keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Maalaishiiri kaupungissa

Eilen tiistaina herätyskello pärähti soimaan klo 4.00. Epäinhimillinen herätysaikani johtui siitä, että minun piti ensin ajaa reilu 70 kilometriä koululleni 6.30 mennessä, nousta siellä bussiin luokkakavereideni sekä kahden opettajamme kanssa ja olla perillä kohteessamme klo 10. Matkan määränpäänä oli siis tällä kertaa Helsinki ja Schwarzkopf Professional ASK Academy.


Paikan päällä meillä oli koulutus, jossa saimme tietoa Schwarzkopfista yrityksenä, sen historiasta ja liikeideoista. Meille esiteltiin uusimpia tuotteita ja kouluttajat tekivät demoja kolmelle mallille uudesta Essential Looks -kokoelmasta. Toisena kouluttajana oli ihana Jani, jonka kuvan kaappasin Scwarzkopfin sivuilta.


Koulutus oli todella perusteellinen. Itse pidin erityisesti kouluttajien asenteesta, joka oli todella innostunut, mutta nöyrä. Koulutuksemme sisälsi myös ruokailun ja tuoteostoetuja. Tämä tyttö kylläkin pysyi lujana ja jätti tuotteet tällä kertaa rauhaan. Ratkeaminen oli hyvin lähellä, mutta onnistuinpas! ;) Sitä paitsi kokonaan ilman tuotteita en jäänyt, sillä saimme lopuksi mukaamme esitteet Essential Looks -kokoelmasta sekä shampoon ja matkakokoisen hiuslakan. Kokemattomana bloggaajana en kehdannut kauheasti kuvata paikan päällä, mutta tässä olisi muutama otos.






Koulutuksen jälkeen meillä oli vielä muutama tunti omaa aikaa Helsingissä. Tie vei Kampin ja Forumin ostosparatiiseihin, joita olinkin jo erittäin innolla odottanut. Tein muutamia ihania löytöjä, mutta esittelen ne vasta vähän myöhemmin blogissa. Tarpeeksi kauppoja kierreltyämme istuimme ulos nauttimaan auringonpaisteesta. Tässä päivän asukokonaisuus totaalisen repeämisen kera:


Päällä oli kirppikseltä ostettu Gina Tricotin paita, H&M:ltä löytämäni shortsit (jotka eivät ole mustat!!), perussukkikset Cittarista ja Halpa-Hallin tennarit. Aiemmassa omakuvassa näkyvä kaulahuivini on muuten kirppislöytö, joka on alunperin H&M:stä. Virne on syntymähumalan aikaansaannosta.


Huomaa paidan ihana avoin selkämys, olen rakastunut siihen syvästi! Outoa muuten, kun mulla ei ole kynsilakkaa näissä kuvissa, yleensä en pysty olemaan yhtään ilman.

Bussi starttasi kohti kotia kello 18 ja voi sitä riehumisen määrää, kun 12 yliväsynyttä parturi-kampaajaopiskelijaa laitetaan suljettuun tilaan kolmeksi tunniksi! Matkaan mahtui Leena Hefner o.s. Hjerppeenluoma -imitaatioita, kuulakärkikynätatuointeja, karvaisia voileipiä, paidanrinnustan kaivelemista liikennevaloissa (niin että vieressä olevasta bussista tuijotetaan), Hyvä Suomi -huutoja ja paljon paljon muuta. Nöyrimmät anteeksipyynnöt kuljettajallemme! ;)



Mun lehmätatska!!


Ihmettelen edelleen, miten musta saatiin näinkin vakava kuva napattua bussissa. Pokerface!

Bussi oli perillä koululla kello 21 ja sitten ajelin vielä tunnin verran kotiin. Kyllä uni maittoi antoisan päivän jälkeen, ei voi muuta sanoa. Mitäs piditte päiväNNasusta? :)


2 kommenttia:

  1. Sun olisi pitänyt ruveta malliksi. Eihän susta saa kuin hyviä kuvia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei taitaisi pituus olla tarpeeksi paljon ja muut mitat tarpeeksi vähän :P Mutta kiitos! :)

      Poista