torstai 29. marraskuuta 2012

Straight from Hollywood

Pääsin koulussa vaalean hiukan kellertävän tukan kimppuun tarkoituksena tehdä siihen paljon ohuita tummia raitoja. Ajattelin, että muutos ei olisi niin suuri, että kannattaisi napata lähtötilannekuvia. Noh, siinä föönaillessa tukkaa tulin todellakin siihen tulokseen, että ainakin lopputulos on kuitenkin kuvattava, koska siitä tuli niin kiva. :)

Tummat ohuet raidat tekivät tukasta paljon kylmäsävyisemmän näköisen, huomattavasti paksumman oloisen ja piristivät muutenkin paljon yleisilmettä. Mulle tuli heti tukasta mieleen sellaiset upeiden Hollywood-kaunottarien hiukset ja lainekampaukset, joten väänsinpä sitten vielä piippausraudalla loivat lainekiharatkin. Tässä kuvat valmiista tukasta kampauksen kera:





Jälleen kerran tuli siis toteutettua yksi todella kaunis tukka, jota en ikinä ikinä kuitenkaan haluaisi itselleni. Toinen, mitä en ole koskaan vielä itselleni (silloin kun on ollut pitkä tukka) värjännyt ja en voi kuvitella värjäävänikään, on vaaleanruskea pitkä tukka vaalein raidoin. Onneksi makuja on yhtä paljon kuin meitäkin. Elämä kävisi kovin tylsäksi, jos kaikki vastaantulijat näyttäisivät identtisiltä - puhumattakaan siitä, miten mielenkiinnotonta olisi tehdä samanlaisia hiuksia töissä päivästä toiseen. Erilaisuus siis kunniaan ja tervetuloa kampaajalle vaan kaikki kaljuista rastapäihin ja punkkareista misseihin! ;)

3 kommenttia:

  1. Ihana tukka! Mun pitää raahautua teijän koululle jos siellä on joku semmonen kerhopäivä niin Mara tai Serena saa vääntää mullekki tommoset raidat!

    VastaaPoista
  2. One thing I want to say is car insurance cancellation is a terrifying experience so if you're doing the right things as a driver you may not get one. Many people do have the notice that they are officially dumped by their insurance company they then have to struggle to get supplemental insurance owing a cancellation. Low-priced auto insurance rates are frequently hard to get after a cancellation. Knowing the main reasons regarding auto insurance termination can help people prevent sacrificing one of the most vital privileges offered. Thanks for the strategies shared via your blog.

    My blog :: facebook for sex

    VastaaPoista