keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Hyvästit siniselle!

Olin jo totaalisen kyllästynyt siniseen tukkaani. Tai en niinkään siihen väriin, mutta sen ylläpitämiseen. Väri haalistui yleensä jo 1-2 pesun jälkeen niin huomattavasti, että siihen oli pakko laittaa kotona lisää väriä. Sinnikkäästi yritin jaksaa hoitaa väriäni, mutta aina siellä sinisen seassa näkyi rusehtavia kohtia. Niinpä päätin nyt siirtyä johonkin muuhun väriin. Mietin, mitä väriä mun päässäni ei ole vielä ollut ja totesin, että oranssi olisi sellainen väri. Halusin kuitenkin pitää mustan päävärinä hiuksissani ja heittää siihen korostukseksi hiukan oranssia raitaa.

Liikkeelle lähdettiin tilanteesta, jossa oli noin sentti tyvikasvua sekä hyvin haalistunut ja mattainen väri, jossa näkyi mustan, harmaan, sinisen ja ruskean eri sävyjä:


Ei sitten muuta kuin työkaverin penkkiin Pisarassa ja päähän vaalennusainetta. Välivaiheessa oli aika hehkeä monisävyinen purkkatukka:


Sitten oranssia lappujen sisään ja mustaa muualle vaikuttamaan:


Lopuksi vielä leikattiin otsista ja hiukan hiusten pääliosia muualtakin (tervemenoa purkkalatvoille) sekä siistittiin vielä korva toiselta puolelta näkyviin kunnolla. Hiusten pituudesta ei leikattu, koska kasvatusprosessi on edelleen hyvässä vaiheessa. Olen ihan superonnellinen uudesta kuparisenoranssista tukastani! Muutos tuli todella tarpeeseen ja meikäläisen mieliala nousi hetkessä pilviin! :)




Minkä tuomion arvoisa lukijaraati antaa? :)

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Wanhat 2014

Perjantaina oli pikkusiskoni Vanhojen tanssit. Värjäsin ja leikkasin siskoni hiukset jo aiemmin viikolla ja perjantaiaamuna tein kampauksen. Hiukset värjäsin jälleen kirkkaanoransseiksi ja sivusiilin violetiksi. Siihen tein myös kuvioita. Kampaukseen tein kiharat ja letitin hiukset "pannaksi" otsatukan taakse. Lakkaa kului reippaasti, jotta kampauksesta tulisi tanssin ja hikoilun kestävä. Onneksi se kestikin sitten hyvin loppuun asti. :)




Olin illalla katsomassa tansseja ja kuvia tuli päivän aikana otettua noin 230. :D Tässä joitakin kuvia sieltäkin:








Tanssiaiset olivat upeat ja opiskelijat olivat kauniita, komeita ja taitavia. Puvuissa näkyi paljon pastellisävyjä ja muhkeita helmoja. Kampaukset olivat aika huolettomia: kiharoita, rentoja nutturoita ja avoimia hiuksia oli valtaosalla. Itsestäni oli tosi kivaa päästä taas parin vuoden tauon jälkeen katsomaan tansseja ja nautinkin illasta täysillä. :)

tiistai 11. helmikuuta 2014

Millaiset niistä sitten tulikaan?

Ai mistä? No mun kynsistäni tämän päiväisen huollon jälkeen tietty! ;)


Happyhappyhappy. <3

maanantai 10. helmikuuta 2014

Kynsi-ispiraatioita

Keräilin tähän Facebookin Nails Art Gallery -sivulta (klik!) hienoja kynsiä. :)















Kuvista saa kyllä varmaankin aika hyvän käsityksen siitä, millaiset kynnet mun silmääni miellyttävät. :D Saa nähdä, ovatko seuraavat kynteni näiden kuvien inspiroimat vai ihan jotain muuta. Muita ihaniin kynsiin hurahtaneita? :)

perjantai 7. helmikuuta 2014

Julkkisten muuttumisleikkejä

Kokosin perjantai-illan ratoksi hiukan julkkisten hiusmuodonmuutoksia. :)

Jennifer Lawrence

Jenniferin lyhyt tukka on ihana ja tekee kasvoista paljon raikkaamman ja nuorekkaamman näköiset kuin puolipitkä hiusmalli.

justjared.com
dailymail.co.uk

Miley Cyrus

Myös Miley on paljon suloisempi ja massasta erottuvampi lyhyessä leikkauksessa kuin ylipitkissä hiustenpidennyksissä. Mielestäni Miley voisi sen sijaan testata lyhyttä mallia ylemmän kuvan väreillä, voisi näyttää aika kivalle!

stealherstyle.com
allure.com

Kim Kardashian

Kim näyttää olevan täysin kotonaan tummassa värissä. Ylemmän kuvan otsis on silti hauska, vaikka väri ei naista kovin hyvin puekaan.

celebuzz.com
bobbyglam.com

Anne Hathaway

Tumma väri on ehdottomasti myös Annen heiniä!

beautyeditor.ca
makeupforlife.net

Pamela Anderson

Pamelan muutos on aivan huikea! Lyhyt tukka tekee naisesta arvokkaamman ja ikäisensä näköisen. Tykkään!

hawtcelebs.com
dailymail.co.uk
Saa esittää myös eriäviä mielipiteitä. ;)