sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Uutta lookkia

Alkuun heti varoituksen sana, että nämä ovat yhdet kököimmistä muodonmuutoskuvista tämän blogin historiassa. Unohdin ensinnäkin ottaa lähtötilannekuvan, joten se on asiakkaani edellisenä päivänä itse ottama. Toisekseen, uudesta tukasta takaapäin otetut kuvat eivät onnistuneet edes huonosti, joten tällä kertaa nyt sitten näin. Pahoittelen!

Lähtötilanteessa hiukset olivat kasvaneet ulos mallistaan, otsiskin oli aivan hurjan pitkä (ottaen huomioon, että se oli siis leikattu suoraksi). Värinä oli raidoitettu tummanruskea, josta löytyi vaikka kuinka montaa eri sävyä.


Monet haluavat vaaleta kevättä kohti, mutta mepä päätimme tehdäkin hiukan tummempaa. ;) Eli todella tummanruskea väri ja siihen sinettipidennyksillä violetteja raitoja. Hiukset myös lyhenivät muutamalla sentillä kauttaaltaan ja nyt ne ovat taas hyväkuntoiset ja värin seurauksena myös superkiiltävät. 



Harmittaa, kun oikeasti tosi hienosta tukasta otetut kuvat eivät oikein vastaa todellisuutta. Salama tuo pidennykset enemmän esille, kuin mitä ne oikeasti ovat, mutta halusin kuitenkin jakaa teillekin nämä kuvat. Olkoot ne vaikka muistutuksena siitä, että täällä ruudun toisella puolella on kampaaja eikä valokuvaaja. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti