sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Ruutukuningatar

Eilen oli pitkästä aikaa ruutupaitafiilis.





Päällä oli Cittarista ostettu ruutupaita, Vero Modan housut ja Halpa-Hallin tennarit. Tuunasin muuten eilen illalla pienissä siidereissä noita housujani. Niissähän on etupuolella halkioita, joista vilahtelee taakse kiinnitetty musta pitsi. Mielestäni pitsi ei ole kuitenkaan näkynyt koskaan riittävästi, joten leikkailin aukkoja vähän isommiksi. Muuuuch better now! :)


Innostuin myös tekemään vähän vahvemman silmämeikin ihan vaihtelun vuoksi. Huulet saivat sen sijaan jäädä luonnollisiksi.


Tein tässä eräänä päivänä kolme kivaa kirppislöytöä ja kaikki peräti samalta myyjältä. Piecesin vyö kustansi neljä euroa.


Massiivinen käsikoru oli muistaakseni 1,5 euroa ja tekee hoikista ranteistani selkeästi vieläkin rimpulamman näköiset. :D


Onlyn Love Collectionin pitsiyläosainen minimekko oli 7 euroa, jos oikein muistan. Lienen joskus sanonut, ettei ihmisellä voi koskaan olla vaatekaapissa liikaa mustaa pitsiä... ;)


Lakkasin kynnet jo pari päivää sitten, mutta nyt kuvaa niistä vastalakattuina. Lakkana toimi siis Lumenen Natural Coden sävy 33 nimeltä Trouble Maker. Lisäkiiltoa tuo Mavalan kynsilakan pikakuivattaja, kuten aina. :)

Millaisia ajatuksia tämä postaus herätti teissä? :)

7 kommenttia:

  1. Vitsi miten kivan näkösenä olit liikenteessä! Me likey. ♥

    VastaaPoista
  2. Ompas kivan väriset kynnet! :)

    http://lindis93.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Moi aattelin kysyy sulta kun opiskelet parturiks! :) Eli mulla oli mustat hiukset noin vuoden verran, ja nyt keväällä parturi laittoi näihin vaaleita raitoja (jotka ei kovin hyvin tarttuneet..)niin aattelin että voinko nytten kotona laittaa lisää näihin raitoja että minkäköhänlainen jälki tulee noilla markettiväreillä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, outoa, ettei vaaleat raidat "tarttuneet". Aiot siis laittaa myös vaaleita raitoja? Väri ei vaalenna väriä, joten tarvitset vaalennusainetta, jotta saat raidat tehtyä. Suosittelisin kuitenkin menemään kampaajalle ennemmin kuin itse tekemään, jotta lopputulos olisi parempi. :)

      Poista
  4. Hei! Sulla on aivan ihana blogi, olen seuraillut tätä jo pidempään anonyymisti (:

    Mulla olisi yksi pieni kysymys, eli löytyykö luonnonvaaleille (tai oikeastaan vähän kellertäville) hiuksille jotain vaalentavaa ainetta, ilman siis että tarvitsisi värjätä?

    Tämä on oma hiusvärini (http://i.imgur.com/3CQDl.jpg), enkä ole ikinä värjännyt. Alkanut vaan vähän häiritsemään kun tukka tuntuu vaan kellastuvan (http://i.imgur.com/2Twnd.jpg)... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kiva kun tykkäät. :)

      En nyt äkkiä keksi varsinaisesti vaalentavaa ainetta, mutta keltaisuutta pois taittavia löytyy. Lämpimän värinen tukka siis näyttää aina tummemmalta kuin kylmän vaalea, joten uskoisin, että tarkoitat ehkä sitä keltaisuuden poistamista mielummin kuin varsinaista vaalennusta. Kannattaa siis testata ehdottomasti hopeashampoota, jota löytyy monelta eri merkiltä ja monen hintaisia. Hopeashampoo siis tekee hiuksistasi puhtaamman vaalean väriset. :)

      Poista