lauantai 17. elokuuta 2013

Pitkän harkinnan jälkeen

Tähän postaukseen ei sopinut otsikoksi mikään muu kuin "pitkän harkinnan jälkeen". Serkkuni on iät ja ajat mietiskellyt, että uskaltaisiko leikkauttaa sivusiilin vai ei. Nyt hän oli vihdoin päättänyt uskaltaa! :D Lähtötilanteessa oli mustasta osittain tummanruskeaksi haalistunut tukka tyvikasvun kera ja ilman sivusiiliä, kuten kuvista näkyy:



Värjäsin hiukset sinimustalla, siistin hiukan latvoja ja leikkasin toisen puolen asiakkaani toiveiden mukaan lyhyeksi. Lopuksi tein vielä kiharat. Tällainen siitä tuli:





Lyhyt sivu piristi tosi paljon tätä tukkaa, vai mitäs sanotte? :)

PS. Oli pakko kopsata tähän siskoni kirjoitus Facebookista. Emppu on 2,5-vuotias kummityttöni ja Mikki hänen veljensä. Hiukan nauroin tälle. :D

"Empun kampaajaleikki on nykyään nimeltänsä "Minä olen Hanna". Sääntöihin kuuluu, että kyseistä lausetta toistetaan useamman kerran leikin aikana. Muita käytettyjä fraaseja ovat "hieno tukka" ja "pysy paikallas". :D

Leikkausvälineenä toimii Mikin muovinen viidakkoveitsi, jonka käsittely on toisinaan hieman holtitonta... Kampaajan erikoisuuksiin kuuluu myös välillä huikan ottaminen suihkevesipullosta. "

7 kommenttia:

  1. vau, sopii hyvin nuo hiukset kantajalleen :)

    VastaaPoista
  2. Kohta joku tulee taas angstaan ku aina on sivusiilejä sun blogis ;)

    VastaaPoista
  3. Tulipas kiva tukka!

    Kyllä muakin nauratti, kun istuin tämän "kampaajan" käsittelyssä pitkin aamupäivää. :)

    t. S.

    VastaaPoista
  4. Todella hienot hiukset! :) Ja ihana kummityttö sulla!:D<3

    VastaaPoista