perjantai 4. tammikuuta 2013

Blondiutta havaittavissa

Olemme isosiskoni kanssa nyt harjoittaneet jonkin aikaa vaalentamisprosessia. Tässä ekan vaalennuksen jälkeen tilanne syyskuussa:


Seuraava vaihe oli marraskuussa, jolloin värjättiin, mutta ei leikattu.


Tänään tukka näytti tältä siskon istuessa penkkiin:



Vaalentaminen jatkui siis tänään ja koska edelleenkään tukkaa ei saksittu, voi kasvamisen aika hyvin havaita tuohon marraskuun kuvaan verraten. Nyt ollaankin jo aikas blondeja!



(Sori sisko, pöllin tän kuvan sulta :D)
Sisko ja sen sisko <3

(...ja tämänkin, anteeksi :D)
Pidän teidät edelleen ajan tasalla blondiutumisen jatkuessa! :)

10 kommenttia:

  1. Noi mun hiukset oli kyllä tänä aamuna näköjään aivan karseat! :O Ja rohkenit sitten laittaa naamanikin tänne. Toivottavasti The Ilkeä Anonyymi ei tule tänne haukkumaan mua rumaksi, kun se kerran tuntuu jotain sairasta tyydytystä saavan muiden ihmisten mielen pahoittamisesta...

    VastaaPoista
  2. nätti väri! :) ootte siskosi kanssa ihan samannäköisiä, nättejä molemmat :)

    VastaaPoista
  3. Kivan näköinen väri, vaalea ja luonnollinen :) Ootte muuten siskosi kanssa aika samannäköiset, tosi samanlaiset kasvonpiirteet!

    VastaaPoista
  4. Tosi kivast sait vaalennettuu :p kui vaaleeks ois tarkotus saada? Ja joo toinäyttää kuvis kyä iha hyvä kuntoselt, mut vaalennus syö aika pal tukkaa, ni ite olisin napsinu vaa pikkase latvoja kauttaaltaa,koska sillonhan se tukka vast pääseki kasvaa ku sitä säännöllisest leikkaa :) tiiät kyl mitä täl leikkaamisel tarkotin, ni en jaksa selventää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika vaaleaksi varmaan pyritään, ei nyt siis platinaksi sentään. Ja parturina tein sen päätöksen, että latvat oli vielä sen verran hyvässä kunnossa, ettei kannata turhaan viivyttää kasvuprosessia, kun ei kerran ole vielä pakko leikata. :)

      Poista
  5. Moikka! mulla oli lettipidennys muutamankuukauden ja nyt kun otin ne kokonaan pois, lähti myös ainakin puolet mun omasta tukasta, joka on muutenkin ohut ja hento..kyllähän siinä itku tuli:D nyt on siis tosi harva tukka vähän yli olkapäiden.. kannattaisko mun leikata joku lyhempi malli? näyttääkö se aivan tyhmältä jos on semmonen polkka ja kun se on TODELLA ohut? suositteletko jotain tuotteita tai esim auttaako biotiinit? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi ikävä juttu. :/ Mun tarvis melkein nähdä sun tukka ja päästä hypistelemään sitä, että voisin antaa mielipiteeni siitä leikkaamisesta. Kannattaa varmasti testata sitä biotiinia, sillä se selviää. Monet ovat saaneet hyviä tuloksia Cutrinin Bio+ Energen -shampoolla, joka on tarkoitettu erityisesti naisten ohentuneeseen tukkaan.

      Poista