keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Supertähti ja Megakiilto

Mun on jo pidemmän aikaa pitänyt kirjoittaa parista tuotteesta arviot. Tänään oli juuri sopiva päivä, kun on kunnolla aikaa. Olin nimittäin poissa koulusta tämän selkäsärkyni takia, joka jatkuu edelleen. -.-

Ekana TIGI Bed Head Superstar Volumizing Hairspray, joka on siis tuuheuttava hiuslakka. Tuuheuttavuudesta en niinkään tiedä, mutta kyllä tämä asiansa ajaa hyvin ihan perushiuslakkana. Superstar on pumppu- eli märkälakka ja hyvin pitävä sellainen. Se ei kuivu samantien, joten hiuksia voi vielä muotoilla hetken ennen lakan kuivumista ja kovettumista. Tuoksu on tigimäiseen tyyliin varmasti mielipiteitä jakava: toiset rakastavat ja toisia ahdistaa voimakas tuoksu. Superstarissa on omaan makuuni ihana mansikkainen tuoksu, tykkäsin! Myös lakan pito oli omaan vaativaan makuuni tosi hyvä. Ainoa miinus tulee siitä, mistä en yleensäkään märkälakoissa tykkää: no se märkyys. :D Kun tätä suihkuttelee, pitäisi ilmeisesti olla parturin kappa päällä, koska vaatteetkin saavat osansa tästä sen leijaillessa joka puolelle. Ehkä joku muu on keksinyt tavan, jolla säästyä suihkulta märkälakkaa käyttäessä? :)


Toinen käyttämäni tuote on Fudgen Head Shine -kiiltosuihke. Suihke lupaa megakiiltoa ja sädehtivät hiukset ja mielestäni pitää lupauksensa. Pitoahan tässä suihkeessa ei ole, ainoastaan sitä kiiltoa. Itse olen käyttänyt tätä aina lakan päälle ja saanut tosi kiiltävän tukan. Haastetta on ollut, koska hiukseni eivät ole kiiltäneet kovin paljon viime värjäyksen jälkeen, jolloin hiukseni värjännyt koulukaveri vahingossa pesi hiukseni heti värin pois pestyään todella syväpuhdistavalla shampoolla. Hiuksienihan piti olla sinimustat, mutta syväpuhdistava pesi niistä samantien kaiken sinisen pigmentin pois, niin että hiukset olivat kiillottomat ja pelkästään mustat. Head Shine on siis toiminut pelastajanani jo hetken aikaa ja onnistunut siinä varsin hyvin. Tuoksukin on karkkimaisen ihana. Suosittelen kaikille kiiltoa kaipaaville!


Oliko kumpikaan sinulle tuttu tuote? Mielipiteitä saa heittää. :)

2 kommenttia:

  1. Heippa! Oon seurannu sun blogia jo päälle puoli vuotta ja pakko sanoa että oot tosi taitava kampaaja! Teet tosi kauniita kampauksia toisille ja lisäks oma tukkaski näyttää hyvältä aina ;)

    Mulla oliski nyt kysymys liittyen juuri lyhyisiin hiuksiin. Oisko sulla ehdottaa jotain kaunista juhlakampausta lyhyisiin hiuksiin? Mulla on vanhojentanssit tulossa ja ainut ongelma tällä hetkellä alkaa olla hiukset. Mitään kampauksia mulle on melko hankalaa tehä koska etuhiuksistakin suurin osa on niin lyhyttä, että esim letit ei tahdo pysyä (tai sitten en osaa vain tehdä :D).
    Mun hiukset on aika lailla tämän näköiset:
    http://www.efashionstyle.org/wp-content/uploads/black-women-short-hair-cuts.jpg
    Eli korvat on näkyvillä mutta sivuille jää "pulisongit". Sivuotsis ja vasemmalle puolelle jää pidempi osa. Hiukset ovat kasvaneet päältä jo melko pitkiksi. Lisäksi laitan kampaukseeni tiaran, joten kaipaisin kampausta joka sopisi nimenomaan tiaran kanssa. Oon aika huono tämmösissä ideointijutuissa, niin ois mahtavaa jos voisit antaa jotaki vinkkiä, jos vain ehdit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori kun tää vastaus tulee niin myöhässä :(

      Kiva että oot viihtynyt mun blogin parissa! :) Noin lyhyeen tukkaan vanhojenkampaukseksi ehdottaisin vain hyvää kohotusta ja sileää pintaa ja sitten siihen se tiara, se tuo paljon juhlavuutta. :)

      Poista