keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Kerralla reilusti vaaleammaksi

Viime viikolla pääsin tekemään asiakkaalleni vaalennusprojektia. Lähtökohtana oli tumma pohja, jossa oli vanhoja haalistuneita punaisia raitoja ja yksi paksu violetti palkkiraita. Tyvikasvuakin oli hiukan. Toiveena oli saada hiukset, joissa päälliosa olisi vaaleanruskea ja alaosa tummanruskea. Hiusten pituutta haluttiin säilyttää mahdollisimman paljon, mutta tasata linjaa suoremmaksi, koska hiuksissa oli aiemmin ollut eteenpäin pitenevä leikkaus.

Koska olen puupää, enkä ikinä huomaa ottaa ennen-kuvia, niin tässä olisi asiakkaan mulle lähettämät kuvat. (Kiitos vielä tuhannesti! :) )



Vaalensin ensin hiusten yläosan. Kuten arvata saattoi, pohjasta tuli hyvin mielenkiintoisen näköinen ja monivärinen. Laitoin päälle kupariin vivahtavan vaaleanruskean värin ja alaosan värjäsin tummanruskealla. Leikkasin huonot latvat pois. Lopputuloksesta tuli mielestäni todella hyvä. Yläosan väri on tietysti edelleenkin aika vivahteikas, kuin raidoitettu, mutta se näyttää mielestäni jopa paremmalta kuin väri, joka olisi täysin tasainen. :)





Tällaiset projektit on niin kivoja tehdä! :)

1 kommentti:

  1. Oliko tämä Sinkkulaiva ohjelmassa? Jostakin tosi tutun näköinen...

    VastaaPoista