keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Suosikkihiustuotteita

Monet naiset hamstraavat käsilaukkuja tai korkokenkiä, minä ostelen hiustuotteita. Tykkään testailla aina uusia juttuja ja kun meille töihin tulee uutuuksia, niin on erittäin vaikeaa pitää näppinsä erossa niistä. Tänään ostin Tigin Bed Head Urban Antidote Recovery -shampoon ja -hoitsikan. Molemmat sisältävät värisuojan ja ne lupaavat elvyttää kuivat, karheat ja vaikeasti käsiteltävät hiukset. Kuulostaa siis täydellisiltä mun pidennyshiuksille!


Oli mulla sitten käytössä mikä tahansa shampoo-hoitsikka-pariskunta, niin KC:n Color Maskia sävyssä Plum tulee aina pistettyä etuhiuksiin, jotta saan niihin violettista vivahdetta. Color Maskit ovat mielestäni aivan huippuja hinta-laatusuhteeltaan, helppokäyttöisiä ja hoitavat tukkaa sävyttämisen lisäksi.



Mun tukka kaipaa nostetta, ettei se olisi föönauksen jälkeen ihan päätä myöden nuollun näköinen. Niinpä laitan aina pesun jälkeen tukkaan jotain, mikä antaa rakennetta ja tukea. Yksi ehdoton suosikkini on Goldwellin Double Boost -tyvivaahto, joka on helppo suihkutella tukan tyveen ja antaa tosi hyvän kohotuksen. Muita tuotteita, joihin olen tykästynyt ovat Paul Mitchellin Extra-Body Daily Boost -tyvikohottaja, joka suihkutetaan myös kostean tukan tyveen, mutta tulee purkista nestemäisenä suihkeena eikä vaahtona niin kuin Double Boost. Nestemäinen on myös Cutrinin Root Boost Maximizer ja se toimii tosi hyvin myös siten, että antaa hiusten kuivua itsellään. Muotovaahdoista suosin Schwarzkopfin Osis-sarjan Grip-vaahtoa, joka antaa todella jämäkän tuen eikä latistu kovemmassakaan menossa.


Eräs luottohiustuotteeni on Paul Mitchellin Super Skinny Serum. Mikään ei silota niin hyvin pidennystukkaa ja samalla tuoksu niin taivaalliselta! Käytän tuotetta sekä föönauksen alle, että välillä myös kuivaan hiukseen ja tuote toimii molemmin tavoin mainiosti. Suoristusraudan alle suihkin useimmiten Goldwellin Sleek Perfectionia, joka on tosi kiva silottava vedetön suihke. Toinen lempparisuihke on Cutrinin Straightening Spray, joka toimii tosi mukavasti myös kun tekee raudalla kiharoita.


Lyhyen tukan paras apuväline on hyvä vaha. Ekaksi löysin purkkimalliset vahat, joista suosikiksi on noussut Cutrinin Matt Wax. Kerrankin vaha, joka pitää tukan kuosissa eikä vain lupaa tekevänsä niin! Matt Waxin rinnalle on kivunnut suihkutettava serkku eli Goldwellin Unlimitor -suihkevaha. Toimii tosi hyvin sekä kosteassa että kuivassa tukassa ja on juuri sopivan tahmainen tekemättä kuitenkaan hiusta rasvaiseksi.


Hiuslakkaa menee minulla tolkuttomia määriä ja ostan oikeastaan joka kerta eri lakkaa. Varsinaista suosikkia ei siis ole, kunhan tavara on tarpeeksi jämäkän pidon antavaa. Lakan lisäksi suihkin tukkaan lisäkiiltoa kiiltosuihkeen avulla, tällä hetkellä käytössä on Schwarzkopfin Blond Me -suihke, josta mainitsinkin viime postauksessa.

PS. Pääsin tänään toteuttamaan luovuuttani hiustatuoinnin taiteilemisessa. Kiva tuli! :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti