keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Viikon kuvasaldoa

Viimeisen viikon aikana olen muun muassa...

fiilistellyt uutta tukkaani...


tehnyt äidilleni kampauksen juhliin...




pukeutunut kerrankin johonkin muuhun kuin pelkkään mustaan...


ihastellut auringonpaistetta (mutta kironnut pakkasta ja kylmää tuulta)...


käynyt luistelemassa ekan kerran lukioaikojen jälkeen...


ja päässyt Niko Saarisen kanssa samaan kuvaan, hah! :D (Ja kaksin käsin drinksumukissa kiinni... :D)


PS. 200 000 kävijän raja rikkoutui myös viikonlopun aikana blogissa, kiitos siitä kuuluu teille! :)

lauantai 25. tammikuuta 2014

Ei enää kaljua!

Pahoittelut pitkästä postausvälistä. Tällä viikolla olen ollut kuusi päivää töissä ja tosi väsynyt iltaisin, joten postailu on tuntunut vähemmän tärkeältä kuin nukkuminen. :D Maanantaina pääsin itsekin asiakkaaksi pitkästä aikaa. Mun hiukset olikin viimeksi värjätty lokakuussa, joten olo tuntui aika "kaljulta", kun oma väritön hiusvärini otti kontrastia värjätyn mustan kanssa. Tässä luultavasti blogihistorian kamalimmat ennen-kuvat:

Kaljua pukkaa.


Sininenkin päässyt haalistumaan (vaikka olenkin tasaisin väliajoin laittanut kotona suoraväriä siihen) ja otsis on niin pitkä, että pakko melkein pitää pinnillä kiinni. Myös mustissa kohdissa on vähän kaikkea haalistunutta väriä oranssista tummanruskeaan.


Korvan päällekin on hitusen kasvanut tukkaa (vaikka tätä olikin pariin otteeseen jo sen lokakuun jälkeen siistitty).


Ei muuta kuin vaalentamaan, jotta saataisiin sininen väri alkamaan lähempää tyveä taas. Jotain hyvin jännittävää tapahtui, jolloin mun tukasta löytyi mm. vaaleanpunaista, kuten alla olevasta kuvasta näkyy. Keltaisen, oranssin, vaaleansinisen ja vaaleanvihreän vielä ymmärsin, mutta että vaaleanpunaista? :D


Hiukset värjättiin mustiksi ja niihin laitettiin sinisiä raitoja pääliosaan, jotka tosin ovat vielä näin tuoreeltaan niin tummia, että näkyvät vain kirkkaassa valossa. Tiedän, että muutaman pesukerran jälkeen ne ovat vasta parhaimmillaan. Korva leikattiin oikealta puolelta näkyviin ja otsis leikattiin uuteen uskoon. Myös pääliosan tukkaa hiukan kevenneltiin. Nämä jälkeen-kuvatkaan eivät ole nyt parhaat mahdolliset, mutta tuovat esille ainakin sen pääasian, että näytän taas vähän enemmän kampaajalta! :D



PS. On mun tukka vaan pitkä jo! Tästähän se kasvatus alkoi kesällä 2012. :D

perjantai 17. tammikuuta 2014

Mielenkiintoisia hakusanoja osa 3

Taas on tullut aika julkaista hakusanoja, joilla blogiini on päädytty. Ekat osat löytyvät täältä (klik!) ja täältä (klik!).

hiukset raidat kotona - voisin jopa sanoa, että en suosittele. Kampaajalle mars!

orgidean kotihoito - kannattaa ehkä etsiä niitä ohjeita vielä jostain muualta. Terveisin nimimerkki "Omani näyttää hitusen ressukalta"

hiukseni ovat pilalla - poikkeapa Pisaraan, niin katsotaan, voinko auttaa! :)

savonlinna hanna kissa blogi - toivottavasti löysit etsimäsi. Ainakin käyn Savonlinnassa ottamassa tatuointeja, nimeni on Hanna, rakastan kissoja ja pidän tätä blogia. :D

blackisthenewblack1 terassilla - ainakin kyseisen blogin pitäjä taisi siellä kesän aikana ihan vain muutamia kertoja käydä ;)

blogspot asun kankaanpäässä - jep, täällähän minä :)

blogspot pisara kankaanpää - ja täällä minä teen töitä :)

parturi pisara kankaanpää hinnat - poikkea ihmeessä toteamaan, että meitä ei ole hinnalla pilattu ;)

Henna Kalinainen peppu - nyt taisi mennä metsään, täällä ei ole kuin yksi takapuoli ja sekään ei ole Hennan ;)

PS. Sukkahousuja ei ole unohdettu! Tällä kertaa blogiini löydettiin muun muassa seuraavilla: ihonväriset sukkikset ja shortsit, uudet sukkikset, ballerinat ja sukkikset sekä omalla henk.koht. suosikillani mies sukkiksissa ja shortseissa. Jep.

maanantai 13. tammikuuta 2014

Vaaleaa liukua

Jonkin aikaa sitten asiakastuoliini istui nainen, jolla oli todella pitkät vaaleat, hiukan kellertävät hiukset. Hän kaipasi väriinsä jotain muutosta, joka ei kuitenkaan olisi liian radikaali. Ehdotin, että laittaisin tyveen hiukan tummempaa tuomaan luonnollista liukuväriefektiä ja latvan väriä kirkastaisin puhtaamman vaaleaksi. Näin sitten tehtiinkin. Lopuksi kiharsin hiukset GHD-raudalla. Lähtötilannekuvia ei ole, mutta halusin kuvata lopputuloksen, koska olimme molemmat siihen niin tyytyväisiä. :)






Kuvat eivät toista värejä ihan niin hyvin kuin olisin toivonut, mutta toivottavasti saitte tästä jotain kuitenkin irti. :)

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Black Ninja

Tämä ninja kävi katsomassa yhtä lempibändiänsä perjantaina. Kyseessä oli siis Battle Beast, jonka näin nyt ekaa kertaa ikinä livenä. Keikka oli aivan mahtava ja bändi vielä parempi kuin levyltä kuunneltuna. Olinkin odottanut iltaa kuin kuuta nousevaa, joten oli superia, että odotukset eivät pelkästään täyttyneet vaan jopa ylittyivät! :) Myös lämppäribändi Brymir oli hyvä. Mulle tuli kyllä ihan yllätyksenä, että sellainenkin esiintyi, mutta eturivissä tuli silti senkin keikan aikana riehuttua. :D

Mun keikkalook kuvattuna kotona vessan peilistä ennen Poriin lähtöä:


Sama laajempana kokonaisuutena Porissa Montun (keikkapaikka) vessassa kuvattuna feat kännisilmät:


Ostin muuten topin ja housut Seppälän alennusmyynneistä. Topille jäi hintaa noin 6 euroa ja housuille 15, sopi siis paremmin kuin mainiosti mulle. :D

Muutama kuva Battle Beastin laulajasta Noora Louhimosta, jolla on aivan mieletön ääni!




Kaiken tämän hehkutuksen jälkeen täytyy vielä mainita, että Battle Beastin keikan loppuvaiheessa eräs henkilö päätti tuupata mun kaverini kumoon, minkä seurauksena mun päälle kaatui kaksi isoa miestä. Varsinkin toinen polveni otti kaatumisesta hiukan damagea. Keikka tuli kuunneltua loppuun yhdellä jalalla seisten ja sitten Montun henkilökunta toimi aivan mahtavasti tuomalla jääpussin, tutkimalla mun jalkaa ja lopuksi jopa kantamalla mut baarista autoon asti! :) Iso kiitos siis avusta heille ja mun matkaseuralaisille, jotka myös olivat todella suurena apuna loppuillan aikana! Nyt pari päivää tapahtuneen jälkeen jalka voi jo paljon paremmin, joten kaiken kaikkiaan tätäkin reissua voi muistella pelkällä lämmöllä. Suosittelen myös kaikkia tutustumaan Battle Beastin musiikkiin, jos sitä ette ole vielä tehneet. ;)

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Mustaa, hopeaa ja ripaus valkoista

Tänään oli kynsihuollon aika, joka tulikin jo todella tarpeeseen, koska mun kynnet näyttivät tällaisilta:


Kynnet olivat kasvaneet ihan kiitettävästi ja alkoivat olla niin pitkät, että ne hankaloittivat elämää. Oikean keskarin kynnen kolautin baarissa vessanovenkahvaan karuin seurauksin. Geeli irtosi lähes kokonaan kynnen päältä ja jouduin leikkaamaan kynnen ihan lyhyeksi, koska se oli niin hauras, että olisi muuten katkennut itsellään (luultavasti hyvin kivuliaasti). Käytin keskarissa mustaa tavallista kynsilakkaa huoltoon asti, joten ihan noin selvästi se ei erottunut joukosta kuin kuvassa. :)

Tällä kertaa mulla oli toiveena mustaa, hopeaa ja musta-valkoista. Halusin myös todella paljon lyhyemmät kynnet. Keskisormeen jouduttiin kuitenkin laittamaan tippi, jotta siihen saatiin hiukan lisää pituutta (mulla ei ole ikinä aiemmin ollutkaan sellaista vielä). Uusista kynsistä tuli juuri sellaiset kuin toivoinkin. <3



torstai 2. tammikuuta 2014

Se on nyt 2014!

Minä vietin tiistain ja keskiviikon välisen yön bilettäen hyvässä seurassa ensin kämpilläni ja sitten baarissa. Tosin huomattiin noin klo 00.02, että vuosi oli vaihtunut, eikä ollut yhtään hoksattu katsoa kelloa. :D Oli kyllä hauska ilta ja viihdyin mainiosti tällaisessa lookissa:




Testasin itselleni ekan kerran tuollaista peikkotukkanutturaa, tykkäsin tosi kovasti! :) Päällä oli Joulupukin tuoma Emp:n ihana toppi, jossa on edessä hieno printti ja takaa toppi on kokonaan pitsiä. Jalasta löytyi perusmustat shortsit ja sukkahousut sekä kiilakorkonilkkurit, jotka eivät kylläkään ehtineet tällä kertaa kuvaan asti. (Sen sijaan kuvissa näkyy jos jonkinlaista pulloa taustalla, älkää saako traumoja... :D )

Oikein onnellista ja upeaa vuotta 2014 teille kaikille! :)