torstai 20. joulukuuta 2012

Joululahja itselle

Koruharakka-kauppa mainosti viime sunnuntaina Facebookissa, että tunnin ajan kaikki korut myytäisiin puoleen hintaan. Tottakai tämän harakan oli pakko käyttää tilaisuus hyväkseen ja ostaa itselleen joululahja. :)

Näin söpössä paketissa tuotteet toimitettiin:


Tällaisia ylisuloisia pikkupaketteja löytyi isomman paketin sisältä:


Lintufanille sulkakorvikset, 4 euroa.


Kampaajaopiskelijalle sopivat saksikorvikset, 4 euroa.


Lisää lintuja: pin up -tyylinen pääskyskaulakoru, 5,95 euroa.


Mieletön satiininauhoilla solmittava kaulapanta, josta roikkuu pitkät ketjut, 8,5 euroa.


En voi muuta kuin kehua Koruharakkaa. Tilasin tuotteet tosiaan sunnuntaina ja ne tulivat kotiin toimitettuna keskiviikkona, varsin nopeaa toimintaa siis. Mukana tuli lasku, jossa on kaksi viikkoa maksuaikaa. Kaikki tuotteet olivat juuri niin ihania (tai jopa vieläkin parempia!) kuin miltä ne kuvissa näyttivät. Jos siis mielit näitä tai joitakin muita helyjä, suuntaapa osoitteeseen koruharakka.com

PS. HUOMIO! Huomenna perjantaina 21.12. klo 21 esitetään TV2-kanavalla Tartu mikkiin -ohjelma, jossa minä ja muu työssäoppimisporukkani olemme yleisössä. Jännityksellä odotan... :D

4 kommenttia:

  1. Kiitos tästä postauksesta, sillä vahingossa löysin tämän avulla poikaystävälleni joululahjan. :-D Eksyin siis Koruharakan nettikauppaan, jonka kautta löysin mahtavan Elvis-kaulakorun! ;)

    Vaikuttaa muutenkin kivalta blogilta, tsekkaan aina sun uusimmat postaukset ja varsinkin kaikki hiusjutut on kivoja, koska tykkään itekin näprätä ja värjäillä hiuksiani :) Hyvää joulua sinulle!

    t. Ira, iralandia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kun hyvä juttu! :) Koruharakka on kyllä ihana.

      Kiitos myös paljon kehuista ja kiva kuulla, että tykkäät lukea blogiani. Hyvää joulua sinullekin! :)

      Poista