torstai 23. elokuuta 2012

Kampauksia ja uutta Cutrinia

Opiskelimme tänään koulussa Cutrinin muotoilutuotesarjan Choozin uudistuneita tuotteita. Sarjaan kuuluu kaksi erivahvuista muotovaahtoa, kolme erivahvuista hiuslakkaa, pumppulakka, monitoimisuihke, lämpösuojasuihke, tyvikohottaja, kuivashampoo, suolasuihke, hiuspuuteri, kaksi erilaista vahaa ja hiusliima.


Anni halusi poseerata tuotteiden kanssa, koska tein hänelle pikakampauksen käyttämällä hiuspuuteria, mattavahaa ja lakkaa.


Serenan tukkaan tein kampauksen pidemmällä kaavalla. Pesin ensin hiukset ja laitoin föönauksen alle tyvelle tyvikohottajaa ja pituuksiin monitoimisuihketta. Kun tukka oli vihdoin ja viimein kuiva, tein siihen kiharoita kiharruspuikolla. Suihkuttelin kiharoihin lopuksi voimakkaasti kuivashampoota ja tupeerasin niitä sormin pörröisiksi. Otsiksen ja tyven tupeerasin käyttäen apuna tupeerauskampaa ja kevyttä lakkaa. Lopuksi suihkin vielä voimakasta lakkaa koko kampaukseen. Kyllä näillä konsteilla sainkin sitten tehtyä mahtavan ison tukan!


Vertailun vuoksi kuva siitä, miten Serenan tukka tykkää yleensä liiskaantua päätä myöden.

 

Serena teki mulle ihanan lettikampauksen, kun sellaista toivoin. Tykkäisin pitää tällaista lettiä useamminkin, mutta lyhyeen tukkaan on tosi vaikea saada tehtyä itse sellaista. Serena laittoi mulle föönauksen alle muotovaahtoa ja tyvikohottajaa. Kuivaan tukkaan hän ripotteli hiuspuuteria ja erotteli lettiä varten osioita vahalla. Valmiiseen lettiin kului paaaaljon lakkaa, jotta kaikki pikkukarvat saatiin ojennukseen.


Tykkään muuten tosi paljon punaisen tukan ja kirkkaansinisen paljettipaitani värikontrastista. :)


Cutrinin tuotteista innostuin kuivashampoosta, joka todella tuntui imevän likaisesta tukasta rasvan ja sillä sai tehtyä hyvää jämäkkyyttä kiharoihinkin. Lisäksi kuivashampoo tuntui todella kylmän virkistävältä hiuspohjassa! Toiseksi mielenkiinnon kohteeksi nousi hiusliima, jolla sain tehtyä miesasiakkaalle eilen koulussa erittäin hyvin pysyvän irokeesin. Tyvikohottaja ja mattavaha ovatkin vanhoja suosikkejani jo pidemmältä aikaa. Mitäs te pidätte Cutrinin tuotteista ja oletteko päässeet jo testailemaan uudistuneita puteleita? :)

4 kommenttia: