maanantai 11. maaliskuuta 2013

Messuhuumaa!

Lauantaina oli siis hartaasti odotetut Hair & Beauty -messut Helsingissä. Kaikenlaista tuli taas nähtyä, koettua ja shoppailtua. Täytyy silti sanoa, että olin kyllä hiukan pettynyt, koska mielestäni messut eivät olleet niin hyvät kuin kahtena edellisenä vuonna. Muutamia kuvia tuli kuitenkin teille napattua ja tässä niitä nyt olisi. :)

Häämeikkikilpailusta:


Jostakin hiuskilpailusta:



KC:n näytöksestä pari kampausta:



KC:n näytöksen malleja lähempää kuvattuna:

Ihana tuo hiuspaita ;)

Malliparan silmät :D


Tällaisia kampauksia oli joka sateenkaaren värissä :)

Tää oli musta ihan superkiva!


Sitten niitä ostoksia. :) Ekana L'Oréalin värjätyn hiuksen shampoo. Puolen litran puteli kustansi noin 12 €. Goldwellin Big Finish -lakka verotti lompakkoa viitosen verran. Molemmat on mulle tuttuja tuotteita, jotka olen hyviksi havainnut.


Olen ollut tähän asti Matrix-neitsyt. Nyt mukaan tarttui hopeashampoo ja jätettävä hoitsikka. Kummatkin maksoivat 5 egeä. En malta odottaa, että pääsen testailemaan!


Mukaan tarttui myös kaksi mustaa KC:n kotiväriä hiuskriisien varalle. Nämä olivat muistaakseni alle 4 euroa kappale.


Goldwellin kahden euron matkapakkauksessa on kaksi suoristusraudan alle sopivaa mömmöä: Sleek Perfection (huippua!) ja Hot Form, jota en ole mielestäni koskaan kokeillut ainakaan omaan tukkaan.


Olen Four Reasonsin Hair Powderin suurkuluttaja, kuten joku ehkä muistaa täältä blogistakin aiemmin lukeneensa. ;) Noin 12 eurolla sai valkata viisi tuotetta, joten nappasin kolme puuteria ja kaksi lakkaa. Ehkäpä maailman ihanimman tuoksuista lakkaa, btw.


Lopuksi haluan sanoa terveiset Smykkitytölle (klik), joka tuli moikkaamaan ja jonka edessä jäädyin ihan totaalisesti. Ja punastuin myös. :D Toivottavasti et saanut traumoja, oli ihan huippukivaa, että tulit nykäisemään hihasta. :)

4 kommenttia:

  1. Aww! Mää oon ihan ok, aattelin, että sää saatoit järkyttyä. :D Jatketaan seuraavan kerran pidemmillä turinoilla. :)

    Ite olin kyseisillä messuilla ekaa kertaa ja kauempaa kun itsekin tulin niin osuin ruuhka-aikaan. Olin vähän harmissani siitä, että kulkeminen oli niin hankalaa kun käytävät kojujen välillä oli niin kapeita. KC:n näytös ja "otsatukan paikka" pelasti kuitenkin päivän. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jatketaan vaan! :)

      Totta, että siellä oli kyllä ihan kaamea tungos! :(

      Poista
  2. kerrottiinko tuolla ollenkaan värireseptejä '? jos kyllä nii satutko muistamaan kc:n malleista kolmannen kuvan? on muuten hyvä väri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä joitakin niistä kerrottiin, mutta en ainakaan valitettavasti muista tuohon reseptiä :/

      Poista