sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Lahja takkutukalle

Olin eilen juhlistamassa kummityttöni 2-vuotissynttäreitä. Lahjaa ei tarvinnut paljon pähkäillä, sillä olin jo aikoja sitten päättänyt antaa Tangle Teezer Magic Flower Pot -takkuharjan. Se on siis lasten versio maailman parhaasta hiusharjasta, josta olen joskus aiemminkin jo blogissa maininnut.

beautifullygorgeous.co.uk

Jos joku ei ole vielä tutustunut Tangle Teezeriin, suosittelen lämpimästi tekemään sen mitä pikimmiten! Harja avaa takut vähitellen siloittaen, joten se ei törmää takkuihin tehden kipeää, niin kuin normaalit harjat ja kammat tekevät. Se avaa siis vaikeimmatkin takut, on hellävarainen, tuntuu kivalta hiuspohjassa ja se ei katko tai revi hiuksia irti oikeastaan laisinkaan. Sillä voi harjata pidennyshiuksetkin tyvestä asti, koska se liukuu vaivattomasti kiinnityskohtien yli, joten pidennysten ystäville tuttuja tyvirastojakaan ei pääse syntymään. Sitä voi käyttää niin kuivaan kuin märkäänkin hiukseen ja sen avulla on helppo levittää esimerkiksi hoitsikka suihkussa tasaisesti joka puolelle. Harja on myös todella helppo pestä ja kuivattaa nopeasti materiaalinsa vuoksi. Itse en enää käytä mitään muita harjoja asiakastyössäkään. :)

body4real.co.uk

No mitä pikkuneiti sitten sanoi lahjastaan? Hän ihastui selkeästi harjan kivaan ulkomuotoon ja tajusi jopa heti, mitä sillä kuuluu tehdä. Omat ja kaikkien muidenkin hiukset saivat samantien osansa harjaamisesta. Kippoon neiti voi laittaa talteen kaikki pienet tyttöjen jutut, kuten pinnit ja pampulat. Uskoisin, että tästä lahjasta riittää iloa ja apua arkeen pidemmäksikin aikaa. :)

PS. Näitä saa ostettua muuten työssäoppimispaikastani Hius & Kauneushoitola Pisarasta Kankaanpäästä sekä lasten että hiukan aikuisempaankin makuun sopivissa malleissa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti