sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Omaisuus mukanani

Tänään paljastan mitä käsilaukun kätköistäni löytyy. Laukkuni painaa aina varmaan useamman kilon enkä sinänsä enää ihmettele asiaa nyt kun levitin tavarat lattialle ja näin niiden määrän. Kuvaamatta jätin karkkipaperiroskat ja kasan vanhoja kuitteja sekä muutaman laukun pohjalle litistyneen salmiakin. :D

Tässä sitä nyt sitten olisi! Kännykkä, avaimet, mp3-soittimen kuulokkeet (soitin lainassa tällä hetkellä, joten ei päässyt kuviin), meikkejä, rasvoja, purkkaa, joku random-mandariini, kalenteri, rahapussi, kolikkopussi, penaali (katu-uskottava Hello Kitty luonnollisesti), lääkkeitä, nenäliinoja ja sakset (joita en ehdottomasti saisi kuljettaa ilman mitään suojapussia, mutta valitettavasti en omista sellaista vielä). Tuo käsilaukku on muuten suosikkini ja sopii yhteen melkein kaiken kanssa, joten harvemmin jaksan muita käyttää arkena.


Kännykkä ei oikeastaan ole edes omani vaan ikuisuuslainassa isältäni. Tämä on muuten vasta neljäs kännykkäni koko elinaikanani. Avainnippu kulkee aina mukanani, paitsi sen yhden kerran, kun unohdin sen sisälle ja istuin puoli tuntia rapussa odottamassa huoltomiestä aivan hirveässä krapulassa. Tästä lähin tarkastan aina varmasti, että avaimet ovat mukana!


Avainnipussani on kaksi ihanaa avaimenperää, jotka molemmat olen saanut lahjaksi.


Kuljetan aina mukanani puuteria, aurinkopuuteria, puuterisutia, huulikiiltoa ja pientä peiliä, joka on muuten ollut joskus muinoin Anytime-merkkisen puuterin rasia. Muistaako kukaan enää Anytimea? Oikealla näkyvän kolikkopussin vasemmassa alalaidassa ei muuten ainakaan lue "Barbie". ;)


Varsinkin talvella käteni ovat aina rutikuivat. Etenkin töissä ollessa kädet kastuvat vähintään kymmeniä kertoja päivässä, joten niitä on pakko rasvailla ahkerasti. Tällä hetkellä käytössä on Doven Intensive Cream. Toinen rasva on apteekin perusvoide, jonka ostin, kun menin ottamaan tatuointia. Lambini onkin saanut tästä purkista yleensä kolme kertaa päivässä kosteutusta.


Kuljetan mukanani myös aina voidetta, joka lievittää särkyä jäykässä niskassa. Tuubi näyttää hieman kärsineeltä. :D Pienessä punaisessa rasiassa olevat pillerit ovat fluoritabletteja, joita yritän muistaa nappailla aina syömisen jälkeen, paino sanalla yrittää... Ekassa kuvassa vilahtanut purkkapussi on yleensä aktiivisemmassa käytössä.


Kalenterini on tyylikkään yksinkertainen ulkopuolelta, mutta sisältä yhtä värikkäiden kynien jättämää iloista sekamelskaa. En pärjäisi ilman kalenteria. Kaikkein tärkeimmät jutut laitan myös kännykkään muistutukseksi, koska kalenterini ei ole toistaiseksi kovista yrityksistä huolimatta oppinut vielä muistuttamaan huutelemalla tätä lahopäätä. Rahapussini on ollut kiitettävän monta vuotta jo käytössä ja edelleen täysin ehjä. Se ei ehkä mahdu baarilaukkuihin, mutta muuten on täyden kympin arvoinen monine taskuineen.


Sellaisia juttuja kätkeytyy tämän tytön veskaan. Yllättikö jokin? :)

4 kommenttia:

  1. yllätyin tosta barbie-pussukasta koska se on mun! :D oon varmaa antanu sen sulle joskus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai sit sulla on vaan samanlainen ku ne on varmaan tullu Jonin tuomien lehtien mukana joskus vuonna nakki :D

      Poista
  2. Nää naiseten käsilaukun sisältö -hommat on kyl niin jotain, mistä voin kuvitella, että ykskään mies ei vaan ymmärrä! Mutta kaikki tarpeellisia juttuja! :D
    Itellä on tapana kattoa, että mukana on aina ainakin avaimet, rahat, puhelin ja huulirasva.. siinä on ne jutut, joita ilman ei voi lähteä mihinkään. Jos jotain puuttuu niin sen voi vaikka ostaa :D

    Oikein kivalta blogilta vaikuttaa, musta ainakin on vaan vähän hankalaa lukea noin taustan kanssa samansävyistä tekstiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No idean tähän postaukseen sainkin just siitä, kun eräs kaksilahkeinen tossa aiemmin järkeili, että miks ihmees mun laukku on niin täynnä. Ei ne tajuu. ;)

      Kiitos kehuista! :) Tuosta tekstin väristä, että mun mielestä joku valkoinen tai värillinen oli vielä hankalemman oloinen ja taustan pitäisin niin mielelläni tummana, hmm, joku kompromissiratkaisu olisi varmasti paikallaan. :P

      Poista