maanantai 23. heinäkuuta 2012

Laukkurakkaudet

Tänään ajattelin esitellä teille kaikki laukkuni. Varautukaa siis kilometripostaukseen... ;)


Ensimmäisenä luottolaukkuni, jossa on kaikki, mitä voin laukulta toivoa: tilavuus, koko, hihnat, väri, materiaali, hapsut... Olen ostanut tämän Aleksi13:sta. Kun menin ostamaan uutta laukkua, oli kriteerinäni, että koulukansion pitää mahtua sinne. Näin tämän ihanuuden, sovitin kansiota sinne ja totesin, että hiukan twistaamalla se mahtuu suuaukosta sisään. ;) Kassalle siis!


Ihana hapsulaukku on kirppikseltä, alunperin Piecesin ja jostain kumman syystä jäänyt vähälle käytölle. Olisikohan ongelmana se, että se on hiukan liian iso bilelaukuksi, mutta liian pieni mahduttamaan sisäänsä esimerkiksi koulukamoja? Nyt täytyy ottaa tämä aktiivikäyttöön! (Pahoittelut huonosta kuvanlaadusta!)


Tikkilaukku on kirppislöytö ja varsinainen tilaihme. Yleensä en pidä kultaisista yksityiskohdista, mutta tämän laukun fiilikseen ne kuuluvat. Huomatkaa oikeanpuoleisen hihnan kiinnityskohta. Erään baarireissun seurauksena hihna katkesi, mutta kaveripoika korjasi asian. :D


Seppälän sydänlaukku on lasten puolelta, mutta oikein passeli tälläiselle hiukan isommallekin lapselle. ;) Tämä on uusin tulokkaani ja ollut nyt jo kovassa käytössä.


Musta kirpparilta löytynyt vetoketjulaukku on kätevä: siinä on takana yksi vetoketjutasku ja edessä kolme. Tavarat saa siis kätevästi jaoteltua eri taskuihin ja vetskarit toimivat myös kivasti koristeena. :)


Marc O'Polon laukun olen saanut lahjaksi ja uskoisin sen olevan aitoa nahkaa. Ainakin se on kovin jämäkän tuntuinen. Tämä on kätevä silloin kun pitää saada pakattua paljon tavaraa ja kannettua se ilman niskakipuja. :D


Tämä Piecesin ihanuus on yksi ehdoton lempparini. Se on musta, tekonahkainen, kivasti rypytetty ja siinä on hauska sulkemismekanismi. Tämä on nähnyt sekä monet sukujuhlat että baarikierroksetkin. Puhdasta rakkautta! <3


Tämä clutch on lahjaksi saatu ja tuo tosi kivan lisän moneen yksinkertaiseen kokomustaan asuun. Yhdessä vaiheessa tuntui kuin tämä olisi kasvanut kiinni käsivarteeni liian käytön myötä, joten viime aikoina olen tietoisesti yrittänyt hiukan vieroittaa itseäni... ;D


Gina Tricotin niittilaukku on täydellinen. Ostin sen kirpparilta muutamalla eurolla ja olin luultavasti maailman onnellisin nainen, kunnes käytin sitä ensimmäisen kerran ja onnistuin jotenkin jättämään vuoren vetoketjun väliin (luonnollisesti vieläpä kaupan kassalla yrittäessäni maksaa ostoksiani, FAIL!). Niinpä vetoketju meni rikki ja sekös vit... harmittaa. Pystyisiköhän tämän korjauttamaan jossain suutarilla tai jotain?


Asennekangaskassini olen voittanut Focus on Fashion -blogin arvonnassa. Oli aika hauska yhteensattuma, että olin päättänyt juuri tukea Kissakaveria ei jätetä -kampanjaa, joka siis taistelee kesäkissojen ottamista vastaan. Ennen kuin tein tilauksen netissä tällaisestä kangaskassista satuin käymään sähköpostissani, jossa oli onnittelumeili arvontavoitosta. :) Kangaskassista ei juuri paremman näköistä saa ja lisäksi tämä kannattaa sellaista asiaa, joka on minulle kissoja rakastavana todella lähellä sydäntä, perfect match!


Turkoosi kangaskassi on muistaakseni Cittarista ostettu ja se oli pakko saada suloisen printin vuoksi. Tätä en oikeastaan käytä kuin rantakassina, mutta se on silti ylisöpö. <3


Harmaa (kuva vääristää väriä tummemmaksi kuin se todellisuudessa on) laukku oli muutama vuosi sitten huippulöytö Cittarista. Käytin tätä päivittäin ja periaatteessa pidän siitä tosi paljon vieläkin, olen vain kovin kyllästynyt. Ehkä tämä tästä joskus...


Valkoinen laukku on Nahkapaikasta muutama vuosi sitten ostettu. Silloin käytin vielä välillä muitakin kuin pelkkiä kokomustia asuja ( :D ), joten tätäkin tuli käytettyä jonkun verran. Nyt en ole osannut yhdistää sitä pitkään aikaan mihinkään asuuni. Voisin vaikka myydä tämän eteenpäin, mikäli joku on kiinnostunut?


Konjakkiseen H&M:n laukkuun voisin hyvin copy-pastettaa tekstin tuosta valkoisen laukun kuvauksesta. Tosi kiva laukku, mutta ei sovi jotenkaan enää ollenkaan tyyliini. Kiinnostuneita?


Leolaukku on myös vähän tällainen rajatapaus. Periaatteessa pidän siitä kovasti, mutta eipä siitä kaapin perällä paljon iloa ole. Tyylini on hakeutunut nykyiseen uomaansa tässä vuosien saatossa ja jotenkin minusta tuntuu, että leopardijutut on aika lailla historiaa meikäläisen osalta. Tästä siis voisin myös luopua, jos joku on kiinnostunut?

Mikäs oli teidän suosikkinne? :)

14 kommenttia:

  1. Oii tuo sydänlaukku on ihana :D

    VastaaPoista
  2. Heei, täällä huutelee yksi tuosta H&M:n konjakkilaukusta kiinnostunut! Mitkä on laukun strategiset mitat? Onko siinä vetoketju, nappi vai onko se avonainen ilman sulkemismekanismia? Mä luulin, et mulla on paljon laukkuja, mut nyt jäin kyllä toiseksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukun koko on noin 40x40, siinä on neppari sulkemismekanismina ja hintapyyntönä on 10 euroa. :) Yksi toinenkin on kiinnostunut laukusta, mutta sanoi, että jos joku muu haluaa sen ennen koulujen alkua, niin voin myydä. :)

      Poista
  3. Niin, ja tietysti, how much is the fish? :) ^^

    VastaaPoista
  4. Ginan niittilaukku tai sitten sen yläpuolella oleva laukku minun lempparini näistä! :) Voisin ottaa laukku kokoelmaani mukaan. :D Kaappi täynnä kuluneita laukkuja... Yngh. Kulutan aina laukut loppuun. :D -bufi

    VastaaPoista
  5. Toi leopardilaukku on aika kiva, paljon pyytäisit siitä? Minkä kokonen toi on, sopisiko koululaukuksi lukiolaiselle (joka ei tosin koskaan kanna läksykirjoja kotiin :D)? Onko siinä millasia taskuja? Ja onks toi leopardiosa semmosta "karvasta?" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut kun vastaus tulee näin myöhässä! Laukun mitat on n. 25 cm x 35 cm. Leopardikohta on karvaista ja laukku jakautuu tavallaan kahtia siten, että keskellä oleva pienempi vetoketjutasku jakaa sen kahteen suureen osaan. :D Myös toisessa tällaisessa isommassa osassa on pieni vetoketjutasku reunassa. En osaa sanoa tuosta koululaukkuhommasta, että onko tarpeeksi iso siihen tarkoitukseen. Kirjoja sinne ei mahdu, mutta aika paljon muuta kyllä. :D Hintakin riippuu vähän siitä tarvitseeko postittaa vai ei.

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta, olisin mahdollisesti kiinnostunut :) asun itse Vantaalla (en löydä mistään tietoa missä itse asut). Olen siskosi kanssa samalla luokalla jos helpottaa tilannetta? :D vähän mietityttää tuo että kirjoja ei mahdu mutta toisaalta olis sille varmaan muutenkin käyttöä (ja olen muutenkin laiska läksynlukija...) eli nyt kun tiedät asuinpaikkani niin voit varmaan sanoa hinta-arvion :)

      Poista
    3. Satakunnassa asustelen. :) Ja jos kerran olet Mirvan kanssa samalla luokalla niin ehkä laukku sitten kulkeutuisi sitä kautta sulle. M tosin ei kovin usein täällä käy, että hetken joutuisit varmaan venailemaan. Mutta hinnaksi sanoisin 10 egeä :)

      Poista
    4. Kuulostaa hyvältä, voin kyllä odotella :)

      Poista
    5. Pistän laukun siis Mirvan matkaan seuraavalla täällä käynnillä :)

      Poista