torstai 13. syyskuuta 2012

Inspiron avajaiset

Viime lauantaina Huittisissa avattiin Hius- ja kauneuskeskus Inspiro. Minä ja pari luokkakaveriani olimme mukana tapahtumassa. Vähän erilainen koulupäivä oli todella mukavaa vaihtelua ja pääsimme näkemään samalla, millaista se avajaishumu voikaan olla. :)



Minun tehtäväni oli pääasiassa tehdä liikkeeseen poikkeaville lapsille kasvomaalauksia. Päivän ehdottomaksi kuvasuosikiksi nousi Angry Birds -pelistä tuttu punainen lintu. Tässä työvälineitäni:


Pikkutytölle väsäämäni ranskanletit ja poskessa vihainen lintu.


Amiksen pojat olivat tehneet ihania tarjoiluja, jotka todellakin tekivät kauppansa.


Inspiron omistaja Elina on parturi-kampaaja-maskeeraaja, joten hiusjuttujen lisäksi esillä oli myös Eva Gardenin meikkejä.


Myynnissä liikkeessä on myös ihania Henna Maria's -koruja.


Suomalaista Flow-luomukosmetiikkaa: shampoopaloja ja hiushuuhteluita.


Koko liike oli täynnä ihania sisustuselementtejä.




Joku punapää peilissä.


Uteliaita silmäpareja alkoi ilmestyä paikalle runsaasti heti kun ovi avattiin. Varauskirja näytti täyttyvän jo ihan mukavasti. Elina sai myös paljon kukkia ja onnitteluja hektisen päivän aikana ja me amiksen tytöt yritimme parhaamme mukaan auttaa - minä kasvomaalauksia tehden, Ansku meikkejä esitellen ja Emsi nutturoita taiteillen. Palkaksi saimme hiustuotepussukat, joita ainakaan minä en yhtään osannut odottaa. Hiustuotteet ovat kuitenkin aina enemmän kuin tervetulleita tähän talouteen. ;)

Kannattaa ehdottomasti poikkeilla Inspirossa, jos Huittisten suuntaan on asiaa. Tai miksei lähteä ihan vartavastenkin! :)

4 kommenttia:

  1. Luin ekan kerran tän tekstin päivemmällä ja katoin kuvat ja totesin että "huh en oo eksyny yhteenkä kuvaan". Nyt katoin uudestaan tarkemmin ja totesin että HERRAMUNJEE, oonhan mää tua, en vaan itteeni tunnistanu :D Näytänkö mä tosiaan tolta sivusta katottuna!? ja varsinki mun tukka? tässä on jotain mätää :D -Ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikäs siinä kuvassa sitten on vikana ja sun tukkahan näyttää hyvältä :D

      Poista
    2. EI ei kun mää en ollu tunnistaa itteeni, kun näytin niin erikoisen hyvältä tosta kulmasta :D ja tukkaki näyttää niin paksulta pitkältä ja kiiltävältä vaikkei se oikeesti oo sitä :D Ei siinä siis olekkaan mitään vikaa D

      Poista
    3. No hei Ansku, sä näytät aina hyvältä! :)

      Poista