keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Hiusten tuuhennusprojekti ilman lisäkkeitä

Viime viikolla tuoliini istui asiakas, jolla oli pitkät hiukset. Hiusten latvoista ainakin parisenkymmentä senttiä oli todella ohutta. Asiakas toivoi takaa todella reippaasti lyhyempää mallia, joka myös tuntuisi tuuheammalta kuin nykyinen tukka. Edestä hän halusi mallin olevan pidempi kuin takaa. Hiuksissa oli tyvikasvua pari senttiä, jonka jälkeen tuli entinen tyvi, joka oli hitusen tummempi. Toisen tyven jälkeen oli vielä kolmas tyvi, joka oli huomattavasti tummempi. Hiusten pituutta oli todella paljon raidoitettu. Väriksi asiakas toivoi ruskeaa vaaleilla raidoilla.



Tässä näkyy hyvin nuo kolme tyveä:


Hiusten mitasta tosiaan lähti varsinkin takaa reippaasti ja kevensin takaosan muutenkin niin, että sen saa pöyhittyä vaikka kuinka suureksi. Väri tummeni hiukan, mutta sitä tasapainottivat lämpimän sävyiset raidat. Tässä ekassa kuvassa väri näyttää hiukan oikeaa tummemmalta, seuraavassa kuvassa näkyy oikea sävy paremmin. :)



Ja näin paljon sitä tavaraa jäi lattialle! Kampa on verrokkina hiusten määrälle.


Asiakas poistui kampaamosta tyytyväisenä hymyillen ja myös itselle jäi hyvä fiilis, vaikka aluksi kammottikin leikata toisen niin pitkästä tukasta noinkin lyhyt. Varmasti kuitenkin kannatti! :)

12 kommenttia:

  1. Siis tosi kivan näkönen tuo lopputulos! Jos ois itellä pitkät hiukset ni tommoset vois kyllä laikkauttaa omalla kampaajalla. :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä tosi nätit,olet taitava :P

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva leikkaus! :) Tää hiustenleikkauskuume on kauhea, sillä mulla on aina ollut lyhyet hiukset, jossain kohtaa jopa ajeltiin niska aina koneella lyhyeksi ja viimeksi yläasteen seiskaluokalla on ollut hiukset yli hartioiden. Nyt kuitenkin vuoden aikana olen saanut kasvatettua hiukset pitkästä aikaa lapaluihin asti, enkä varmaan ikinä ole omistanut näin pitkää tukkaa. Eikös nyt sitten ole iskenyt kuume leikata juuri tuollainen leikkaus, eli takaa polkka ja edestä pidempi, mutta en millään raaski kun kuitenkin kaduttaisi. :-D

    Käyn aina katsomassa sun uusimmat postaukset ja ihailen sun töitäs, jos asuisin lähempänä niin tulisin varmasti sun käsittelyyn! :-D Hyvää kesänjatkoa sulle ja tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kehuista ja kiva kuulla, että viihdyt blogini parissa! :)

      Mullekin käy aina noin, että kasvatan ja sitten taas ajellaan kohta koneella niska. Nyt yritän pysyä lujana tässä kasvatusprojektissani. :D

      Poista
  4. Hei! muotovaahdosta kysymys :) voiko sitä käyttää ennen suoristusrautaa? kestääkö n.200 asteen? vai pilaanko tukkani. Muotoon kuivaan usein, mutta olis kiva kokeilla :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit hyvin käyttää muotovaahtoa kosteaan tukkaan ennen fööniä ja rautaa. Kuivaan tukkaan raudan alle en laittaisi. :)

      Poista
  5. Oih! Yleensä en tykkää tuollasista malleista,että takaa lyhyemmät,mutta noi on tosi ihanat! Voisin jopa itselle harkita ;)

    VastaaPoista
  6. Lopputulos on kyl pal ryhdikkäämpi ja kivampi ja pal parempi ku sen jätti tuolt takaaki vähä pidemmäks, ku nykyään näkee nii pal sellast salkareitte isabella tukkaa, et se on kynitty kovin lyhyeks, koska toiki malli on sellane jonka pituuksil voi pelaa reippaasti :)

    VastaaPoista