lauantai 5. toukokuuta 2012

Lähiaikojen shoppailuja

Eilisessä postauksessa mainitsinkin siitä, että kävin etsimässä kevääksi ja kesäksi kenkiä, mutta kenkien sijaan sainkin asiakkaan. No, kengätkin kuitenkin löytyivät, eivät tosin kenkäkaupasta vaan Halpa-Hallista. Tiedän ihmisiä, jotka eivät ostaisi halpakaupasta kenkiä, mutta itse olen sitä mieltä, että kengät voi dyykata vaikka roskiksesta. Itselleni hinta on kuitenkin kenkien ulkonäön ja mukavuuden ohella tärkeä ostokriteeri. En ostaisi ikinä (no joo, koskaan ei saa sanoa "ei koskaan") yli 100 euron kenkiä, yleensä kipuraja menee jo muutamassa kympissä. Minusta ei ole järkeä maksaa kengistä maltaita, kun kuitenkin luultavasti haluan jo vuoden päästä ostaa uudet kyllästyttyäni. Vanhat kengät voikin sitten pistää kiertoon kirpparilla, mikäli niistä on kovan käytön jälkeen vielä jotain jäljellä.

Ostin siis Halpa-Hallista kahdet kengät. Tarvitsin sekä tennarit että jotkut vähän siistimmät kengät. Tennarit maksoivat 14,90 euroa ja ovat jo ainakin neljännet musta-valkoiset tällaiset tennarini.



Toisiksi kengiksi valikoituivat mustat ballerinat ketjukoristeella. Nämä kolahtivat heti ne nähtyäni ja sovituksen ja hintalapun vilkaisun (19,90 euroa) jälkeen päätyivät ostoskoriini.



Kirppikseltä mukaan tarttui ihana musta satiinipaita, joka on takaa pidempi (5 euroa). Tätä tullaan varmasti näkemään vielä useissa asukokonaisuuksissa! Ja kuten niin monet muutkin kirppiskuteeni, myös tämä on erittäin hyväkuntoinen ja ostettu luultavasti hiljattain. Kirppikseltä tekee tosi helposti hyviä löytöjä, suosittelen lämpimästi. Tuskin kukaan enää tänäpäivänä on sitä mieltä, että kirppikset haisevat ja vaatteissa vilisee kirppuja, eihän?




Vappuaaton asussa näkyneiden legginssien lisäksi ostin samalla reissulla Seppälästä kahdet mustat kuviosukkahousut. Ihmisellä ei koskaan voi olla liikaa erilaisia mustia sukkiksia. ;) Molemmat kustansivat 3 euroa. Niiden lisäksi ostin alushousut ja kahdet sukat, joita en kuitenkaan viitsinyt blogiin asti kuvata. Halpa-Hallista kenkien mukana nappasin saumattomat avokassukat. Olen viime kesästä asti halunnut testata tällaisia ja nyt kun huomasin sellaiset hyllyssä järkihintaan (3,50 euroa) niin en kahdesti miettinyt.




Hiuslakkapulloni tuli tyhjäksi pari päivää sitten, joten oli aika ostaa uusi. Testiin pääsee siis seuraavaksi Tigin Bed Headin Masterpiece -lakka. Halusin myös testata toista tuotetta eli saman merkin Spoil me- suihketta, joka lupaa poistaa edellisen päivän muotoilutuotteet ja tuoksut, freesata ja pehmittää tukan sekä antaa rakennetta. Näistä kahdesta varsin mielenkiintoisen näköisestä pullosta (hehheh ;)) tulossa myöhemmin varmasti arvioita.


Sellaista tällä kertaa. Rattoisaa lauantai-iltaa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Mä ostin juuri 130 euron korkkarit, mutta toisaalta, kun kengännumero on 42½, ei ole helppoa löytää minkään valtakunnan kenkiä itselleen, joten ostettava oli, maksoi mitä maksoi. Ja näillä ajattelin kyllä kipitellä useamman vuoden. Edelliset korkkarithan ostinkin vuonna 2005, kun sattumalta löysin sopivat Sokoksen alennuskorista. :D

    Tää sun blogi näyttää kivalta ja ihan sun tyyliseltä. :)

    - Outi

    VastaaPoista
  2. No tuossa tapauksessa kyllä ymmärrän sen, että satsaa kenkiin. Omat jalkanihan ovat mystisesti pienentyneet viime aikoina ja kaikki koon 41 kengät ovat nykyään liian isoja!! Molemmat nuo ovat siis kokoa 40. :))

    Kiitos kehuista! :)

    VastaaPoista