lauantai 8. syyskuuta 2012

Mitäs tänään tehtäisiin?

Pääsin käsiksi serkkuni ylikasvaneeseen polkkaan ja mustaan väriin, jossa oli haalistunut tehosteraita. Toiveena serkullani oli tummanruskea väri ja leikkaukseen sain melko vapaat kädet. Halusin tehdä eteenpäin pitenevän polkkatukan, joka olisi edellistä skarpimpi ja huomattavasti niskasta lyhyempi.

Ennen:



Jälkeen:





Olihan siinä tekemistä, mutta lopputulos on niin hieno, että kyllä kannatti! :)

9 kommenttia:

  1. Tuli kyllä tosi upea! (: Vau!

    VastaaPoista
  2. Sää teet aina tätä samaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogissani olleista yli 20 muodonmuutoksesta yksi on tämän lisäksi eteenpäin pitenevä polkka ja yhtään ei ole tämän lisäksi värjätty mustasta tummanruskeaksi :)

      Poista
  3. Anteeks pakko hetken samaistua edelliseen Anoon koska oon huomannu saman, ainakin must tuntuu siltä. Muistan ainakin et itelles tuli samanlainen kampausaikoinaan.. sit jollekin toiselle ja blääh haluisin nähdä jotai räväkempää koska teet tosi siistii jälkee kyllä :) Täält ois esim kiva saad jotai vinkkei et miten pitkän tukan vois leikellä hienoon malliin ilman sitä perus kynittyä versiota. Et tälläen toivomus.. en tie kiinnostaaks sua lainkaa mut aattelin kertoo :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mulla ole ikinä ollut polkkatukkaa. :O Kuten jo aiemmin vastasin, on blogissani ollut yksi eteenpäin pitenevä polkka ennen tätä ja se oli jokin aika sitten otsikolla "Pitkästä polkaksi", kun tyttö itse halusi eteenpäin pitenevän polkan.

      Tottakai palaute kiinnostaa aina. Voitko vaan hiukan tarkentaa, mitä tarkoitat tuolla peruskynityllä versiolla, niin voin yrittää laittaa ideoita? :)

      Poista
  4. näyttäää tosi tosi tosi hyvältä :)

    VastaaPoista
  5. Pitkä tukka joka päältä pätkitty kerroksittain sitä meinaaan. Olis kiva saad jtn ideaa siitä että mitä pitkil hiuksil voi tehdä ilman ihmeempää hiusten lyhennystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toiveesi on laitettu korvan taa :) Mutta näin pikavinkkinä voin heittää, että otsis tuo tosi paljon ilmettä muuten pitkään tukkaan :)

      Poista