perjantai 19. heinäkuuta 2013

REF-tuotteet osa 1/2

Olen jo pidemmän aikaa suunnitellut kertovani teille ihanasta hiustuotesarjasta nimeltä Reference of Sweden eli tutummin REF, jota maahantuo Afrodite Oy. Meillä Hius & Kauneushoitola Pisarassakin näitä käytetään ja myydään. Kotiinkin asti olen joitakin ostanut ja todennut hyvin toimiviksi myös omalle pörrölleni! :) Tässä ekassa osassa esittelen sarjan shampoot ja hoitoaineet.


Värjättyjen hiusten shampoo ja hoitsikka sopivat kaikenlaisille värjätyille hiuksille. Ne pidentävät värin kestoa, kosteuttavat, antavat kiiltoa ja tekevät hiuksista sileät ja helpostikäsiteltävät. Plussana myös aivan ihana tuoksu!


Kosteuttava shampoo ja hoitsikka sopivat kaikille hiustyypeille. Ne syväkosteuttavat ja tekevät hiuksista pehmeät ja kiiltävät. Kuivien ja rasittuneiden hiusten pelastajat!


Korjaava shampoo ja hoitsikka sopivat hyvin kemiallisesti käsitellyille kutreille (vaalennetuille, värjätyille, permanentatuille hiuksille). Ne ovat superkosteuttavia ja -hoitavia ja parantavat hiusten elastisuutta ja kiiltoa.


Tuuheuttava shampoo ja hoitsikka sopivat erityisen hyvin hennoille hiuksille. Shampoo lupaa turvottaa hiuksia tehden niistä ilmavan ja tuuhean tuntuiset ja mielestäni tämä lupaus pitää. Nämä ovat ehkä parhaat kokeilemani tuuheuttavat hiustenpesutuotteet ikinä.


Korjaava tehohoito on loistava kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Hiuksista tulee elinvoimaiset ja kiiltävät. Tehohoito toimii parhaiten, kun sen antaa vaikuttaa pyyhekuivissa hiuksissa 5-10 minuuttia. Hopeashampoo on tarkoitettu vaaleille, vaalennetuille, harmaille ja raidoitetuille hiuksille. Se poistaa hiuksista ei-toivottua keltaista sävyä.


Hiuksiin jätettävä suihkutettava hoitoaine (violetti pullo) korjaa ja ravitsee vahingoittuneita hiuksia sekä sisältää UV-suojan. Jätettävä voidemainen hoitoaine (valkoinen pullo) sisältää silkkiproteiinia ja sopii erityisen hyvin kuiville ja elottomille hiuksille. Sen voi levittää kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Argan-hoitoöljy on huipputuote kuiville hiuksille, jotka kaipaavat lisää kosteutta ja kiiltoa. Se toimii mielestäni parhaiten pyyhekuivien hiuksien pituuksiin ja latvoihin levitettynä.


Miesten tuotteet: Hair & Body -shampoo sopii käytettäväksi sekä hiusten että vartalon pesuun. Syväpuhdistava shampoo poistaa muotoilutuotteiden jäämät, kemikaalit, mineraalit ja rasvaisuuden hiuksista. Hilseshampoo raikastaa tehokkaasti hiukset ja hiuspohjan, poistaa hilsettä ja rauhoittaa hiuspohjaa.

Seuraavassa osassa esittelen muotoilutuotteet. Voitte varautua myös kivaan yllätykseen, joka liittyy REF-tuotteisiin ja yhteen teistä blogini lukijoista... ;)

2 kommenttia:

  1. Minkä hintaisia nää tuotteet on? :) Lähinnä shampoot, hoitoaineet ja sitten tuo korjaava tehohoito?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shampoot 14,50-18,00, hoitoaineet 18,00, tehohoito muistaakseni parikymppiä :)

      Poista