tiistai 6. marraskuuta 2012

REF-koulutus @ Afrodite, Pori

Tänään käytiin työporukalla kouluttautumassa hiukan REF-tuotteista (Reference of Sweden) Porissa Hius-, Kauneus- ja Fysiotukku Afroditessa. Kaksi kouluttajaa esitteli kuuden naismallin avulla hiusten värjäämistä REF-sarjan väreillä ja hiusten muotoilua sarjan muotoilutuotteilla.




Koulutuksessa sain hyviä pikkuvinkkejä värien ja muotoilutuotteiden käyttämiseen. Kuitenkin täytyy valitettavasti sanoa, että koulutus jäi kovin pintaraapaisuksi. Voi tietysti olla, että olen tottunut liian puheliaisiin (jopa jaaritteleviin) kouluttajiin... :D



Näytöksen jälkeen saimme todella hyvää ruokaa: kahta erilaista salaattia sekä patonkia levitteineen. Masu täynnä olikin sitten hyvä vähän shoppailla. Lopuksi kaikki saivat myös mukaansa pussukan, joka sisälsi kolme erilaista REF-sarjan väriä ja hapetepullon.


Ostin itse hiuslakan, joka onkin jo ollut loppu pari päivää niin että olen joutunut turvautumaan hätävaraani: joiltain hiusmessuilta saamaani matkakokoiseen mummontuoksuiseen lakkaan. Tosin tänään mummolakkakin tyhjeni, joten huomenna saankin sitten suihkia jälleen laatutavaraa tukkaani tämän Hold & Shine -kiiltolakan merkeissä. Sorruin myös ostamaan Spray Wax -suihkevahan ihan pelkästään sen ihanan tuoksun vuoksi. Saa nähdä, miltä tämä tuntuu tukassa. Energy Color -shampoon kotiutin, koska ajattelin testata itselleni ihan uutta merkkiä. Kotona huomasin, että tämähän onkin sävyttävä shampoo ja tietysti tuurillani juuri väärän sävyinen omaan tukkaani. No, onneksi shampoo köyhdytti mua vain kokonaisella yhdellä eurolla, joten ehkä selviän tästä pettymyksestä. ;)


Afrodite oli täynnä ihania hiuskoristeita, joista olisin voinut ottaa vaikka kaikki kotiin. Päädyin sitten tällaiseen kahteen hiuspantaan, joista toisessa komeilee kunnon kokoinen ruusu ja toinen on ehtaa bling-blingiä. Mukaan tarttui myös rasiallinen hiuspinnejä, joita jatkuvasti tarvitsee, kun väsäilee ihmisille kotona kampauksia esim. baari-iltoja varten. :)


Kävin myös shoppailemassa ihan vaatekaupoillakin, mutta ne ostokset säästän toiseen postaukseen. Mitäs piditte näistä ostoksistani ja onko joku teistä tutustunut REF:in tuotteisiin? :) Mikäli tuotteet alkoivat kiinnostaa, niin paikalliset voivat tulla ostamaan niitä työharjoittelupaikastani Hius & Kauneushoitola Pisarasta. :)

3 kommenttia:

  1. Mun blogissa olis haaste sulle !
    http://avaimetunelmiini.blogspot.fi/2012/11/haaste-liebster-blog.html

    VastaaPoista
  2. Oon käyttäny reffin lakkaa, ja se on tosi hyvää ja hyvän tuoksust !::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikissa REF:in tuotteissa on muuten oikeasti aivan ihanat tuoksut <3

      Poista