lauantai 30. kesäkuuta 2012

Hiljaisuuden loppu

Pahoittelut blogihistoriani pisimmästä hiljaisuudesta! Sain keskiviikkoiltana tietää, että tänään päättyvää työsopimustani ei enää jatketakaan (liian vähän töitä ja liikaa kampaajia eli opiskelija lähtee ekana), joten olen ollut luonnollisesti melko allapäin. Lisäksi olen yrittänyt etsiä uutta työpaikkaa ja valvonut yöt miettien tätä kaikkea, joten blogiin kirjoittaminen ei ole varsinaisesti ollut ensimmäisenä mielessä.

Nyt kuitenkin iloisempiin aiheisiin. Tässä eilisen päivän asua:





Huomatkaa uudet ihanat kesäkenkäni! Ostin nämä Marco Tozzi -merkkiset ballerinat eilen. Ne olivat -20% alennuksessa, hintaa jäi siis noin 30 euroa. Loistava löytö! :) Tuo päälläni oleva H&M:n liivihärpäke ei sen sijaan ole ihan eilisen ostos, sillä taitaa olla jo ikää varmaan viisi vuotta, mutta edelleen tykkään siitä kovasti. Toppi on myös H&M:n ja leggarit Seppälästä. Vaalensin hiuksiani muuten hiukan lisää, kuten kuvista näkyy. Näissä se ehkä näyttää jopa vaaleammalta kuin mitä se oikeasti on.

Illalla asu vaihtui, koska menin poikakaverini kanssa katsomaan hänen kaverinsa esiintymistä paikalliselle terassille. Hänen kaverinsa Paavo soitti akustista kitaraa ja myös lauloi välillä. Paavon kanssa esiintyi todella kaunisääninen Anna, joka siis arvatenkin lauloi. Kannattaa siis ehdottomasti mennä katsomaan tätä kaksikkoa, jos he vielä kesän aikana esiintyvät tuolla Stagella! Todella mieletön esitys ja kiva ilta. :) Asusta ei valitettavasti ole kuvia, mutta halusin mainita illasta ihan tuon esityksen takia.

Torstaina päivän viimeisten asiakkaiden lähdettyä potkaisin hetkeksi kengät pois jaloista. Ihana työkaverini Suski riemastui tästä ja halusi ottaa kuvan, kun siivoilen paljain jaloin. Hänestä se oli suloisen näköistä. Tässä siis pari kuvaa torstailta (vanhan tukan kera vielä):



Sinne ne kengät jäivät. :D Epävirallinen asukuva kertoo, että päällä oli H&M:n t-paita ja farkut. Nuo tennarit ovat Seppälästä.

Lupasin myös muinoin antaa arvioita muutamasta ostamastani tuotteesta ja tässä niitä nyt tulisi:


Tigin Bed Head Urban Antidotes Recovery -shampoo ja hoitoaine lupasivat antaa värinsuojan ja elvyttää kuivat, karheat ja vaikeasti käsiteltävät hiukset. Eräs tuttu kampaajaopiskelija suositteli näitä minulle, koska ne olivat kuulemma olleet tosi hyvät hänen pidennyksilleen. Itse sain havaita, että ainakaan minun pidennysteni kanssa nämä eivät toimi toivotusti - päinvastoin! Kysyin Tigin edustajalta aiheesta ja sain varmistuksen siitä, että nämä siis todella ovat korjaavia tuotteita. No okei, lukeehan niissä "Recovery", mutta itse olin jostain virheellisesti saanut aiemmin sellaisen käsityksen, että sarjan numero 1 olisi virkistävä, 2 kosteuttava ja 3 korjaava. Todellisuudessa ne ovat siis kaikki korjaavia, vaikka ykkönen onkin siis lisäksi virkistävä ja kakkonen kosteuttava. Pidennyshiuksillehan ei ikinä suositella korjaavia tai rakennepaikkaavia tuotteita ja nyt sain itse kokea kantapään kautta, miksi näin on. Pidennykseni menivät nimittäin näistä hirveään takkuun ja paljon huonompaan kuntoon. Myin nämä sitten eteenpäin poikakaverilleni (pitkä tukka ja paljon vaaleaa raitaa), joka on tykännyt näistä todella paljon. Itsekin varmasti tykkäisin näistä, jos kokeilisin nyt uudestaan, kun minulla ei enää pidennyksiä ole. Nämä tuoksuvat aivan mielettömän raikkaalle ja makealle ja tekevät puhdasta ja pehmeää jälkeä! Suosittelen siis lämpimästi kaikille, joilla ei ole hiustenpidennyksiä! :)


Tigi Bed Head Masterpiece -hiuslakasta olen tykännyt tosi paljon. Lakka on pitävää, mutta ei tee mitään kovaa kypärää hiuksista. Tigille tuttuun tapaan tuoksu on todella ihana ja lisäksi pullo on hauskannäköinen. ;) Lisäksi olen todennut lakan hyvin riittoisaksi, yleensä tämän kokoinen pullo kuluu käytössäni alta aikayksikön, mutta ei tällä kertaa. Kaiken kaikkiaan siis todella kelpo hiuslakka, joka sopii hyvin niin pitkän kuin lyhyenkin hiuksen muotoiluun.

Tigi Bed Head Spoil Me -suihke lupaa poistaa edellisen päivän muotoilutuotteet ja tuoksut, freesata ja pehmittää tukan sekä antaa rakennetta. Tämä tuote todella pitää lupauksensa! Voisin kuvailla sitä vähän niin kuin märäksi hiuspuuteriksi. Se tekee tukasta aika märän tuntuisen hetkeksi, mutta märkyys kuivuu nopeasti ja tilalle tulee raikas tunne ja sileät hiukset. Välillä pidennykseni olivat todella takkuiset ja pörröiset, mutta tätä suihkittuani niihin ja kammattuani läpi oli lopputuloksena pehmeä siloinen tukka. Jos olin laittanut lyhyeen tukkaani edellisenä päivänä vahaa ja aamulla se oli aivan pystyssä ja likaisen tuntuinen, niin suihkuttelin tätä ja se vei vanhan vahan pois kuivuessaan kuitenkaan lätsäyttämättä tukkaa. Tuote myös tuoksuu todella hyvälle. Suosittelen siis todella tätä kaikille, jotka haluavat helpottaa elämäänsä ja säästää aikaa aamuisin. :)

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Herra Oranssi

Musta on tosi jännää, että mulla on kämpässä kolme isoa kaappia, jotka pursuilee vaatteita. Silti joka aamu ennen töihin lähtöä iskee vaatekriisi. Pitäisi pukea päälle jotakin, joka ei ole liian paljastavaa ja peittää kainalot, koska olen menossa asiakaspalveluun ja heiluttelemaan käsiäni ihmisten kasvojen eteen. Töissä en voi myöskään käyttää korkokenkiä tai sandaaleja, koska samoilla kengillä pitäisi jaksaa seisoa kahdeksan tuntia ja estää hiuksenpätkien meneminen varpaisiin. Näiden edellämainittujen lisäksi päivästä riippuen tuntuu, ettei mikään vaate sovi yhteen toisen kanssa, kaikki vaatteet ovat kummallisesti yön aikana kutistuneet tai suurentuneet, näytän urpolta tai tunnen oloni epämukavaksi. Vaatteiden valitseminen on siis aikamoista itseäni vastaan taistelua aamuisin. Tänä aamuna tein aika epähannamaisen tempun ja nappasin käteeni enempää miettimättä paita/mekko-härpäkkeen ja totesin, etten ole käyttänyt sitä varmaan puoleen vuoteen. Härpäke päälle, sukkikset sekä kengät jalkaan ja menoksi! Miksei jokainen aamu voisi sujua näin sutjakasti?

Olipa ongelmani ydin vaatteiden liian suuressa määrässä, omassa päättämättömyydessäni tai minusta yliotteen ottavassa paniikissa, yksi asia on varmaa: miksi pitäisi vaivata päätänsä sillä, miltä näyttää muiden mielestä? Miksi minä en saisi olla minä ja pukeutua juuri niin kuin itse haluan? Tätä kysymystä olen pohtinut toistuvasti viimeisen puolen vuoden aikana. Huomaan kehitystä itsessäni, mutta parantamisen varaakin vielä löytyy. Ei ole mitään syytä, miksi pitäisi miellyttää ketään. Riittää, että minä riitän itselleni. Perfektionistin tarvitsee tietysti opetella myös sitä itselleen riittämisen tunnetta, mutta se on jo toinen tarina. Nyt päivän asuun:



Paita-mekko-mikälie-asia Serious Sally-merkkinen (ehkäpä Ideaparkista?) , vyö Piecesin, sukkahousut H&M:n, tennarit Halpa-Hallin.


No entäs kuka tämä seuraavan kuvan söpöliini sitten on?


No sehän on itse Herra Oranssi eli poikakaverini kissa nimeltä Mouru.


Eikös olekin komea kollipoju? Ja tämä katti muuten kantaa turkkinsa todellakin ylpeydellä! Ehkä Mouru voisi siis opettaa minullekin sitä itseensä uskomisen taitoa, kuka tietää... :)

tiistai 26. kesäkuuta 2012

Erään tiistaipäivän asu

Blogger vihaa tänään mua, joten tässä hyvin lyhyesti päivän asuni:







Toppi H&M:n, bolero Piecesin, leggarit Seppälän, kengät Halpa-Hallin, H-kaulakoru kirppikseltä.

Mitäs pidätte? :)

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Fiftarityyliin

Muistatteko vielä No more Skrillex! -postauksen mustahiuksisen nuoren miehen? Viimeksi leikattiin pitkästä lyhyttä ja laitettiin sinimustaa väriä...


Jälleen oli tullut aika istua kampaamon tuoliin. Nyt pääsin vihdoinkin toteuttamaan pitkäaikaista haavettani: tehdä 50-luvun tyylinen taaksekammattu miesten tukka! Bonuksena pääsin harjoittelemaan värinpoistotaitojani, asiakkaani nimittäin halusi saada luonnollista hiusväriään lähelle olevan vaaleanruskean tukan. Ensin siis poistin vanhan värin ja sitten laitoin vielä uuden värin tilalle. Leikkauksessa tukka lyheni entisestään, mutta on nyt entistä monipuolisempi: sen voi heittää joko fiftarityyliin taakse, kammata eteenpäin otsalle tai halutessaan vaikka nostaa pystyyn irokeesille. :)


Vaaleanruskeat hiukset eivät vie huomiota nappisilmiltä, päinvastoin! ;)










Tällaista tällä kertaa! Täytyy kyllä sanoa edelleenkin kun näitä kuvia katson, että olen todella tyytyväinen lopputulokseen. :)

sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Onko juhannuksen jälkeen elämää?

Tuskinpa vaan. Olen ottanut tänään oikein viimeisen päälle rennosti. Päivään on kuulunut nukkumista, dataamista, Miehen puolikkaita, dataamista, kulmien värjäilyä, dataamista, kynsien lakkailua, dataamista, valmispastaa, dataamista ja vielä lisäksi hiukan dataamista. Mainitsinko jo dataamisen? :D


Kulmat on aina yhtä pelottavat lakutoukat, kun väri on vaikuttamassa.


Kaksi todellista luottotuotettani: Mavalan kynnenkovettaja ja kynsilakan pikakuivattaja. Ensimmäistä sivelen kynnenkärkiin aina ennen lakkaamista, koska meikäläisen kynnet on erittäin haperoa ja lohkeilevaa sorttia. Tämä estää ainakin hiukan kipeiden repeytymien tulemista. Pikakuivattajaa vetäisen aina kerroksen lakan päälle ja lakka on hetkessä kuiva. Sopii minulle erittäin hyvin, koska muuten onnistun aina tökkäämään märän kynnen johonkin, niin että lakka on rullalla.


Tänään oli joku ihmeellinen prinsessapäivä selkeästi, koska sekä sormiin että varpaisiin päätyi pinkkiä lakkaa. Vasemmanpuolimmaista Lumenen Natural Coden lakkaa laitoin sormien kynsiin ja oikeanpuolimmaisella Ruby Kissesin neonpinkillä sain aikaiseksi kunnon kesävarpaat.



Laitoin vielä parit tarrat koristeiksi ja lopputuloksena oli kunnon ällösöpöt kynnet! Näitä on hyvä sitten yhdistellä mustaan, nahkaan ja niitteihin. ;) En viitsi pelotella teitä varpaankynsilläni, koska ne eivät ole mikään maailman esteettisin näky.


Käteeni osui tänään sattumalta piirustus, jonka olen poikakaverilleni joskus talvella tehnyt. Rakastan piirtämistä, mutta nykyään tulee ihan liian harvoin istuttua alas ja otettua kynä ja paperi käteen. Voisin yrittää petrailla vähän tämän asian kanssa tässä kesän aikana!

Rentoa sunnuntai-iltaa! :)

lauantai 23. kesäkuuta 2012

Uudet bestikseni

Saanko esitellä uudet parhaat kaverini:


Molemmat ovat oikein kivoja, koska auttavat minua pääsemään keltaisuudestani eroon. Ensin apuun tulee aina pidempi kaveri, joka on kauniin tumman violettinen ja mukava siksi, että aikoo olla ilmeisen pitkään ystäväni, koska pieni määrä hänen seuraansa päivittäin riittää. Joskus hän on apunani vain minuutin, joskus viisi, mutta joka kerta huomaan, miten hänen apunsa on ollut hopeisen (ei siis kullan nimenomaan) arvoista!

Pienempi ja hiukan paksumpi ystäväni on todella ihanan tuoksuinen ja viihtyy seurassani usein pidempäänkin kerrallaan. Hän saattaa tulla kylään vain pari kertaa viikossa, mutta onkin sitten luonani jopa puoli tuntia kerrallaan. Hän on ihana, koska huolehtii sekä hoitamisestani, että taistelee keltaisuutta vastaan puolestani. Voin lämpimästi suositella näiden ihanien ystävieni seuraa teille muillekin blondeille tai vain vaaleita raitoja omaavillekin, ette taatusti tule pettymään!


(Paul Mitchell Platinum Blonde Shampoo (n. 21 euroa) taittaa keltaisuuden vaalennetuista ja harmaista hiuksista. KC Color Mask Silver Sävyttävä ja korjaava hoito vaaleille ja harmaille hiuksille (n. 15 euroa) korjaa ja rakennepaikkaa käsiteltyä hiusta sekä virkistää väriä ja antaa hopeisen vivahteen.)

perjantai 22. kesäkuuta 2012

Juhannuksen roolileikkejä

Mulla on valtavasti vaatteita ja asusteita. Tänään päätin hiukan leikitellä kokoamalla niistä asukokonaisuuksia, joita en nyt ihan välttämättä pukisi päälleni julkiselle paikalle... ;)

VAROITUS! Seuraava kuvamateriaali saattaa järkyttää herkimpiä lukijoita!


"Siis mä rrrrrakastan leo-kuosii yli kaiken. MIAU!!!"


"Mun mielestä nää kasarikuteet sopii ihan hyvin 2010-luvulleki, eiks je?!"


"Tauno-Petteri heti nurkkaan häpeämään, opettajan tuolille EI saa laittaa nastoja!!!"


"Mun nimi on Aina Vadelmainen ja musta pinksuli on niin söötti väri."


"Hei, tuletko kanssani pyhäkouluun?"


"No ziiiz mä ainagi lähen tonne nurtsille ottaan niinq arskaa ja maisteleen sidukkaaa niinq truu siideripissis. Röökit ja känny tulee messis niinq tuo tisseis hihi!!1"


"Motoristeille ei v*ttuilla."

Järkyttävä kuvamateriaali päättyy tähän. Nyt saa avata silmät.

Mikäs oli teidän suosikkiasu ja arvatkaapa myös, mistä itse tykkäsin eniten. Mahtavaa, kaunista ja turvallista juhannusta kaikille!! :)

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Moderni Elovena

Näistä Suomen kauniissa suvessa otetuista asukuvista tuli jotenkin mieleeni Elovena-purkin tyttö viljapellossa. Saanen siis esitellä oman versioni Elovenasta hiukan uudenaikaisemmalla stailauksella. ;)




Paita on kirppikseltä, alunperin Gina Tricotista. Shortsit ovat kirppiksen kautta minulle päätyneet H&M:n tekeleet. Sukkikset saattavat olla Seppälästä, jos muistini vielä pelittää. Tennarit ovat Halpa-Hallista.


Enää huominen töitä ja sitten koittaa juhannus ja kokonaiset neljä vapaapäivää. Katse on jo kohti kesälaitumia, kuten kuvasta näkyy... :)

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Blondi tuli taloon!

Kuva-arvoituksen ratkaisu:






Lambikin näkyy nyt paljon paremmin! :)


Suuret kiitokset vielä Annikalle avusta! :) Mitäs pidätte?