maanantai 3. joulukuuta 2012

Uutta potkua polkkaan!

Tänään minulle tuli työssäoppimispaikalle asiakas, joka toivoi piristystä ylikasvaneeseen polkkatukkaansa ja ainaiseen mustanruskeaan väriinsä. Lähtötilanne näkyy seuraavista kahdesta kuvasta.



Asiakas ei kuitenkaan halunnut kokonaan lyhyttä tukkaa, uudestaan suoraa otsista tai mitään väriä, mikä vaikeuttaisi entisestään seuraavalla kampaamokerralla aloitettavaa vaalennusprojektia. Hetken aivonystyröitäni hierottuani ehdotin hänelle toispuoleista mallia, jolloin tukassa säilyisi osittain myös sen pituus, mutta osittain tukka saisi täysin uutta ilmettä. Värivalinnoista taas ehdotin pelkkää tyviväriä, jottei väriä olisi jälleen yksi kerros lisää hankaloittamassa seuraavan kerran vaalentamista, mutta heitin ilmaan ehdotuksen pirteästä shokkiraidasta, jota ei tarvitsisi värjätä laisinkaan... Mitä ihmettä? Kiinnitin pari violettia teippipidennystä ja johan saatiin muutamassa minuutissa aivan uudenlainen look vahingoittamatta hiusta kemiallisilla käsittelyillä. :)





Asiakas ja minä olimme molemmat tyytyväisiä lopputulokseen, entäs te? :)

9 kommenttia:

  1. Tooosi hieno, oot kyl taitava! :)

    VastaaPoista
  2. Mun moelestäni ton uuden tukan myötä asiakas vanheni jonku verra :o en siis tarkota pahalla :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, kasvot tulivat paremmin näkyviin, jolloin juonteetkin näkyvät paremmin, mutta toisaalta pieni räväkkyys nuorentaa aina :)

      Poista
  3. Monettako vuotta opiskelet? : ) Hieno on muutos!

    VastaaPoista