perjantai 7. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivän muodonmuutos

Eilen vanhempani olivat menossa itsenäisyysjuhliin, joten minun tehtäväkseni tuli laittaa äiti edustuskuntoon (ja toki vähän isääkin). Lähtötilanteessa äiti näytti tältä:



Äidillä on yleensä aina ollut juhlissa jonkinlainen nuttura takaraivolla, joten tällä kertaa oli ajatuksena tehdä aivan jotain muuta. Päädyimme toispuoleiseen kiharakampaukseen, jonka toteutin kiharruspuikolla ja miljoonalla pinnillä. ;) Äiti ei koskaan meikkaa arkena ja juhlameikkiinkin kuuluu hänellä ripsiväri ja huulipuna korkeintaan. Eilen halusin tehdä jotain, mistä olin pitkään haaveillut: tehdä äidille kunnon juhlameikin. Tässä näette valmiin meikin ja kampauksen:






Äiti juuri ennen juhliin lähtöä:


Mitä piditte muutoksesta? Miten te vietitte itsenäisyyspäiväänne? Itsehän tämän kampauksen ja meikin lisäksi leikkasin ja laitoin iskän hiukset, leikkasin ja värjäsin pikkusiskon hiukset ja leikkasin pikkuveljen hiukset. :)

11 kommenttia:

  1. tosi hieno kampaus ja muutenkin onnistunut muodonmuutos! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Komppaan, en oo ennemmin sun meikeille lämmennyt, ovat kovin tummia omaan makuuni, mutta tämä on onnistunut ja pukee kantajaansa! Äitisi on kaunis, ja ah mikä tukka<3

      Poista
    2. Kiitos molemmille anoille :)

      Poista
  2. tosi upeen näkönen! :)

    VastaaPoista
  3. Todella upea juhlalook!

    -Sanski-

    VastaaPoista
  4. Olet aika taitava. ja lopputulos oli aika upea. Kiinnostava blogi tykkään lukea ja kiva kun laitat näitä kampauksia ja tyylejä tänne esille.

    VastaaPoista
  5. Miten laitat tuon toisepuoleisen, pistätkö ensin ponnaria toiselle sivulle ja asettelet kiharat vai kuinka?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiinnitän kokonaan pinneillä sitä mukaa mikä parhaalta näyttää :)

      Poista