torstai 30. elokuuta 2012

Gaga-maniaa!

Kukaan ei ole voinut varmastikaan välttyä siltä tiedolta, että Lady Gaga on ollut Suomessa keikkailemassa tällä viikolla. Itse en käynyt Gagaa katsomassa, vaikka hänen musiikistaan ja rajusta tyylistään pidänkin. Aika paljon olen silti seuraillut, millaisia ilmestyksiä keikoilla on nähty. Voiton vei mielestäni ehdottomasti ihana Nukke, joka oli todella panostanut ulkonäköönsä. Hiusalan ihmisenä kiinnitin luonnollisesti huomiota varsinkin upeaan kampaukseen.

NUKKE (kuva:  homorazzi.com)
GAGA
Eiku olikse sittenki toisinpäin? ;)

PS. Nuken blogiin pääset painamalla tästä!

8 kommenttia:

  1. Moi! Sun blogis on tosi kiva ja kirjoitat hyvin! Mulla olis yks kysymys: Miten saisi kasvatettua oikeasti pitkät hiukset? En ole ikinä värjännyt hiuksiani ja suoristan / kiharrankin vain joskus (tietty lämpösuojan kanssa) millaisia tuotteita kannattaisi käyttää ja mitä huomioida arkielämässä hiusten kannalta? Kiitos jos vastaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parturi-kampaajan vinkki on leikkauttaa hiuksia parin kolmen kuukauden välein. Sillä vaikka hiukset kasvavatkin noin sentin kuussa, niin ne myös kuluvat latvoista. Varsinkin pitkätukkaisten latvat. Eli kun leikkaat hiuksia säännöllisin väli ajoin, varmistat sen, että hiukset pääsevät kasvamaan myös pituutta eikä katkeile latvoista, jolloin ei luonnollisesti pituuttakaan tule. Tietysti myös töytyy muistaa suihkun puolella köytettävät tuotteet. Mahdollisimman hoitavat ja mieluiten kampaamo shampoot ja hoitoaineet. Sillä marketin shampoot ja hoidot eivät yllä samaan tulokseen kuin kampaamo tuotteet. Myös jätettävät hoidot ja öljyt, sekä pois huuhdeltavat tehonaamiot tehostavat hiustenkasvua. Aina ei siis tarvitse turvautua kalliimpiin vaihtoehtoihin, kuten kapseleihin, jotka toimivat yksilöllisesti.

      Poista
    2. Kiitos kehuista ja toiselle anolle vastauksesta! :) Kannattaa myös muistaa, että suomalaiset hiukset kasvavat useimmiten vain tiettyyn pisteeseen asti. Joidenkin hiukset voivat kasvaa vaikkapa takapuoleen asti, mutta useimmilla meillä hiukset alkavat katkeilla kaikesta huolimatta jo hiukan lyhyempinäkin niin paljon, että mittaa ei vain yksinkertaisesti tule enempää.

      Poista
  2. piimax on hyvä hiusten ja kynsien kasvuun. Niitä saa tavarataloista ja varmaan myös apteekeista. N 7.90e purkki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä kannattaa kyllä testata myös, kiitti vinkistä :)

      Poista
  3. Tsihihii minäpä näin Nuken noiden hiustensa kas <3

    VastaaPoista