maanantai 18. elokuuta 2014

Chilifesteillä

Lauantaina mun työpäiväni jälkeen suunnattiin Tampereelle Chilifesteille. Tykätään Jannen kanssa tosi paljon kokkailla ja syödä tulista ruokaa. Tätä festaria olikin odotettu mielenkiinnolla, koska ei oltu aiemmin käyty siellä koskaan.

Yhdestä kojusta sai ostaa tällaisia makkaroita:


Janne osti tuon The End -makkaran puoliksi kaverinsa kanssa ja itse uskalsin maistaa tuosta maailman tulisimmaksi tituleeratusta grillimakkarasta vain noin herneen kokoisen palan. Sekin poltteli jo ihan riittävästi meikäläisen suussa! :D


Huomasin chilijäätelökojun ja ostettiin siitä maistiaisiksi yksi pikkupurkki jätskiä.



En ole koskaan aiemmin hikoillut jäätelöä syödessäni, mutta nyt tuli sekin koettua. :D Oli meinaan kyllä erittäin hottia! Mun silmätkin on ihan vetiset tässä kuvassa, jossa syön tuota jätskiä... :D


Myynnissä oli myös chililonkeroa ja -olutta, joista ensimmäistä ostin pienen mukillisen. Lonkero oli mielestäni todella mietoa, joten sillä oli kätevä huuhtoa jäätelön aiheuttamia poltteita pois.


Kerrankin oli niin päin, että Janne shoppaili sydämensä kyllyydestä mun seisoskellessa taka-alalla! :D Tässä Poppamiehen koju, jossa Janne kävi jopa kahdesti ostoksilla.


Käytiin syömässä Roast-nimisessä ravintolassa, jossa oli monen muun paikan tapaan Chilifesteihin liittyvät teemamenut. Tilasin ruuan kanssa Somersby-siiderin:


Söin Poppamiehen polttavan burgerin, johon sai itse valita haluamansa chilin. Olin vieläkin niin poltteissa siitä aiemmin syömästäni jäätelöstä, että päätin ottaa asteikolta 1-4 kakkosen eli chipotlen. Oli kyllä napakymppi valinta, koska annos oli juuri sopivan tulinen siihen hetkeen. Hampurilainen oli superhyvää! <3


Pojat tilasivat Lehmipojan tulista tulisemmat pihvit. Tarjoilija kertoi ruuat tuodessaan, että tämän annoksen kokonaan syöneet saisivat kymmenen euron lahjakortin ravintolaan. Molemmat saivat syötyä lautasensa tyhjiksi ja saivat lahjakortit ja vielä lisäksi pullot Poppamiehen kastiketta. :)


Syömisen jälkeen suunnattiin Koskenrantaan iltaa viettämään. Pikkuhiljaa paikalle kokoontui enemmänkin kavereita ja hauskaa oli. :)



Jatkettiin rannasta vielä Jack the Roosteriin, jossa oli esiintymässä juuri Jimmy Rebel -niminen bändi (vai laulaja? Ei tullut ihan selväksi. :D ). Baarin jälkeen suunnattiin kaverin asunnolle nukkumaan. Sunnuntaina käytiin vielä uudestaan pyörähtämässä Chilifesteillä. Janne teki vielä vähän ostoksia ja pojat maistoivat tulista mustaamakkaraa. Itse halusin myös mennä käymään Radiokirppiksellä, josta muistan lukeneeni joskus tamperelaisten blogeista. Löysinkin ihanan mekon ja kaksi paitaa, joihin meni yhteensä 11 euroa, ei paha. :) Tässä vielä Jannen ostokset Chilifesteiltä, mausteita ja makkaroita:



Kävikö kukaan teistä Chilifesteillä? :)

2 kommenttia:

  1. Oispa siisti itekki päästä joskus käymään chilifesteillä! Tais pikkasen kuolakin valua suunpielestä kuvia kahtellessa ja tekstiä lukiessa! :D Mua on harmittanut sikana ku en oo saanut syödä nyt mitään tulista, tai ainakaan lävistäjä ei sitä suositellut kun hain itselleni kielikorun. :D Josko tuota pikkuhiljaa pääsis taas takaisin tulisen safkan pariin, ei oo tullut vielä kovinkaan montaa ruokaa vastaan johon en laittas esim. Spice Upin tulista chilikastiketta. Se on soppelin mietoa käytettäväksi joka ruualla!

    Tuo chililonkero aiheutti lähinnä mielikuvissa inhonväreitä kun maistamani Naga Shot oli ihan hirveetä kuraa, mutta tuo jätski kuulostaa tosi herkkulin kiinnostavalta!

    VastaaPoista
  2. Moi :) aloin just seuraamaa sua ja blogis on aivan ihana, eteenki ne ku teit kampauksia <3 (toimen hiushullu täällä). Ajattelin katsoa oikein urakalla ja lukea alusta asti, mutta yli puolista ei näy kuvia (lienee kuvat poistettu?) ja se on todella harmillista, koska sielä on paljon sun vanhempia hius jutskia ja niitä ois ihana verrata nykysiin :) mutta joo lämpimiä halauksia :)<3

    VastaaPoista