sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Eläköön mutsit!

Äitienpäivän kunniaksi kävimme melkein koko perheen voimalla syömässä yhdessä (siksi vain melkein, että meitä on viisi sisarusta, joita on välillä vaikea saada välimatkojen ja aikataulujen takia samaan paikkaan samaan aikaan). Ruoka oli todella hyvää ja sitä sai syödä niin paljon kuin jaksoi. Alunperin vähän löysä hameenvyötärökin kiristyi sopivaksi ruokailun edetessä. :D Tässä tämän ihanan aurinkoisen päivän asua, olkaa hyvät.



Paita on kirppislöytö ja alunperin Espritin. Hame on Ginasta ja ostin sen tiistaina Helsingistä (n. 12 euroa jäi hintaa alennuksen jälkeen). Esittelen muutkin Helsingin ostokset myöhemmin tässä postauksessa. Sukkahousut on Cittarista ja niin myös kengätkin. Popot taitavatkin juhlia jo pian 3-vuotissynttäreitänsä, mutta ovat edelleen yhdet luottokorkkareistani.


Tässä vielä lähikuvaa hameen etupuolen kankaasta.


Eipä ollut äipän varmaankaan vaikeaa aavistaa, mitä kampaajatyttären antamaan pakettiin kätkeytyy. Cutrinin tehohoito on omiaan äitin pörröiselle tukalle ja tuo suklaa on vaan jotain niin taivaallista ja lisäksi matchasi kivasti purnukan väriin. ;)


Minä ja lambi poseerataan. Rakastan tuota pientä mustaa söpöliiniä päivä päivältä enemmän. Äitini reaktio oli muuten aika mielenkiintoinen, kun hän näki tatskan ekaa kertaa. "Onpas suloinen", hän sanoi. Mä olin aivan ihmeissäni, koska äiti on aina varoitellut meitä lapsia ottamasta tatuointeja, koska ne on ikuisia. Kysyin sitten äidiltä, että eikö se olekaan vihainen. Äiti vaan totesi, että että eihän se ole oikea tatuointi. Vastasin sen kyllä olevan, jolloin äiti huudahti pariin kertaan ääneen, että meinaanko kulkea vielä vanhana mummonakin lammas päässäni. Jep, se olisi tarkoitus. Itseäni ihmetyttää, että mihin sitä ihoa oikein säästellään. Miksi sen pitäisi olla tatuoimaton vielä mummona, kun siinä näkyy kaikki muutkin elämisen jäljet? Arveton on arvoton.


Tässä sitten vielä niitä ostoksia Helsingin reissulta. Itse asiassa eilisen asun mekko oli myös uusi, H&M:ltä ja 9,90 euroa. 



Musta ohutta kangasta oleva liehukehalkiopaita löytyi JC:n alerekistä ja siitä sai yli 26 euroa pois alkuperäisestä hinnasta. Paita köyhdytti lompakkoani siis 8,70 euron verran.


Vero Modasta ostettu kaulakoru (9,95 euroa) on vilahdellutkin jo parissa asussa. Tämä on vaan niin ihana!


Sormus/rannekoruasia on myöskin Vero Modasta ja kustansi 9,95 euroa. Tällaista olen halunnut jo tosi pitkään ja nyt sellaisen vihdoinkin löysin. Vielä ennen käyttöönottoa täytyy vähän askarrella tuota ranneketjua, koska se on aivan auttamattoman pitkä meikäläisen pulkannaruranteeseen.


Lindexillä en voinut vastustaa kahden euron alessa olevaa pikkuruista paljettipussukkaa. Olenkin kyllä yleensä aikamoinen harakka, rakastan kaikkea kiiltävää, kuten niitä paljetteja, niittejä, hopeaa, glitteriä...

Mitäs piditte asusta ja tekemistäni löydöistä? :)

2 kommenttia: