sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Helluntai

Helluntaipäivääni kuului paaaaaaljon unta, aurinkoa, terasseilua, kavereita, omien hiusten värjäysprosessia, hyvän musiikin kuuntelemista, nameja ruisleipiä (juusto-meetvursti-kurkku) ja kaikkea muutakin vapaapäivän viettoon kuuluvaa. :)



Kotikaupunkiini avattiin uusi terassi rannalle. Harvoin täällä näkee niin paljon ihmisiä kuin mitä tuo terassi ja ranta on näinä muutamana päivänä avaamisensa jälkeen kerännyt!



Voiko olla näin kaunista?


Siellä terassilla tukka takussa kera vadelmapirtelön. Eilisiltana tulikin istuttua siellä siiderituoppi tassussa. Eilen tuli myös testattua toinen uunituore ravintola ja terassi, nekin olivat tosi hienoja ja väkeä oli huimasti sielläkin!


Operaatio tukka ja onnellinen ilme. Mielenkiintoista miten ihminen voi saada väriläiskiä ympäri kroppaa! :D


Valmis otsis, ny on taas pikkusen violetimpaa. Ja hei, täysin meikitön naama... ;)


Otin töistä kolme tuotetta testattavaksi kotiin. Kaikki tuotteet ovat Paul Mitchellin. Awapuhi moisture mist on aivan mahtava hiusten kosteuttaja. Suihkin sitä huolella esimerkiksi otsatukkaani ja nyt se tuntuu aivan tajuttoman pehmoiselta. <3 Suihke sopii myös ihon kosteutukseen ja usein töissä hikoillessa olenkin suihkutellut tätä esimerkiksi dekolteelle saaden ihanan virkistyneen tunteen. Volumizing Spray osoittautui todella kivaksi tyvikohottajaksi, mutta enpä juuri huomannut siinä eroa Mitchellin toiseen tyvikohottajaan, Extra-Body Daily Boostiin. Straight Worksia sen sijaan suosittelen ERITTÄIN lämpimästi kaikille, jotka haaveilevat pitkän tukkansa tai pidennystensä olevan sileät, suorat, ihanan tuoksuiset ja todella pehmeän tuntuiset. Vau, mikä tuote! :)

Olikos teillä kiva helluntai ja muistakaa, että no panic, jos ei heilaa helluntaina, niin jono juhannuksena! ;)

2 kommenttia: