perjantai 26. lokakuuta 2012

Lyhyen hiuksen kiharakampaus

Tein tässä taannoin serkkuni polkkatukkaan vähän kiharaa ja lettiä. :)





Miltä näyttää? :)

14 kommenttia:

  1. sinä ossaatn varmaaan auttaa minua kun olet kampaaja! tai opiskelet ainakin!:D niin että kun aattelin värjätä pinkiks hiukset, niii sellasia värejä ei taijja löytyä kaupoista ku haluan kestovärinä, nii pitääkö se sit ehtiä kampaaja, jossa värjätäään shokkiväreillä ja saako niiitä ees kestoväreinä?:d

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole varma, löytyykö kaupoista pinkkejä värejä. Suosittelen ehdottomasti joka tapauksessa kampaajalle menoa, koska pinkin tukan saaminen ei välttämättä ole kovin helppoa. :) Pinkki väri on useimmiten suoraväriä kampaajalla eli se tarkoittaa väriä, joka pysyy yhtä lailla kuin kestoväri, mutta se tulee suoraan purkista ilman että kampaajan tarvitsee sekoittaa erikseen värivoidetta ja hapetetta. Pinkki kuten muutkin kirkkaat shokkivärit on kuitenkin sellaisia, että ne haalistuu usein paljon nopeammin kuin ei-shokkivärit, joten väriä täytyy ylläpitää värjäysten välillä esimerkiksi sävyttävällä shampoolla tai hoitoaineella. Kannattaa varata kampaaja-aika ja kysyä samalla, että onhan heillä pinkkiä väriä. Sitten kun olet kampaajalla, niin pyydä häneltä vielä neuvot ja ohjeet, joilla saat pidettyä väriä kotonakin edelleen kirkkaana. :)

      Poista
    2. Pinkkejä hiusvärejä löytyy kyllä helposti nettikaupoista eikä ne maksa paljon ja itelleni on ainakin toiminut ruskeeseenkin hiukseen hyvin :) Omani oon ostanu Micmac kaupasta mutta Cybershopista löytyy esimerkiksi.

      Poista
    3. Siis häh. "Pinkki väri on useimmiten suoraväriä kampaajalla eli se tarkoittaa väriä, joka pysyy yhtä lailla kuin kestoväri" ja "Pinkki kuten muutkin kirkkaat shokkivärit on kuitenkin sellaisia, että ne haalistuu usein paljon nopeammin kuin ei-shokkivärit, joten väriä täytyy ylläpitää värjäysten välillä esimerkiksi sävyttävällä shampoolla tai hoitoaineella."

      Ajatusvirhe? :D

      Poista
    4. Ei ajatusvirhe vaan huonosti selitetty. :D Eli on olemassa suoravärejä ja kestovärejä. Molemmat pysyvät tukassa yhtä hyvin. Molemmista löytyy myös sekä shokkisävyjä että "rauhallisempia" sävyjä. Shokkisävyt haalistuvat aina helpommin kuin "rauhallisemmat" sävyt. Ymmärsitkö nyt? :)

      Poista
  2. tuo kampaus on tosi kiva! :)

    VastaaPoista
  3. Wau, näköjään lyhyeeseenkin tukkaan saa tosi makeita kampauksia! :)

    http://www.ellataimi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Sim Sensidolla on kesto ja kevytvärinä kirkas pinkki. Kannattaa selvittää sellainen parturi-kampaaja joka käyttää kyseistä värisarjaa. Sitten on helppo ylläpitää väriä suoravärillä. Muista kuitenkin että monesti suoravärit sisältävät sellaisia pigmenttejä jotka ei lähde hiuksesta kuin leikkaamalla joten vaaleaa tukkaa ei sen jälkeen välttämättä useidenkaan värinpoistojen jälkeen saa aikaseksi, mikäli joskus vaalean haluat :)

    VastaaPoista
  5. mitä mieltä olet henkilökohtasesti dippivärjäyksistä ja minkä väriseen hiukseen ne susta sopii?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kovasti ja oikeastaan sopii mielestäni melkein minkä väriseen tukkaan vaan. Ehkä ihan perussuomalaiseen maantienharmaaseen en dippaisi, mutta esim. tummassa tai vaaleassa näyttää melkein mikä vain tosi kivalta dipattuna. :)

      Poista