maanantai 31. joulukuuta 2012

Lukijan toive: päivämeikkini

Eräs lukija toivoi taannoin postausta päivittäisestä meikistäni. Päätin sitten toteuttaa sen tänään, märällä tukalla, joka näyttää siltä kuin se olisi vedetty geelillä sivuun ja huulilla, jotka ovat ekstrarohtuneet. Älkää saako traumoja vaan keskittykää siihen olennaiseen tässä postauksessa: siihen, miten minä teen päivämeikkini. :)

Lähtötilanteessa meikitön nassuni kuvassa, joka ei tunne armoa:


Lumenen Red Neutralizer, joka on maailman paras peitevoide punoittavalle iholle. Itselläni punoittaa aina pahimmin posket, nenä ja hiukan leukakin, joten tätä levitän sormin sinne, missä iho punoittaa.


Tässä kuvassa viivan vasemmalle puolelle poskeen, nenään ja silmänaluseen olen levittänyt peitevoiteen. Tämä ei ole paras mahdollinen peitevoide silmänalusiin, mutta parempaakaan opiskelijabudjettiin sopivaa en ole toistaiseksi löytänyt.


Sitten vuorossa on puuteri, joka minulla vakkaristi on Rimmelin Stay Matte vaaleimmassa sävyssä. Puuterin levitän paksulla siveltimellä.


Tässä kuvassa vasen puoli naamastani on puuteroitu (ja molemmissa jo peitevoide).


Meikkipohjan jälkeen teen kulmat Wet'n'wild Coloriconin tummanruskealla kulmakynällä.


Vain toinen kulmakarva väritetty, voitte itse arvata, kumpi. ;)


Kun molemmat kulmat ovat kunnossa, siirryn silmiin. Ensin teen rajaukset tällä Rimmelin Exaggerate Eye linerillä, jota olen jo käyttänyt vuosien saatossa varmaan kymmeniä kappaleita jo. Tämä on mielestäni ehdottomasti paras hinta-laatusuhteeltaan!


Toinen silmä rajattuna näytän näinkin järkevältä. :D Rajaustyylini vaihtelee aika paljon. Joskus teen tätä ohuemmat tai paksummat rajaukset ja usein myös ulkonurkasta pidemmät kissamaiseen tyyliin. Välillä rajaan myös silmän alareunan, mutta useimmiten päivämeikissäni en.


Kun rajaukset ovat valmiit, siirryn ripsiväriin. Käytössä on tällä hetkellä Lumenen Sensitive Touch Mascara, joka ei ole mikään maailman paras ripsari, mutta olen saanut tämän ilmaiseksi. :D


Levitän ripsarin sekä ala- että yläripsiin. Alaripsiin levittäessä painan harjan aina niin kiinni alaluomeen, että siitä muodostuu tavallaan kevyt rajaus.


Silmämeikin jälkeen teen yleensä vasta poskiin meikin, jotten hinkkaisi sitä samalla pois vahingossa, kun teen silmämeikkiä. Tässä se nyt on, ainakin muutaman lukijan kauhu: minun aurinkopuuterini, joka tällä hetkellä on Wet'n'Wild Mega Glo. Minä pidän kovasti vahvasta poskimeikistä ja se kuuluu omaan tyyliini. Jos joku ei siitä pidä, niin olen pahoillani, mutta minua ei kiinnosta. :D


Tässäpä sitten aurinkopuuteria tuomassa väriä poskilleni.


Vertailun vuoksi lykkäsin tähän vielä kuvan poskimeikistä, josta minä pidän.

weddingpartyblog.blogspot.com
Viimeisenä vuorossa ovat huulet, joihin levitän lempparihuulikiiltoani, Lumene Natural Coden sävyssä Frosty Berry. Näitä ei valmisteta enää, mutta onneksi hamstrasin niitä kesällä neljä kappaletta. :D


Tässäpä sitten se ihan valmis nassuni. :)


Nyt voisin tämän postauksen jälkeen keskittyä vielä vähän tukan laittoon, ettei tarvi lähteä sliipattuna viettämään uutta vuotta... :D Tosin luultavasti teen meikkiinkin vielä vähän muutoksia, jotta se erottuu paremmin baarin hämyssä. Tässä oli kuitenkin päivämeikkini ja nyt kommentit ovat tervetulleita. :)

13 kommenttia:

  1. oho, onpa kyllä aikamoinen ero meikkaamattoman ja meikatun naaman välillä :o meikillä kyllä saa muutosta aikaan

    VastaaPoista
  2. paljo tuo peitevoide maksaa? :)

    VastaaPoista
  3. sulla on kyllä aivan ihanan väriset simmut!

    VastaaPoista
  4. Anonyymi31. joulukuuta 2012 20.35

    oho, onpa kyllä aikamoinen ero meikkaamattoman ja meikatun naaman välillä :o meikillä kyllä saa muutosta aikaan <- No ei tässä kyllä minun mielestäni mitään maata mullistavaa eroavaisuutta ole :D Tottakai jokainen on hieman erinäköinen meikittä, mutta sinä nyt meikkaat mielestäni vielä suhteellisen luonnollisesti kuitenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omasta mielestäni kasvot punoittavat liikaa ja silmät erottuvat liian vähän ilman meikkiä, mutta enpä tosiaan hirveän montaa tuotetta käytä eli suht luonnollisena pysyy tosiaan :)

      Poista
  5. Toivoisin, että harjaisit vielä kulmakarvat kulmakarvaharjalla, jolloin väri tasoittuisi ja meikki näyttäisi huolitellummalta! :) -H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kuvat ovat salaman ansiosta täysin armottomia meikillekin, joten väitän, ettei ne kulmat luonnossa ihan niin epätasaisilta näyttäneet, mutta kiitos vinkistä kuitenkin :)

      Poista
  6. ylempää kompaten ajattelin vinkata että ruskealla luomivärillä ja kulmakarvasilveltimellä saa tosi kivat ja luonnollisemmat kulmat :) en sano että noissa ois mitään vikaa mut ite vaihdoin kynästä siihen luomiväriin ja siveltimeen ja oon siinä pysyny :) nii opiskeletko muute missä koulussa vai ootko oppisopimuksella jossain? :-)

    mycameratellsthestoryofmylife.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytin monta vuotta luomiväriä kulmissa ja sitten vaihdoin kynään ja musta tuntuu etten enää vaihda takas. :)

      Opiskelen Vammalan ammattikoulussa Sastamalassa. :)

      Poista
  7. Äh, kuvat eivät näy :/ onko muilla samaa probleemosta vai onko vika läppärissäni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joissakin vanhemmissa postauksissa kuvat ei näy, mutta aion paneutua asiaan jossain vaiheessa.

      Poista