torstai 28. helmikuuta 2013

Pikkujoulua kevään keskelle

Tänään tein työssäoppimispaikallani yhteensä kolme koulusta jäänyttä rästimeikkiä, joista esittelen nyt yhden, pikkujoulumeikin (ja erittäin pikaisen pikkujoulukampauksen). Tein tämän Hius & Kauneushoitola Pisaran hierojalle Jaanalle. Lähtötilannehan oli tällainen:


Jaanasta kuoriutuikin oikein pikkujoulujen vetonaula. ;)



Silmämeikkiä vielä lähikuvassa:


To be continued... :)

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Smoky smoky eyes

Tein tänään työssäoppimispaikalla meikin, joka on jo viime vuonna jäänyt mulla koulussa tekemättä. Meikki oli siis smoky eyes eli utuiset savusilmät. :) Lähtötilanteessa mallini näytti meikittä tältä:


Smoky eyes -meikin ideana on tummat seksikkäät silmät ja muuten melko luonnollinen meikki. Tein myös pikakampauksen. Valmis meikki ja kampaus näyttivät tältä:




Saatiinhan sitä asennettakin sitten vähän... ;)

maanantai 25. helmikuuta 2013

MYYTÄVÄNÄ!

Myyn kaksi täysin käyttämätöntä koruani, yhteydenotot kommenttiboksiin! :)

Hopeinen sormus-käsikoruyhdistelmä Vero Modasta, 6 €! Sopii hyvin paksumpaankin ranteeseen.


Musta earcuff-korvis Glitteristä, 6 €!


Jos tarvitsee lähettää, niin päälle postimerkin hinta. :)

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Uutta lookkia

Alkuun heti varoituksen sana, että nämä ovat yhdet kököimmistä muodonmuutoskuvista tämän blogin historiassa. Unohdin ensinnäkin ottaa lähtötilannekuvan, joten se on asiakkaani edellisenä päivänä itse ottama. Toisekseen, uudesta tukasta takaapäin otetut kuvat eivät onnistuneet edes huonosti, joten tällä kertaa nyt sitten näin. Pahoittelen!

Lähtötilanteessa hiukset olivat kasvaneet ulos mallistaan, otsiskin oli aivan hurjan pitkä (ottaen huomioon, että se oli siis leikattu suoraksi). Värinä oli raidoitettu tummanruskea, josta löytyi vaikka kuinka montaa eri sävyä.


Monet haluavat vaaleta kevättä kohti, mutta mepä päätimme tehdäkin hiukan tummempaa. ;) Eli todella tummanruskea väri ja siihen sinettipidennyksillä violetteja raitoja. Hiukset myös lyhenivät muutamalla sentillä kauttaaltaan ja nyt ne ovat taas hyväkuntoiset ja värin seurauksena myös superkiiltävät. 



Harmittaa, kun oikeasti tosi hienosta tukasta otetut kuvat eivät oikein vastaa todellisuutta. Salama tuo pidennykset enemmän esille, kuin mitä ne oikeasti ovat, mutta halusin kuitenkin jakaa teillekin nämä kuvat. Olkoot ne vaikka muistutuksena siitä, että täällä ruudun toisella puolella on kampaaja eikä valokuvaaja. ;)

perjantai 22. helmikuuta 2013

Tyttöystävähaaste

"Tehtävänä on siis kertoa viisi faktaa itsestään tyttöystävänä. Vähän kuin täyttäisi siis tyttöystävähakulomaketta, jossa pitäisi kertoa itsestään, jotta unelmien mies voi päättää, sovitteko yhteen."

Nämä eivät tule nyt siis missään järjestyksessä.

1. Arvostan yli kaiken huomaavaisuutta toisessa ihmisessä ja yritän myös itse olla parhaani mukaan sellainen. Toiselle tehty voileipä tai avattu ovi saa hyvälle mielelle. Se saa tuntemaan, että olen tärkeä ja rakastettu.

2. Huono huumorintaju kuuluu perusluonteeseeni, joten odotan sitä "vastakappaleeltanikin". Huippuja ovat kaksimieliset ja ällöttävät vitsit sekä tilannekomiikka parhaimmillaan. Se tunne, kun joku sanoo jotain, minkä voi ajatella kaksimielisesti ja vilkaisette toisianne ja yritätte pitää pokkaa... :D

thiscannotbemylife.wordpress.files.com
3. Olen älytön herkkusuu, enkä pidä liikunnasta. Sen sijaan rakastan hyvää ruokaa, kaikkea naposteltavaa suolaisesta makeaan ja pitkiä rauhallisia leffailtoja. Niinpä en ikinä voisi seurustella sellaisen ihmisen kanssa, joka käy joka päivä salilla ja vetää pelkkää maitorahkaa ja proteiinipirtelöä. Tuntisin itseni ihan possuksi! :D

4. Kaipaan tosi paljon huomiota, haleja, pusuja ja läheisyyttä. Musta tulee pahantuulinen tai vähintäänkin onneton, jos en saa niitä tarpeeksi.

5. Olen niin perusnainen, koska rakastan yli kaiken lahjoja! Tykkään myös todella paljon itse antaa niitä. Lahjan ei tarvitse olla iso, kunhan siinä on joku juju tai se saa muuten saajan hyvälle tuulelle. Kaikkein ihaninta, mitä voi saada, on toisen itse tekemä tai sellainen, johon on muuten joutunut näkemään vaivaa.

Sellaisia juttuja. :) Haastan kaikki tytöt mukaan! :)

tapeta-love-karty-usta-twarz.na-pulpit.com

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kultakutri

Olemme tehneet jo pidemmän aikaa isosiskolleni vaaleampaa tukkaa. Tällä kertaa lähtötilanteessa oli reipas tyvikasvu, vihreytenä näkyvää kertynyttä metallia ja tunkkaiseksi muuttunut väri.




Helpolla ei kyllä päästy, mutta kunnon metallinpoisto- ja vaalennusurakan jälkeen saatiin aikaiseksi oikein kiva vaalea. Välillä tukka kerkesi ylitaiton seurauksena olla hetken tummanharmaakin, mutta kaikesta selviää, kun vain on aikaa ja kärsivällisyyttä (ja parhaat työkaverit!) :)






Loppu hyvin, kaikki hyvin. ;)

maanantai 18. helmikuuta 2013

Nostalgiaa

Kaivelin eilen kaapeista tavaraa, jota en enää tarvitse ja voisin viedä kirppikselle myytäväksi. Löysin lukion kakkosluokalla minulla olleen olkalaukun ja sieltä jotakin, joka toi todella nostalgisen olon:


Mun vanha bussikortti vuodelta 2006! 

Kuljin bussilla koulussa kuutosluokan, yläasteajan ja lukion kaksi ekaa luokkaa. Bussikortti oli juuri siellä taskussa, jossa sitä silloin aina säilytin. Matka kouluun kesti tunnin ja yleensä ne matkat nukuin tai luin paniikissa vielä kokeisiin tai pistareihin, takaisin tullessa söin parhaan kaverini kanssa karkkia ja puhuimme pojista. Oi niitä aikoja! :D

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Hiukan erilainen Wanhojen kampaus

Sain kunnian tehdä Wanhojen tansseihin yhden kampauksen tänä vuonna. Asiakastuoliini istunut neito ei ollut kuitenkaan tyyliltään ihan tavanomaisin, mikä teki hommasta vieläkin hauskempaa. :) Tältä se valmis kampaus sitten näytti:





Olitko sinä Wanhoissa tänä vuonna ja millainen kampauksesi oli? Kuvalinkkejä jakoon! :)

perjantai 15. helmikuuta 2013

Elämä edessä, tukka takana

Tänään vedin pitkästä aikaa tukan taaksepäin ja näytin työssäoppimassa tältä. (Okei, okei, oon just nukkunu päikkärit, joten en oo ehkä enää ihan niin freshi kuin aamulla... :D )


On toi mun takatukka jo aika pitkä!



Likainen teinipeili kertoo oleellisen: yksin kotona, päivän asuna mustaa mustalla, vieressä lasi, jossa vodkaa ja ES:ää. ;)


Aloitin palapeliurakan tällä kirppikseltä kahdella eurolla löytyneellä tuhannen palan kaiffarilla.


Telkkarista tulee Voice of Finland, parhautta. :)


Näissä merkeissä mennään tänä iltana siis! Mitäs teille kuuluu? :)

torstai 14. helmikuuta 2013

Hyvää ystävänpäivää!

Haluan toivottaa kaikille lukijoilleni oikein ihanaa ystävänpäivää! <3

facebook.com

tiistai 12. helmikuuta 2013

Onni onnettomuudessa

Kaikki ei aina kampaajan työssä mene ihan putkeen, mutta silloinkin saattaa kuitenkin olla mukana vähän onnea matkassa. Niin kävi mulle työssäoppimisessa perjantaina. Serkkuni tuli mulle värjättäväksi (okei, mulla on paljon serkkuja, kuten ehkä olette huomanneet :D) ja toivomuksena oli liukuväri, jossa tyvi on tumma ja latva pinkki. Eihän ne hiukset suostuneet sitten kerrassaan millään muuttumaan pinkeiksi, mutta lopulta saatiinkin kolmen ja puolen tunnin taistelun päätteeksi aika siisti oranssi aikaiseksi. Joskus käy näinkin hyvin! :D




Miltä näyttää? :)

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Hupsistakeikkaa...!

Menin tänään Cittariin ihan viattomasti ruokaostoksille, kun näin ne. En vaan voinut vastustaa kiusausta, joten hamstrasin ne hykerrellen ostoskoriini.

Ai mitkä ne? Lumenen Natural Coden kaksi sävyttävää huulivoidetta, joiden englanninkielinen sisällönkuvaus kertoo huomattavasti enemmän: "Moisturizing lip balm with sweet colour and fragrance". Haalimani sävyt ovat 2 Black Currant ja 4 Strawberry Candy. Ja voin kertoa jo nyt tällä puolen tunnin käyttökokemuksellani, että maku on ainakin kohdillaan. Hei eiks tätä kuulukaan syödä?! :D


Enhän minä voinut tyytyä vain pariin huulivoiteeseen nähdessäni Lumenen Sensitive Touch Automatic Eyeliner -silmämeikkikynän sävyssä 1 Yönmusta. Ihan niin automaattinen kynä ei taida olla, että piirtäisi rajaukset puolestani, mutta kiinnostavalta tuttavuudelta vaikuttaa todellakin!


No mikä sai tämän bloggaajan mielenkiinnon heräämään näihin kolmeen tuotteeseen. Punaiset laputpa tietty... :D No mutta ei ollut ainakaan hinnalla pilattuja! ;)


PS. Kankaanpääläisille/lähikuntalaisille lukijoilleni muistutukseksi, että mulla on vaatteita, kenkiä, koruja, hiustuotteita, kirjoja jne. myynnissä Jera-kirppiksellä pöydässä 107. Huomenna vien sinne paljon uutta tavaraa koulun jälkeen! :)

lauantai 9. helmikuuta 2013

Vaalea vai tumma?

Viime syksynä serkkuni istahti kampaajantuoliin ja kuvatkin prosessista otettiin, mutta unohdin täysin julkaista niitä ikinä! Tällä viikolla pääsin uudestaan käsiksi hänen tukkaansa, joten päätin sitten julkaista samaan syssyyn kahdet kuvat. :)

Lähtötilanteessa syksyllä hiukset olivat vaaleat tummalla tyvellä ja ulottuivat olkapäille.


Pysyimme vaaleassa, mutta malli vaihtui reippaasti lyhyempään. Näistä kuvista huomaa hauskasti sen, miten luonnonkihara hius kihartuu selkeästi enemmän lyhyempänä. :) (Kuva huijaa hiuksia keltaisemmiksi, kuin mitä ne todellisuudessa olivat.)


Tällä viikolla en huomannutkaan napata lähtötilannekuvaa, mutta hiukset olivat edellisen käsittelyni jäljiltä eli tyveä oli jälleen muutaman sentin verran, mutta hiukset olivat muuten vaaleat. Serkkuni toiveena oli tumma tukka, mutta muuten sain itse käyttää luovuuttani. Ensin piti kuitenkin esipigmentoida hiukset, jotta väristä ei tulisi vihertävä. Halusin napata kuvan tästä esipigmentointivaiheestakin, koska se näytti näinkin hauskalta. ;D


Lopputulos näytti sitten tältä erilaisin tumman ja punaisen sävyin. :) Emme leikanneet tukkaa nyt laisinkaan, sillä vaikka edellinen leikkaaminen tapahtui silloin syksyllä, on tukka nyt mielestäni tosi kivassa mitassa (katso edellistä kuvaa nähdäksesi ne takaa!). Tosin emme olisi ehtineetkään leikkaamaan, koska olimme koulussa rajoitetulla ajalla. Hiuksia ei samasta syystä ole myöskään laitettu tähän kuvaan.


Mitäs sanotte, vaalea vai tumma? Itse olen sitä mieltä, että tumma pukee serkkuani paremmin ja tuo silmien sinisyyden aivan ihanasti esiin! :)

Unelmahiuksia

Mä haaveilen jatkuvasti hiukan pidemmästä tukasta, jota tässä olen jo piiiitkään yrittänyt kasvatella. Nämä kaksi mallia on mun mielestä aika täydellisiä:

(https://www.facebook.com/photo.php?fbid=458304614208558&set=pb.100000870704343.-2207520000.1360354217&type=3&theater)

(http://roseshock.blogspot.fi/)
Ja sama takaa:

(http://roseshock.blogspot.fi/)
Kasvakaa pliiiiiiiis...!

perjantai 8. helmikuuta 2013

Perjantaijuttuja

Eilen sain vihdoinkin kotiin jokin aika sitten tilaamani GHD:n, joka on mielestäni ehdottomasti maailman paras suoristusrauta! Olin alunperin aika skeptinen, että mikä tässä voisi muka olla parempaa kuin muissa raudoissa, mutta kun sitä olin sitten muutaman kerran kokeillut ja moniin erilaisiin hiuksiin ja niin suorien kuin kiharoidenkin hiusten luomiseen, olin todellakin myyty. En ole koskaan käyttänyt niin hyvää rautaa kuin GHD!



Itse tilasin kolmesta leveysvaihtoehdosta keskimmäisen eli Classic-mallin. Tiesittekö muuten, että GHD-raudoista on hirveästi todella aidonnäköisiä kopioita liikkeellä? Aidon raudan tunnistaa muun muassa siitä, että GHD:n johto on litteä.




Laadusta kannattaa maksaa! ;)


Eilen meillä jatkui koulussa Schwarzkopfin koulutus, josta saimme lopuksi palkkioksi tällaiset paketit:


Kuvan laatu on hiukan kökkö, mutta paketissa on siis Bonacuren Repair Rescue -shampoo ja -hoitsikka. :)


Olen ollut koko viikon kipeänä ja silti mennyt töissä ja koulussa ihan täysillä. Tänään kymmenen ja puoli tuntia kestäneen työssäoppimispäiväni päätteeksi tunsin ansainneeni hiukan hemmottelua. ;) Ostin kaupasta valmiita pitsapohjia ja tein Hanna's special -pizzan: kinkkua, tonnikalaa, herkkusieniä, aurajuustoa, ananasta, persikoita ja paaaljon juustoa. Omnomnom!!!



Ja kyytipojaksi sidukkaa... Tuplaomnomnom! ;)


Rentoa perjantai-iltaa ihmiset! :)