perjantai 30. marraskuuta 2012

Näyttävyyttä pikkujouluihin!

Tein viime viikolla koulussa pikkujoulukampauksen ja -meikin, jotka halusin vetää hiukan överiksi. Kuvista ei ikävä kyllä välity hiusten glitterpitoisuutta ja toisaalta taas meikin hohde näyttää osassa kuvista jopa enemmältä kuin mitä se oikeasti oli. Tässä kuitenkin ehdotus jollekulle, joka haluaa erottua massasta pikkujouluissaan! :)

Lähdimme liikkeelle tästä:


Ja lopputulos näytti tältä:





Kimalletta, hohdetta, mustat silmät ja iso tukka. Kuka uskaltaa jäljitellä omiin pikkujoulupirskeisiinsä? ;)

torstai 29. marraskuuta 2012

Straight from Hollywood

Pääsin koulussa vaalean hiukan kellertävän tukan kimppuun tarkoituksena tehdä siihen paljon ohuita tummia raitoja. Ajattelin, että muutos ei olisi niin suuri, että kannattaisi napata lähtötilannekuvia. Noh, siinä föönaillessa tukkaa tulin todellakin siihen tulokseen, että ainakin lopputulos on kuitenkin kuvattava, koska siitä tuli niin kiva. :)

Tummat ohuet raidat tekivät tukasta paljon kylmäsävyisemmän näköisen, huomattavasti paksumman oloisen ja piristivät muutenkin paljon yleisilmettä. Mulle tuli heti tukasta mieleen sellaiset upeiden Hollywood-kaunottarien hiukset ja lainekampaukset, joten väänsinpä sitten vielä piippausraudalla loivat lainekiharatkin. Tässä kuvat valmiista tukasta kampauksen kera:





Jälleen kerran tuli siis toteutettua yksi todella kaunis tukka, jota en ikinä ikinä kuitenkaan haluaisi itselleni. Toinen, mitä en ole koskaan vielä itselleni (silloin kun on ollut pitkä tukka) värjännyt ja en voi kuvitella värjäävänikään, on vaaleanruskea pitkä tukka vaalein raidoin. Onneksi makuja on yhtä paljon kuin meitäkin. Elämä kävisi kovin tylsäksi, jos kaikki vastaantulijat näyttäisivät identtisiltä - puhumattakaan siitä, miten mielenkiinnotonta olisi tehdä samanlaisia hiuksia töissä päivästä toiseen. Erilaisuus siis kunniaan ja tervetuloa kampaajalle vaan kaikki kaljuista rastapäihin ja punkkareista misseihin! ;)

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

tiistai 27. marraskuuta 2012

Liukuen violettiin!

Eilen työssäoppimassa pääsin käsiksi tukkaan, johon asiakas halusi violetin liukuvärjäyksen. Lähtötilanteena oli vaaleanruskeaksi värjätyt hiukset omalla myöskin vaaleanruskehtavalla tyvellä.


Aiemmin syksyllä leikkasin sivusiilin asiakkaalle, mutta tässä nähtävä on myöhemmin kuvioineen työkaverini tekemä.



Valmis liukuväri näytti tältä:



Tyvelle laitoin siis aiempaa huomattavasti tummemman ruskean, joka liukuu latvan superkirkkaaseen violettiin. Nyt hiustatuointikin erottuu paljon paremmin! :)


Tässä vielä pomoni nappaama kuva, joka oli pakko lisätä ihan sen takia, että väri näyttää aivan maagisen hohtavalta. ;)


Mitäs tykkäätte? :)

maanantai 26. marraskuuta 2012

Punahuuli ja piirustusinto

Olen jo ainakin viikon verran iltaisin piirrellyt mallista miestä paperille. Ehkä joku samanhenkinen ihminen tunnistaa, ketä kuva yrittää esittää? :)


Tällainen punahuuli täältä paperin äärestä (ja aiemmin päivällä työssäoppimasta) löytyy. :)

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kuvia ja muistoja

1. Vuosi sitten näytin tältä


2. Kuva, joka on otettu kesäisenä ja lämpimänä päivänä




3. Toisinaan osaan olla hyvin edustava



4. Ihmisiä, joita en ikinä unohda





5. Päässäni surisee kysymyksiä tätä kuvaa katsoessani


6. Tämä ihminen on huipputyyppi


7. Mielestäni erittäin kaunis kuva


8. Tätä kuvaa ei voi katsoa nauramatta



9. Minua ei naurattanut


10. Kuva, joka kertoo jotain minusta





lauantai 24. marraskuuta 2012

Naked truth

Blogimaailmassa on kohistu viimeisen viikon ajan kovasti odotuksista, joiden mukaan bloggaajien tulisi olla täydellisiä ja virheettömiä ihmisiä. Veera (klik) kirjoitti ensimmäisenä postauksen, jossa hän haastoi kaikki muutkin julkaisemaan muokkaamattoman kuvan omista meikittömistä kasvoistaan. Tavoitteena on näyttää, että jokainen bloggaaja on myöskin oikea ihminen pienine virheineen.

Itse olen viikon ajan tässä pohdiskellut, uskaltaisinko ottaa osaa omilla meikittömillä kasvoillani. Vaikken olekaan mikään tunnettu bloggaaja, on minullakin ihanien lukijoiden lisäksi anonyymejä kommentoijia, jotka eivät säästele ilkeitä sanojaan. Olen nyt kuitenkin päättänyt ottaa kaiken mahdollisen paskan niskaan hyvän asian puolesta. Tässä alaston totuus eli täysin meikitön ja muokkaamaton nassuni kaikkine hyvine ja huonoine puolineen:


Minäkin olen vain ihminen. :)

Perjantai-illan asua

Eilen Kankaanpäässä avattiin uusi viihdekeskus, joka piti tietysti päästä heti tsekkaamaan (ja tosi hienoksi olivat kyllä paikan laittaneet, wau!). Päälle valikoitui tällainen asukokonaisuus:


Jotenkin tykkään erityisesti tuosta ekasta kuvasta, vaikka valotus onkin melko mielenkiintoinen. :D




Pitsibolero Lindexin, toppi H&M:n, farkkuminari kirppikseltä (alunperin Only), vyö kirppikseltä (alkuperästä ei tietoa), sukkikset H&M:n, nilkkurit Zalandon.


Näyttävä kaulakoruni on JC:stä ja ear cuff Glitteristä peräisin. Tein vaihteeksi täysin mattamustan silmämeikin ja viihdyinkin rajussa tyylissä todella hyvin!

Mitäs pidätte asustani? :)