torstai 19. heinäkuuta 2012

Jazz and pink

Otsikko viittaa siis siihen, että eilinen illanviettoni tapahtui Porissa Jazz-kadulla, josta jatkoimme myöhemmin myös Cabaretiin. Ekaa kertaa Porissa baarissa ikinä, wohoo! :D Eilen lupailin illan asua ja tässä sitä nyt tulisi:




Paita on kirppikseltä, alunperin JC:n. Farkkushortsit ovat H&M:ltä. Ballerinat ovat Marco Tozzin ja olen ostanut ne paikallisesta kenkäkaupasta nimeltä Kenkä Avenue. Asun juttu olivat mielettömän ihanat sukkahousut, jotka olen kotiuttanut Seppälästä. Luonnollisesti onnistuin nuo rikkomaan illan aikana ja kyllä sapetti! Tänään tein täsmähyökkäyksen uudestaan Seppälän alelaareille ja onnistuin pienellä penkomisella löytämään kahdet uudet samanlaiset. Jei! :)


Tässä nyt olisi sitten näytillä sitä vaaleanpunaista fledaa joka suunnasta. Tykkään, tykkään, tykkään!






Korvissa killuivat ekaa kertaa Ginasta ostamani asennekukkakorvikset. Nämä ovat sen verran näyttävät, etteivät kaipaa kaulakorua kaverikseen. :)


Vaaleanpunaisen tukan toteuttamisesta tuli kyselyjä, joten kiinnostuneille tiedoksi, että hiuksiani ei ole värjätty. Laitoin shampoopesun jälkeen hiuksiin kämmenellisen ihan tavallista hoitoainetta, johon sekoitin ihan pienen tipan KC Color Maskia sävyssä Pepper. Itselläni oli käytössä vanhan mallin tuubi, joten vertailun vuoksi otin kuvaan mukaan Silver Maskin. Kaikki Color Maskit ovat siis nykyään noissa korkeammissa tuubeissa. Hintaa niillä on n. 15 euroa. Jos joku muu innostuu kokeilemaan trendikästä vaaleanpunaista, niin varoituksen sana: Pepperiä ei missään nimessä kannata käyttää ilman hoitoaineeseen sekoittamista tai blondista tulee kirkkaanpunainen. Tosi pieni määrä blissattuna suureen määrään jotakin tavallista hoitsikkaa riittää!


Jazz-kadulla oli korukoju, jossa oli vaikka mitä ihanuuksia! Kaulakorut kustansivat 4 e/ kappale ja kaksi kappaletta 6 euroa. Mukaan tarttui tälläinen hiukan ronskimpi ketjukaveri, jota tulee varmasti näkymään kuvissa PALJON. ;)


Toinen ostamani koru on supersöpö pääskynen, josta yllättäen ensimmäisenä mieleeni tuli Nadja Are you feeling fashionable? -blogista. Pääskyset on IN!

Lisää ajatuksia vaaleanpunaisesta tukasta olisi kiva kuulla sekä tietysti mielipiteitä asusta ja koruista! :)

10 kommenttia:

  1. Noi sukkikset on... hmmm... mielenkiintoiset... Hiukset on kyllä ihanat, ja sulle sopii tuo sävy hyvin.

    S.

    VastaaPoista
  2. katoin eka et sul on oikeesti stay upit :D

    VastaaPoista
  3. Upea tukka, sopii sulle todella hyvin :) Tuo ketjukaulakoru on upea. Loysin blogisi just ja liityin lukijaksi.

    VastaaPoista
  4. Heips! Sulla on kivan oloinen blogi. Oon nyt jonkin aikaa lueskellut :)

    Mistä tuota Color maskia saa ostaa? Itse oon käyttänyt Revlonin punasta "värjäävää hoitoainetta", eli varmaan melkolailla sama toimintaperiaate näissä. Ton Revlonin mömmön hinta on vaan yhtäkkiä pompahtanu taivaisiin, joten kiinnostais kokeilla puolet edullisempaa tuotetta, jos tota sun mainitsemaa noin 15 eurolla saa :)

    -Terhi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Color Maskia saa kampaamoista ja hiustuotemyymälöistä sekä varmastikin myös netistä ostettua :)

      Poista
  5. apua toi pinkki on ihana! mielenkiinnolla odottelen miten se lähtee, vois kokeilla itsekin ;3

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista