maanantai 25. marraskuuta 2013

Kaksi joutsenta

Torstai-iltana pikkusisko tuli mun luo kylään. Nukuttiin (minä noin puoli tuntia, sisko ei ollenkaan) vierekkäin.<3 Herätyskello olisi soinut klo 02.30, mutta noustiin jo ennen sitä, koska oltiin molemmat niin jännittyneitä. Kolmelta oltiin jo autossa ja todettiin, että navigaattori ei haluakaan tehdä yhteistyötä. Ei muuta kuin puhelu iskälle, joka ei tietenkään siihen aikaan vastannut. Niinpä ajettiin noin 20 km lenkki hakemaan iskän autosta toinen navi salaa... ;) Todettiin se toimivaksi ja matka kohti Savonlinnaa alkoi. Sisko ajoi melkein puolet matkasta ja sitten minä loput. Perillä Savonlinnassa ja Kustom Works Tattoossa (kotisivut, klik!) oltiin noin klo 10.10. eli kymmenen minuuttia myöhässä. Akseli otti meidät silti onneksi iloisesti vastaan.


Sisko pääsi ekana penkkiin, ettei ehtisi pyörtymään jännitykseensä, jos joutuisi vielä odottamaan. Tämähän oli siis hänen eka tatuointinsa, joten ei ihmekään, että tärinä oli niin kova. Tosin sitten yhden pienen viivan piirtämisen jälkeen penkistä kuului, että eihän tämä satukaan yhtään niin paljon kuin mitä mielikuva oli. Pikkuhiljaa sisko siis rentoutui ja sitten pystyttiin jo ottamaan yläpuolella oleva kuvakin. :D


No tehtiin mullekin jotain. Kuva oli tietysti selvillä, mutta sen paikka hakusessa vielä liikkeeseen astellessakin. Päätettiin sitten Akselin kanssa, että se tehdään rusetin alapuolelle, mikä olikin hyvä valinta, koska nyt se on suht samassa kohdassa meillä molemmilla siskoksilla.


Ilmeestä näkee, että nyt väsyttää ja kovaa. Mun tatskan teko kesti noin 50 minuuttia, josta sisko veti viimeiset minuutit sikeitä liikkeen sohvalla... :D Kun kuvat oli paketissa, lähdettiin sitten samantien ajelemaan takaisin kotiin Kankaanpäähän. Minä ajoin taas aluksi jonkin verran yli puolivälin ja sisko jatkoi siitä kotiin asti. Oltiin kyllä aika hysteerisiä autossa välillä, kun väsymys alkoi olla niin hurja. Matkasta tuli muutenkin mieleen vähän tyyliin koulun luokkaretki, koska meillä oli mukana eväät. :D Mä olin siis edellisenä iltana tehnyt meille valmiiksi voileipiä ja mukana oli myös omenia, banaaneja ja ihan pakostakin täytyi olla energiajuomaa. ;) Päästiin perille noin klo 19 illalla. Olihan sitä pakko sitten saada vielä kuva meidän siskotatuoinneista, vaikka oltiinkin jo aika zombeja. :D


Tatskat ovat juuri sitä mitä me toivottiin ja on niin huippua, että nyt meillä on molemmilla yhteinen kuva. Isosiskolla vähän isompi ja pikkusiskolla vähän pienempi. <3 Näillä on meille oma merkityksensä, jonka pidän ehkä vain meidän tietonamme. :)

11 kommenttia:

  1. Miks noin kaukaa piti mennä ottamaan? Olishan kpääski ollu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ottaisi tatuointia Kankaanpäässä, koska tatuoijan tyyli ei tunnu omalta. Sen sijaan Kustom Works Tattoon molempien tekijöiden tyyli on mulle hyvin mieleinen ja mun kaikki aiemmatkin kuvat on tehty siellä. :)

      Poista
    2. Ja mitä väliä vaikka ottaisi Rovaniemellä, tatska on ja pysyy ikuisesti :)

      Poista
  2. Aaa oottepa sieviä - ja melkein identtisen näköisiä! : D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :D Itse ei kyllä huomata sitä yhdennäköisyyttä, mutta aina välillä kuulee samaa. :D

      Poista
  3. No ei kyllä hetkauta tuon tatuoijan tyyli laisinkaan, eikä miten on päättänyt sommitella sen rusetin kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä mua hetkauta sun mielipitees, ku et voi tulla omalla nimellä sanoo :DDD

      Poista
  4. Onneks kaikkien ei tarvi tykätä samoista jutuista. Ja miten voit kommentoida rusetin kanssa asettelua, kun et tiedä, mitä kaikkea muuta kokonaisuudesta vielä puuttuu? :)

    VastaaPoista
  5. no eipä kovin ammattitaitoselta näytä. ite osaisin tehdä hienomman

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko nyt sama ano kuin aiemmin? Linkkaa tähän sun tekemiä, olis kiva nähdä. :)

      Poista
    2. Mäki haluun nähdä! Ehkä saat sit tatskata meidät ens kerralla ;)

      Poista