tiistai 4. maaliskuuta 2014

Muodonmuutos hiuksiin ja partaan

Ekaa kertaa Black is the New Black -blogin historiassa julkaisen kuvat hiusten lisäksi parran muutoksesta. Tässä poikakaverini lähtötilanteessa (kuva on tosin otettu viime lauantaina):


Kuten kuvasta näkyy, tyvikasvua on reippaasti keesissä ja hiusten sivut sekä parta ovat päässeet pitkiksi. Hiusten sivujen ja parran väri on oma, keesiä on värjätty punaiseksi jo pidemmän aikaa. Nyt oli tullut muutoksen aika, joten leikkasin sivut lähes kaljuiksi ja muotoilin parran siistiksi. Irokeesin ja parran värjäsin mustalla. Viimeistelin tukan tällä kertaa puristelemalla sen kiharalle (joka on siis aivan luonnonkiharaa), mutta hiukset saa toki suoristamalla ja oikeilla mömmöillä myös suoralle irokeesille. Tällainen kokonaisuudesta sitten tuli:







Kyllähän tuota nyt kelpaa taas katella. ;)

6 kommenttia:

  1. Törkeen hyvin passaa toi parta ja tukka tyyli toisiinsa!

    VastaaPoista
  2. onko sun mieheke täysverinen suomalainen..? En tarkota millään pahalla :D ja muuten tosi onnistunu ja hyvä lopputulos!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihan täysin suomalainen, mutta tähän mennessä on arveltu ainakin kreikkalaiseksi, turkkilaiseksi, espanjalaiseksi ja meksikolaiseksi, että et ole siis suinkaan ainoa, joka on kiinnittänyt asiaan huomiota. :D Ja kiitos kehuista! :)

      Poista