lauantai 23. kesäkuuta 2012

Uudet bestikseni

Saanko esitellä uudet parhaat kaverini:


Molemmat ovat oikein kivoja, koska auttavat minua pääsemään keltaisuudestani eroon. Ensin apuun tulee aina pidempi kaveri, joka on kauniin tumman violettinen ja mukava siksi, että aikoo olla ilmeisen pitkään ystäväni, koska pieni määrä hänen seuraansa päivittäin riittää. Joskus hän on apunani vain minuutin, joskus viisi, mutta joka kerta huomaan, miten hänen apunsa on ollut hopeisen (ei siis kullan nimenomaan) arvoista!

Pienempi ja hiukan paksumpi ystäväni on todella ihanan tuoksuinen ja viihtyy seurassani usein pidempäänkin kerrallaan. Hän saattaa tulla kylään vain pari kertaa viikossa, mutta onkin sitten luonani jopa puoli tuntia kerrallaan. Hän on ihana, koska huolehtii sekä hoitamisestani, että taistelee keltaisuutta vastaan puolestani. Voin lämpimästi suositella näiden ihanien ystävieni seuraa teille muillekin blondeille tai vain vaaleita raitoja omaavillekin, ette taatusti tule pettymään!


(Paul Mitchell Platinum Blonde Shampoo (n. 21 euroa) taittaa keltaisuuden vaalennetuista ja harmaista hiuksista. KC Color Mask Silver Sävyttävä ja korjaava hoito vaaleille ja harmaille hiuksille (n. 15 euroa) korjaa ja rakennepaikkaa käsiteltyä hiusta sekä virkistää väriä ja antaa hopeisen vivahteen.)

4 kommenttia:

  1. Tarttuva kuvailu, hauska myös :) ite en oo blondi, mutta tuote kuullostaa varsin lupaavalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Molemmat todella hyviä tuotteita mielestäni, olen niitä paljon töissäkin käyttänyt asiakkaille :)

      Poista
  2. Kiva blogin ulkoasu ja tykkään sun tavasta kirjoittaa ! :)

    VastaaPoista