lauantai 1. syyskuuta 2012

Kertaheitolla vaaleammaksi

Isosiskoni tukka kaipasi jälleen kerran väriä ja leikkausta. Siskon toiveena oli saada uudenlainen väri, jota sitten ideoimme pitkään ja hartaasti. Haastavuutta tilanteeseen tuo se, että sisko on töissä maatalouslomittajana, joten hiuksia on pakko pestä vähintään kerran päivässä hajujen vuoksi. Hylkäsimme siis ideat shokkiväreistä, punaisista, kuparisista ynnä muista helposti haalistuvista sävyistä. Jos jollakulla on muuten heittää ideoita hajua poistavista tuotteista, niin sana on vapaa! :) Esimerkiksi Tigin Bed Headin Spoil me -suihke poistaa kyllä edellispäivän tuoksuja, mutta ei sentään pure navetan hajuun.

Lähtötilanteena oli toukokuussa toteutettu väri, josta blogissa käytiinkin keskustelua aiheena liukuväri vai dipatut latvat. Oli sitten kumpi hyvänsä, niin värin tumma osa oli haalistunut melko paljon ja latvat olivat kuivahtaneet.


Vaalennuspesun, värin, raidoituksen ja saksimisen (sekä viiden tunnin työn... :D ) jälkeen oltiin päästy siskon omaa väriä muistuttavaan todella luonnollisen näköiseen lopputulokseen. Olimme molemmat tyytyväisiä valmiiseen tukkaan ja tällaiseltahan se sitten näytti:



Mitä arvoisa lukijakunta sanoo? :)

4 kommenttia: