maanantai 9. heinäkuuta 2012

Hair we go again!

Otsikko on kopsattu Four Reasons Color Shampoo -pullon kyljestä. Nämä pullot jäävät mieleen hauskalla ulkonäöllään ja niissä olevat lauseet aiheuttivat ainakin minussa ääneen tirskumista. :D Valitettavasti nyt molemmat putelit alkavat olla tyhjillään, mutta ehkä säästän ne ihan noiden vitsien takia.

No joo, pitihän näitä arvioida ihan kunnollakin! Eli kyseessä on siis suomalaisen KC Professionalin tuotesarjan Four Reasonsin värjättyjen hiusten shampoo ja hoitsikka. Näitä olen käyttänyt säännöllisen epäsäännöllisesti yli puoli vuotta. Olen siis ehtinyt testata näitä niin lyhyeen omaan tukkaan kuin pitkään pidennyshiukseenkin ja kaiken lisäksi sekä värjättyihin että vaalennettuihin hiuksiini. Kaikkein parhaiten nämä toimivat omassa värjätyssä hiuksessani. Pidennyksille ja vaalennetulle tukalleni en pidä näitä tarpeeksi hoitavina tuotteina, mutta toisaalta, nämähän ovatkin nimenomaan värjätyn hiuksen tuotteita. Shampoo tekee puhdasta jälkeä olematta kuitenkaan liian pesevä ja hoitsikka saa tukan tuntumaan superpehmoiselta kuitenkaan latistamatta. Parasta näissä on ehkä aivan mieletön tuoksu: todella raikas ja tyttömäinen sellainen. Hinta-laatu -suhde on myös hyvin kohdillaan: esimerkiksi edellisessä työpaikassani nämä maksoivat 8,90 euroa per pullo. Suosittelen näitä kaikille, joilla on melko hyväkuntoiset värjätyt hiukset, toimii! :)


Lakkasin kynteni tällä kertaa musta-pinkeiksi:



Käytin pojalle Goshin kynsilakan sävyä 553 Black Passion ja yksityiskohtiin Constance Carrollin Diamond Glossin sävyä 283 Pink Cherry.


Tuossa kättäni kuvaillessa tuli mieleeni, että voisin ottaa kuvan uusimmasta "onnistumisestani". Kukaan ei varmaan saa mustelmia niin helposti kuin meikäläinen ja tämäkin jälki on tullut niin, etten edes tiedä mitään sen synnystä. Huomasin sen vaan tuossa muutama päivä sitten yhtenä aamuna, kun heräsin. :D


Hair must go on eli huomiseen! ;)

4 kommenttia:

  1. Kuullostaa ainaki lupaavalta tuotteelta. Saako noita ihan kaupastakin vai vaan jostain kampaamoista? Saman tyylisiä pulloja oon nähnyt sokkarissakin mut saattoihan se olla joku muukin tuote. :) Ihanat kynnet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kampaamoista ja hiustuotemyymälöistä ja netistäkin pystyy käsittääkseni tilaamaan. :)

      Poista
  2. tykkään kanssa pääasiallisesti four reasonsin tuotteista ku hullu (repair -sarja on mun lemppari, yhtenä syynä se ihana omppukarkin tuoksu! <3) mutta noi colour -tuotteet ei oo kyllä mun lemppareita mitenkään päin. shampoo nyt on ihan hyvä ja pitää suoraväritkin paikoillaan suht hyvin mutta tolla hoitoaineella voi heittää vesilintua. koostumuskin tuntuu hirveen vetiseltä ja hoitavuudesta ei tietoakaan. meillä oli koulussa tää sama sarja ja asiakkaidenkin tukkaan se oli mun mielestä ihan yhtä turhanpäiväinen. mutta tosiaan, kaikista muista four reasonsin tuotteista tykkään :) kai se yks huono piti muiden hyvien joukkoon eksyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä toi hoitoaine ei oo mikään huono, mutta ei mikään maailman paraskaan. Ite tykkään kans kovasti Repair-sarjan tehohoidosta. :)

      Poista