maanantai 24. syyskuuta 2012

Muodonmuutos meikillä ja kampauksella

Teimme koulussa yhteistyön Laulukoulu Preston kanssa, joka järjestää siis lähinnä aikuisille suunnattua musiikkiopetusta. Lauantaina oli Prestolaisten esitys, johon meidän luokkamme sitten teki esiintyjien meikit ja kampaukset. Olimme harjoitelleet jo etukäteen ja osalle tehtiin myös värejä ja leikkauksia aiemmin. Oma mallini oli käynyt kampaajallaan juuri, joten minun tehtäväkseni jäi ainoastaan kampaus ja meikki.

Lähtötilanne:



Meikkauksen ja kampauksen jälkeen:



Mallini oli oikein tyytyväinen lopputulokseen ja näytti vielä illalla esiintymislavankin valaistuksessa tosi hyvältä. Esitykset olivat todella pirteitä ja elämäniloisia. Meidän luokkamme seurasi siis myös show'n silmä kovana, koska olihan se hienoa päästä näkemään omaa kädenjälkeä tuollaisessa tilanteessa. Kyllä vaan on pakko todeta, että meikillä ja kampauksella voi saada valtavia muutoksia aikaan! :)

11 kommenttia:

  1. Kevyt meikki ois ollu paljon parempi, mutta hiukset onnistui kyllä todella hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näytösmeikin on pakko olla paljon näyttävämpi, jotta se erottuu salin hämärässä aina takariviin asti :)

      Poista
  2. Auta mua, oon epätoivoisessa tilanteessa! Mun päänahka on yhtäkkiä alkanu hirveesti kutisemaan, rasvottumaan ja hilseilemään, mitä ihmettä?! tiedätkö mitään loistavaa ainetta poistamaan tätä hilseilyä ja rasvottumista? kun rapsutan päätä niin kynsien alle jää sellasta valkosta mönjää, koska se hilse on niin rasvottunutta... Tää on aivan kamalaa! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kärsit tosiaan selkeästi rasvoittuvasta hilseestä. Mun mielestä ehdottomasti parhaat hilseshampoot löytyy Cutrinin Bio+ -sarjasta eikä hintakaan ole muistaakseni kuin 10 euron hujakoilla, jos en ihan väärin muista. Kannattaa kokeilla tätä linkin shampoota, sitä myydään kampaamoissa, hiustuotemyymälöissä ja varmasti saa netistäkin tilattua! :)

      http://www.cutrin.fi/tuotteet/hiustenhoito/bio/bio-active-shampoo

      Poista
    2. Oih, kiitos! Mistä tämä rasvoittuva hilse voisi johtua? Tosi ällö, yäk yäk... :(

      Poista
    3. Nyt vasta huomasin kirjoittaneeni rasvoittuva hilse eikä RASVAINEN hilse niin kuin termi oikeasti kuuluu :D No, väliäkös tuolla.

      Rasvainen hilse johtuu usein hormoneista tai perintötekijöistä. Hiuspohjassa voi olla hiivasieni-infektio tai tali-ihottumaa. Kuulostaa pelottavalta, mutta on aivan normaalia ja useimmilla ihmisillä on aina silloin tällöin hilsettä. Eli kannattaa tosiaan ostaa se hilseshampoo ja jos sillä peseminen ei auta pikkuhiljaa niin kannattaa ehkä hakeutua sitten lääkäriin. Ja hei, ei kannata raapia vaikka kutiaisi, ettei hiuspohja tulehdu, kun kynsien alla on kuitenkin aina paljon bakteereja.

      Poista
    4. Hyi kamala, apua! :D Arvaa rapsutanko kokoajan... nyt pitää hallita käsiä!

      Poista
    5. Aina ei ole kyse rasvoittuneesta hilseestä, vaan huonosti poispestystä (onko tuo sana :D) hoitoaineesta. Esim paul mitchellin the detangler on kyllä sellainen hoitoaine, mitä myytäessä saa asiakkaalle muistuttaa, ettei sitä kannata edes hiuspohjaan viedä ja jos sinne sen pyörittelee, niin hinkuttaa kans kunnolla pois. muuten jää möhnäiseksi ja saa kynnellä rapata ihanaa "talia" pois :)

      Poista
  3. Moiksuli! Kävin nyt ostamassa sen Bio+:n shampoon ja toivotaan että se toimii! Haju on ainakin aivan kauhea, ihan palanu makkara :D nyt haisee kädet ja hiukset ihan järkyttävälle! No ehkä se on merkki siitä että se toimii. Hopefully.. :P

    PS. Mun päähän on myös ilmestyny joku ihme arka herneen kokonen arka vähän luomennäkönen juttu?! mitä ihmettä. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi vaikea sanoa tosta jutusta sun päässä, kannattaa varmasti käydä näyttämässä lääkärille, jos se ei katoa itsellään. Onkos shampoo tehonnut? :)

      Poista