aamuna kuvattuina:


Tällä kertaa halusin kokeilla perusmustan kaverina valkoista. Piirsin eilen illalla erilaisia ideoita oikein vanhanaikaisesti paperille ja tänään sitten kiikutin yhden niistä Pisaraan. :D Sain juuri sitä mitä lähdin hakemaankin eli tällaiset timanttiseeprat sieltä sitten tuli:


Tykkään näistä ihan mielettömästi! <3 Täytyy vaan toivoa, etteivät valkoiset kohdat ota hirveän paljon osumaa töissä hiusväreistä... :D

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Kerralla reilusti vaaleammaksi

Viime viikolla pääsin tekemään asiakkaalleni vaalennusprojektia. Lähtökohtana oli tumma pohja, jossa oli vanhoja haalistuneita punaisia raitoja ja yksi paksu violetti palkkiraita. Tyvikasvuakin oli hiukan. Toiveena oli saada hiukset, joissa päälliosa olisi vaaleanruskea ja alaosa tummanruskea. Hiusten pituutta haluttiin säilyttää mahdollisimman paljon, mutta tasata linjaa suoremmaksi, koska hiuksissa oli aiemmin ollut eteenpäin pitenevä leikkaus.

Koska olen puupää, enkä ikinä huomaa ottaa ennen-kuvia, niin tässä olisi asiakkaan mulle lähettämät kuvat. (Kiitos vielä tuhannesti! :) )



Vaalensin ensin hiusten yläosan. Kuten arvata saattoi, pohjasta tuli hyvin mielenkiintoisen näköinen ja monivärinen. Laitoin päälle kupariin vivahtavan vaaleanruskean värin ja alaosan värjäsin tummanruskealla. Leikkasin huonot latvat pois. Lopputuloksesta tuli mielestäni todella hyvä. Yläosan väri on tietysti edelleenkin aika vivahteikas, kuin raidoitettu, mutta se näyttää mielestäni jopa paremmalta kuin väri, joka olisi täysin tasainen. :)





Tällaiset projektit on niin kivoja tehdä! :)

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Kaksikymppisiä ja Petriä

Mun pikkusiskoni täytti lauantaina 20 vuotta ja samana päivänä Petri Nygård tuli Kankaanpäähän esiintymään. Siskohan on fanaattinen fani, joten oltiin sovittu, että mennään keikalle porukalla. Ensin aloteltiin iltaa mun kämpillä ja siitä sitten jatkettiin yöllä Americanoon. :)


Laitoin tukan aika massiiviselle sotkunutturalle ja lykkäsin koristeeksi vielä mustan ruusun.


Siskolle tein tussilla hänen pyynnöstään sivusiiliin luvun 20, jonka nolla oli tietysti keikalle sopiva. ;)

Kuva pöllitty siskolta. :D
Itse en halunnut mennä keikalla eturiviin tuupittavaksi, joten kuuntelin musiikkia kauempaa pöydästä ja kävin vain nopeasti lavan reunalla nappaamassa joitakin kuvia Petristä.


Petrin Facebook-sivulla oli vähän parempilaatuisia kuvia, joten nappasin tämän kollaasin sieltä. Huomatkaa joku fiiliksissä oleva synttärisankari eturivissä. ;)


Ilta oli tosi hauska! :) Terveiset myös sille lukijalleni, joka tuli moikkaamaan Americanossa ja pahoittelut, että menin ihan lukkoon. :D

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Tahdotaan tyvikasvua!

Pikkusiskoni kertoi mulle jonkin aikaa sitten haluavansa alkaa kasvattaa omaa lähes valkoista hiusväriään takaisin. Mietin, miten tyvikasvu näyttäisi järkevimmältä oranssissa tukassa, jota ei haluttaisi vaalentaa ihan puhki eikä juurikaan leikata lyhyemmäksi. Keksin idean liukuväristä, jossa tyvi olisi valkoinen ja väri liukuisi hempeän persikan kautta oranssiin. No ei sitten muuta kuin tuumasta toimeen! :) Tässä siis lähtötilanne, jossa kaksi kuukautta sitten viimeksi värjätty tukka:




Laitoin edellisen tyven ja tämän kuvan tarkoituksella peräkkäin, koska tästä näkee aika hauskasti muutoksen (vaikka kuvat ovatkin hiukan eri tavalla valottuneita) :


Ja sitten se kokonainen valmis tukka, jota on siis vaalennettu ja latvan oranssia kirkastettu hiukan. Leikkasin latvoista pari senttiä ja kiharsin lopuksi tukan:




Tästä onkin sitten hyvä alkaa kasvattaa sitä omaa väriä takaisin. Odotan innolla, että sitä valkoista alkaisi jo tulla lisää! Joskus näinkin. :D Lopputuloksesta tuli mielestäni kiva ja sen verran erikoinen, että tuskin tulee heti toista samanlaista kadulla vastaan. :)


Loppukevennykseksi vielä sisko ja sen sisko. Ei maltettu olla pelleilemättä vähän peilin edessä. ;)

torstai 10. huhtikuuta 2014

Kolme erilaista Hannaa

Mulla oli tänään vapaapäivä ja aika taisi käydä vähän pitkäksi, kun aloin hahmottelemaan mielessäni postausta, jossa olisi kolme erilaista naamaani. :D Otin juuri joku päivä Facebookia varten uuden profiilikuvan ns. normaalista nassustani eli sellaisella meikillä ja tukalla, kuin mitä yleensäkin käytän. Myös päälläni oleva paita kuuluu vaatteisiin, joita mun päällä nähdään jatkuvasti. Se kuva on tässä:


Innostuin sitten tänään meikkaamaan luonnollisen lookin, jossa silmämeikkinä toimi pelkästään neutraali ruskea luomiväri. Iholla on siis peitevoidetta ja puuteria, kulmissa kynää ja huulilla kiiltoa tämän lisäksi. Kuitenkin silmämeikki on se juttu, joka tekee minusta minut, joten aika erilaiselta tämä tyyli näyttää ainakin omasta mielestäni. Tukkaa en edes harjannut tätä varten ja päällä mulla on perustoppi.


Toinen tänään toteuttamani juttu oli minä astetta rockimpana. Tein todella voimakkaan silmämeikin ja huuletkin maalasin pinkeiksi. Tukan tupeerasin isoksi ja vedin päälleni nahkaliivin ja näyttävän kaulakorun (joita en ole koskaan aiemmin yhdistänyt keskenään). Viihdyin tässä tyylissä todella hyvin ja haluaisin uskaltaa näyttää tältä useamminkin. Ehkä vaikka baariin voisi seuraavalla kertaa laittautua tähän tapaan... :)


Huomasitteko te eroja tyyleissäni ja mitä ylipäätään tykkäätte tällaisista postauksista? :)

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Kesää odotellessa

Tänä vuonna kevät on ollut aivan ihana! Silti kesä on ehdottomasti mun lempparivuodenaikani. Sitä odotellessa ajattelin kaivella esiin joitakin vanhoja kuvia viime kesältä fiilistä tuomaan. :) Tässäpä näitä sitten:














Ei kyllä varsinaisesti helpottanut odotusta näiden kuvien katseleminen... :D