tiistai 25. syyskuuta 2012

Pitkästä tukasta pidempi - ilman lisäkkeitä!

Mun piti tänään vihdoinkin vastailla kysymyspostaukseen tulleisiin kysymyksiin, mutta kun niitä vain näyttää edelleen satelevan lisää tasaiseen tahtiin, niin pidennetäänpä vastausaikaa vielä sittenkin. :) Tänään pidensin myös jotakin muuta, eli pitkää tukkaa entistä pidemmäksi. Oikeastaanhan kyse on ihan vain optisesta harhasta, mutta väliäkös tuolla. ;)

Lähtötilanteena oli tämä:


Ja tällaisen kampauksen väsäilin:





Kampauksen ideahan on siinä, että se näyttää korkealle päälaelle tehdyltä ponnarilta, mutta todellisuudessa hiukset on vedetty vain koko matkalta päälaelta niskaan asti taaksepäin. "Ponnarin" alimmaisimpana roikkuvat hiukset siis ovatkin todellisuudessa niskahiuksia, joita ei ole kiinnitetty laisinkaan ylös. Vaikea selittää, yksinkertainen jippo saada entistä pidemmän näköiset hiukset, vaikka ne olisivatkin kiharrettu. :)

4 kommenttia:

  1. Mulle tehtiin wanhojen tansseihin samalla jipolla tukka:) Sillon mulla oli tosi lyhyt tukka, tais just ja just yltää ponnarille niskaan. Laitettiin kiharat latvoihin ja koottiin ne "irokeesiks" tohon tyyliin. Moni luuli että mulla oli jotain pidennyksiä :D

    -Terhi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti ollut kivannäköinen kampaus siis! :)

      Poista