maanantai 25. marraskuuta 2013

Kaksi joutsenta

Torstai-iltana pikkusisko tuli mun luo kylään. Nukuttiin (minä noin puoli tuntia, sisko ei ollenkaan) vierekkäin.<3 Herätyskello olisi soinut klo 02.30, mutta noustiin jo ennen sitä, koska oltiin molemmat niin jännittyneitä. Kolmelta oltiin jo autossa ja todettiin, että navigaattori ei haluakaan tehdä yhteistyötä. Ei muuta kuin puhelu iskälle, joka ei tietenkään siihen aikaan vastannut. Niinpä ajettiin noin 20 km lenkki hakemaan iskän autosta toinen navi salaa... ;) Todettiin se toimivaksi ja matka kohti Savonlinnaa alkoi. Sisko ajoi melkein puolet matkasta ja sitten minä loput. Perillä Savonlinnassa ja Kustom Works Tattoossa (kotisivut, klik!) oltiin noin klo 10.10. eli kymmenen minuuttia myöhässä. Akseli otti meidät silti onneksi iloisesti vastaan.


Sisko pääsi ekana penkkiin, ettei ehtisi pyörtymään jännitykseensä, jos joutuisi vielä odottamaan. Tämähän oli siis hänen eka tatuointinsa, joten ei ihmekään, että tärinä oli niin kova. Tosin sitten yhden pienen viivan piirtämisen jälkeen penkistä kuului, että eihän tämä satukaan yhtään niin paljon kuin mitä mielikuva oli. Pikkuhiljaa sisko siis rentoutui ja sitten pystyttiin jo ottamaan yläpuolella oleva kuvakin. :D


No tehtiin mullekin jotain. Kuva oli tietysti selvillä, mutta sen paikka hakusessa vielä liikkeeseen astellessakin. Päätettiin sitten Akselin kanssa, että se tehdään rusetin alapuolelle, mikä olikin hyvä valinta, koska nyt se on suht samassa kohdassa meillä molemmilla siskoksilla.


Ilmeestä näkee, että nyt väsyttää ja kovaa. Mun tatskan teko kesti noin 50 minuuttia, josta sisko veti viimeiset minuutit sikeitä liikkeen sohvalla... :D Kun kuvat oli paketissa, lähdettiin sitten samantien ajelemaan takaisin kotiin Kankaanpäähän. Minä ajoin taas aluksi jonkin verran yli puolivälin ja sisko jatkoi siitä kotiin asti. Oltiin kyllä aika hysteerisiä autossa välillä, kun väsymys alkoi olla niin hurja. Matkasta tuli muutenkin mieleen vähän tyyliin koulun luokkaretki, koska meillä oli mukana eväät. :D Mä olin siis edellisenä iltana tehnyt meille valmiiksi voileipiä ja mukana oli myös omenia, banaaneja ja ihan pakostakin täytyi olla energiajuomaa. ;) Päästiin perille noin klo 19 illalla. Olihan sitä pakko sitten saada vielä kuva meidän siskotatuoinneista, vaikka oltiinkin jo aika zombeja. :D


Tatskat ovat juuri sitä mitä me toivottiin ja on niin huippua, että nyt meillä on molemmilla yhteinen kuva. Isosiskolla vähän isompi ja pikkusiskolla vähän pienempi. <3 Näillä on meille oma merkityksensä, jonka pidän ehkä vain meidän tietonamme. :)

tiistai 19. marraskuuta 2013

7 outoa faktaa minusta

1. Pelkään pimeää. Siis ihan oikeasti, en uskalla nukkua yksin ilman valoja tai mennä illalla ulos pimeään ilman seuraa.

2. Rakastan kynttilöitä ja tuikkuja. Nytkin istun kirjoittamassa tätä postausta tuikkujen loisteessa. <3

redhubble.com
3. Mun hiuksiin ei saa koskea. Ainoa tilanne, kun hyväksyn tukkaani koskemisen on itse ollessani parturissa asiakkaana.

4. Olen tosi huono uimari. Kammosin yläasteen liikuntatuntien uimahalliosuutta yli kaiken ja luistin siitä milloin minkäkin tekosyyn varjolla.

5. Odotan joulua, koska jouluruoka on parasta. <3

nettiet.fi
6. Vihaan sukkia. Ne tuntuvat mun mielestä tosi epämiellyttäviltä jaloissa ja olen mieluiten ilman niitä aina kun mahdollista.

7. Olen aivan liian kiltti. Mun on tosi vaikea kieltäytyä mistään ja yritän aina miellyttää liikaa kaikkia.

Yllättikö joku fakta? :)

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Lisää täytettä...

...vessaan ja vaatekaappiin! ;)

Viime perjantaina olin Afroditen pikkujouluissa, joista mukaan sain minikokoisia tuotteita. Pussissa oli neljä Simin tuotetta: Argan Skin Care -vartalovoide, Mega Finish Hairspray (eli lakka), hiuspohjaa ja hiuksia kosteuttava shampoo ja tehohoito. Myös REF:iltä oli mukaan eksynyt kuivashampoo. Olen testannut aiemminkin näitä kaikkia vartalovoidetta lukuunottamatta, joten tiedän, että nämä ovat kaikki hyviä tuotteita. Erityismaininnan ansaitsee ihana tehohoito, joka tekee hiuksista aivan uskomattoman pehmeät. <3


Maanantaina kävin isosiskoni kanssa shoppailemassa Ideaparkissa. Etsin noin miljoonasta kaupasta kenkiä, mutta mukaan lähtikin vain lisää hiustuotteita, eh...? :D (Saa muuten heittää vinkkejä, mistä isojalkainen kapeapohkeinen voisi löytää varresta istuvia saappaita, nilkkureita tai vastaavia kenkiä järkihinnalla. T: epätoivoinen.) Ostin pilkkahinnoin Tigin kiiltosuihkeen, Let me be:n jätettävän korjaavan hoitsikan ja Grazette of Swedenin pumppulakan. Näistä kolmesta olen aiemmin kokeillut (ja hyväksi havainnut) Let me be:n ja innolla odotan millaisia nuo kaksi muuta löytöä ovat. :)


Seppälästä bongasin myös jotain niin minua: mustan liivijakkubolerosysteemin pitkillä hapsuilla. Melkein 30 euron hinta kyllä kirpaisi, mutta toisaalta olisin kyllä varmasti harmitellut monet kerrat vielä jälkeenpäin, jos olisin jättänyt tämän ihanuuden kauppaan. H&M:stä ostin myös jälleen kerran viitosella mustan perustopin, sillä käytän niitä melkein päivittäin asussa kuin asussa ja suurin osa vanhoista on täynnä vaalennusainetahroja. :D


Sellaisia kotiinviemisiä tällä kertaa. Voisin kyllä nämä seuraavatkin kotiuttaa sitten kun ovat luovutusikäisiä... ;) Nimittäin mun vanhempien luona sain paijailla sunnuntaina tällaisia karvapalleroita: <3



sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Asuja ja nassuja

Lähiaikoina on pitänyt kiirettä ja kuvia on tullut nappailtua, mutta ei ole ollut aikaa laittaa niitä blogiin asti. Viime viikon perjantaina meillä oli työpaikan pikkujoulut. Kävimme Seinäjoella syömässä ja katsomassa Paula Koivuniemen biisien ympärille rakennettua musikaalia. Sen jälkeen tuli viihdyttyä Kankaanpään baareissa pilkkuun asti. Oli ihan superkivaa! :) Tältä mä näytin siellä:




Seuraavana päivänä eli lauantaina tuli myöskin bailattua. (Kampaus on edellisen päivän hiukan kohenneltu versio. :D)


Tämän viikon perjantaina oli vuorossa Afroditen pikkujoulut Porissa (napostelua, viiniä ja Anna Erikssonin keikka) ja sen jälkeen taas Kankaanpäässä baareilua tällaisella nassulla ja jälleen sivunutturalla:



Eilen lauantaina kävin katsomassa koomikkoja Stagella ja pitihän sitä ottaa taas vessakuvia. ;) Ali Jahangiri oli muuten ihan ookoo, muut aika surkeita. (Hiukan humaltuneet silmät btw... :D Ja taas se tokan päivän nuttura!!)


Kaiken bilettämisen ohella olen kyllä käynyt myös töissä ja muun muassa tehnyt omin pikku kätösin kinkkupiirakan isälle lahjaksi. Huomenna on luvassa vähän shoppailua siskon kanssa, jei! :)